Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość johnny23

Przeprowadzka gliwice

Polecane posty

Gość johnny23

Przeprowadzam się z rodziną na terenie Gliwic. Niestety nadal nie udało mi się znaleźć żadnej interesującej firmy, która tanio i dobrze przewiezie wszystkie nasze rzeczy - mamy sporo cennych starych mebli. Jest tu może ktoś z Gliwic i jest w stanie kogoś polecić?

Gość klarra98
Mój mąż ostatnio organizował naszą przeprowadzką z taką firmą transport kaźmierczak. właśnie w gliwicach

Gość johnny23
o proszę. Zadałem pytanie na dwóch różnych forach i dostałem tę samą odpowiedź. Na innym forum gość pisał mi, że wszystko ok, ale wiesz jak to jest z polecaniem na forach (reklama ;P). Ty jakie masz zdanie o tej firmie?

Gość klarra98
no oszaleć idzie teraz z tymi reklamami. no ale ja wiele więcej ci nie napiszę bo u nas też wszystko ok. wyszło w miarę tanio i nic nie zgubili ani nie zniszczyli :D

Gość johnny23
no to ulga, że już nie muszę szukać. zadzwonię do nich. dzięki!

Gość gość
do autora tematu: Nie przeprowadzaj się nigdy do Gliwic, bo tu Żyd jest prezydentem.

Gość sierrana
Przedzwoń sobie do JAPY, może oni Ci pomogą. Działają w paru miastach w Polsce, także może i w Gliwicach działają. A firma jest spoko, chłopaki sprawnie i szybko Ci wszystko przewiozą.

gość 2014.12.02 do autora tematu: Nie przeprowadzaj się nigdy do Gliwic, bo tu Żyd jest prezydentem. x No tak meczet budują, a kibole porządku nie robią. Teraz ważniejsze problemy na Śląsku.

Gość super_girl_only_one
Jak szukacie na prawdę sprawdzonej firmy transportowej to polecam zdecydowanie moją ulubioną. Już nie raz była mi potrzeba i ani razu nie zawiedli. Z nimi przeprowadzka to prawdziwa przyjemność. Łapcie kontakt moi drodzy www.poltrans24h.com.pl

Gość aqualia
Ja też mam firmę, którą darzę sympatią, brałam ją do 2óch przeprowadzek i byłam zadowolona w 100%. Panowie na poziomie, wszystko ogarniają błyskawicznie i z głową, ja ich wyhaczyłam ze strony przeprowadzki-fus.pl albo com, już nie pamiętam

Gość ino_jo
A ja polecam firmę transportową Kangoor - www.kangoor.pl. Mają swoje oddziały w dużych miastach na terenie całego kraju. :) Pozdrawiam!

Gość listrra
A odzywałaś się do Japy? Oni faktycznie są najlepsi, jeżeli chodzi o przeprowadzki. Tutaj masz do nich namiary: http://www.japa-przeprowadzki.com.pl/ Na pewno Ci pomogą i to za niewielkie pieniądze :)

Gość gość
a musi być z gliwic? czemu nie weźmiesz kogos spoza? ja mogę polecić przeprowadzki-fus.pl z ktorymi przeprowadzałam się z firmy do firmy, tona papierow, dokumentow a ekipa ogarnela wszystko na medal, bardzo polecam