Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje się iść na spotkanie w USA do wytwórni muzycznej

Polecane posty

Gość gość

Wyjechałam do LA jako au pair na rok po maturze, przez rok rodzina goszcząca opłacała mi naukę ,i dostałam sie na praktyki, dzięki temu mogłam dłużej zostać. Jestem tu już 2 lata. Poznałam w klubie Gunza, który współpracuje z wytwórnią muzyczną Young Money Entartainment. Mówiłam że interesuje się muzyką,że wydaje mi się to ciekawe , a w Stanach bardzo opłacalne. Mówiłam tez że nie potrafie dobrze śpiewać ! Przez krótki czas w Polsce miałam zespół z kolezankami ale bardziej dla zabawy, występowałysmy za darmo albo za jakies groszę na jakiś imprezach organizowanych przez rodzicow jednej z dziewczyn , zazwyczaj z playbacku :D Ale sie wkopałam ,bo wziął mój numer, podał mi swój i dał mi adres wytwórni i umówił mnie na 5 grudnia.... tzn mam tam przyjść , ale się boję , no bo co ja powiem , hej , przyszłam bo mi kazał przyjść , ale sie do niczego nie nadaje :D Z drugiej strony tam pracują nie końca uzdolnieni ludzie np Milian albo N.Minaj

Gość gość
Ale pójde chociazby po to żeby zobaczyć Lil Wayne ,Tyge czy Drake'a : O Wczoraj pisałam smsa żeby się upewnić czy napewno mam przyjsc ,czy to nie byl żart.. Czuje się dziwnie, tym bardziej że mialam niestety w planach wracac juz ze Stanow bo konczy mi sie umowa au pair

Gość gość
Po maturze jak miałam wątpliwości czy wyjechac jako au pair do Stanów czy zostać tu i isć najpierw na studia , to przekonaliście mnie żeby zaryzykowac i wyjechac do Stanow :D Może teraz tez mi cos doradzicie :( Czytałam różne opinie o Young Money Entartainment , zastanawiam sie czy isc wogole na to spotkanie , to może byc szansa na cos albo moge sie tylko ośmieszyć

Gość gość
Tam dadzą Ci narkotyki, zgwałcą Cię i zarażą HIVem! A wgl to yebać USA!

Gość gość
z jednej strony byłabyś głupia jak nie sprobujesz bo to moze byc duza szansa dla ciebie ! ale musisz sie liczyc z tym ze show biznes i ogolnie przemysl muzyczny to coraz wieksze go*wno Teraz wszedzie tylko illuminati , narkotyki itd..

Gość gość
* : O

Gość gość
Pójdź bo inaczej do końca życia będziesz sobie gdybać. Nie idź sama. Poćwicz głos i ....nigdy nie wiadomo co z tego wyjdzie. Swoją drogą, dzisiaj byle wycie leci w piosenkach, a że większość ch/u/j/o/w/a to może wyjść tylko na Twoją korzyść.

Gość gość
Znając moje szczęście to nic dobrego z tego nie wyjdzie :D Ale strasznie chciałabym poznac Lil Wayne. Nie jakos nie umiem sobie wyobrazić siebie np na scenie z Nicki Minaj,Drake,Lil :) to brzmi śmiesznie xD Ale pójdę , chociaż pewnie będe musiała wcześniej wypalic całą paczke papierosów albo związać sobie ręce żeby mi się nie trzęsły Nie mam tam z kim iść , i raczej nie moge nikogo wprowadzac ze sobą Jacyś znajomi ktorych poznalam w Stanach o tej porze w piątek będą pracować albo będa na uczelni

Gość gość
idz ! bo będziesz żałować

Gość gość
No ja też bym się bała tym bardziej że to studio w większości składa się z czarnych facetów i pewnie pełno narkotykow , nie jestem rasistką tylko mowie jak jest a kobiet tam jest mało z białych chyba tylko jedna artystka A Lil Wayne może i potrafi być czarujący i słodki dla dziewczyn ale uważaj bo juz ma 3 dzieci wiec chyba ma problemy z zabezpieczaniem albo zbyt czesto się zakochuje Nie wiem jak jest w przemysle muzycznym ale ja pracuje w modelingu w Londynie i to jedna wielka masakra, traktuja nas tu jak śmieci i towary do pokazywania ubrań