Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pierwszy raz boli i jest krew.

Polecane posty

Gość gość

Pytam poważnie bo mam podejrzenia że moja dziewczyna mnie oszukała że byłem jej pierwszym. Podczas pierwszego razu kochaliśmy się ostro w różnych pozycjach i nic ją nie bolało i ani kropelki krwi nie było, na drugi dzień był szybki numerek w lesie na stojąco od tyłu. Proszę o szczere odpowiedzi jak dziewczyny to było z waszym pierwszym razem, czy bolało, czy była krew i czy dałybyście rade zrobić to drugi raz w następnym dniu.

Gość
właśnie. Mogła się wcześniej masturbować. Ja wcześniej masturbowałam się i wkładałam palce więc przy pierwszym razie praktycznie mnie nie bolało (bo dodatkowo byłam bardzo podniecona) i poleciało może 2 krople krwi

Gość gość
Mój pierwszy raz był bolesny ale krwi nie było poza tym co ci tak zaleźy na dziewictwie jeźeli dziewczyna się podoba to daj sobie spokój z tą cnotą.

Gość gość
miałam podobnie jak twoja dziewczyna,facet tez mi nie uwierzył,tez od razu jechalismy na ostro bo nic mnie nie bolalo

Gość gość
Mnie bolalo,byla krew okolo tygodnia po pierwszym razie dopiero sprobowalismy ponownie.Dodam,ze to bylo wczesniej zaplanowane,facet byl starszy sporo,doswiadczony.Byl alkohol w malej ilosci,poduszka pod tylkiem i tylko wszedl we mnie i wyszedl po paru *****ch bo stres,strach,bol i wlasnie krew skutecznie nas oboje zniechecila.Odpowiadajac na Twoje pytanie,ja osobiscie nie dalabym rady tak sie kochac za pierwszym razem i potrzebowalam jak pisalam okolo tygodnia by sprobowac drugi raz.

Gość gość
krwi bylo nieduzo,bolalo,nie dalabym rady kochac sie tak jak ty z dziewczyna 🖐️

Gość gość
Chyba cię oszukała

Gość gość
lol taki całkiem pierwszy to był krótki, krwi brak bo wtedy chyba nawet do rozdziewiczenia nie doszło..bolało. Ale drugi już był ostry i długo, było odrobinę krwi, bolało tylko na początku. Nie ma reguły, niewykluczone, że ona po prostu ma taki temperament, chociaż to chyba rzadkie.

Gość gość
Mnie też nie bolało a krwi też może kropelka, aż sama zdziwiona byłam :D Facet oczywiście też ;) A drugi raz był duuuużo później ale to z innego powodu :(

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi, nie wiem co mam teraz zrobić, może pogadać z nią i pokazać jej to forum. Jeszcze raz wielkie dzięki.

Gość gość
aha no i oczywiście że dałam radę w nastepnym dniu.. za bardzo mi się spodobało :P

Gość gość
e tam co Ty, nic nie rób obserwuj ją ewentualnie jak to będzie dalej. Jak będzie Ci się wydawała bardzo doświadczona to z nią pogadaj o tym

Gość gość
Wiec tak: 1.Bolalo 2Krwi nieduzo,ale byla( tak jakby z rozcietego palca pociekla) 3.Kochac sie po raz drugi dalam rade,tak jak ktos wyzej po paru dniach,ale tez bolalo.Bol minal po jakimis czasie.

Gość gość
Mnie nic nie bolalo i nie bylo krwi.

Gość gość
Bolalo strasznie - najpierw przy próbach aż nie dawalam rady, po dwóch tyg udało się wprowadzic całego ale bez stosunku bo tez strasznie bolalo i krew , dopiero może za 8 razem nie bolalo

Gość rozdiewiczacz
O ile byla na bank dziewica.A przelecialem ich w zyciu trzy,wiec wiem koles co pisze.To na bank zawsze jest krew,zawsze boli i zawsze jest pewien strach u panny.Chyba,ze to byla ta z tychdziewic,co to daja w analu.

Gość gość
Taaa, na bank jest krew i ból, ekspert się wypowiedział :D No, trochę strachu jest, z tym się zgodzę ;) Błony dziewicze mają różne kształty po prostu, różnie pękają, stąd różne odczucia przy pierwszym razie Lekcja anatomii kobiety byłaby przydatna :P

Gość rozdziewiczacz
Mialem trzy dziewice,i za kazdym razem panny byly zestrachane,ciasne i mocno je bolalo i zawsze na penisie byla krew.Nie uwazam sie za eksperta,ale ostry sex z dziewica to mit.

Gość gość
O.K. z tym się zgodzę, że ostry sex z dziewicą to trochę dziwne Nawet jeśli nie ma bólu i krwi No chyba, że faktycznie ćwiczyła wcześniej z wibratorem ;)

Gość gość
oszukała cie i tyle w temacie. Jak kobieta od początku zaczyna od kłamstw to nic dobrego nie wróży. Coś sie o tym wie

Gość gość
Krew się pojawia u jednych mniej u drugich więcej. Skoro nie mialas to może w dzieciństwie ktos cos ci zrobil?

Gość gość
u mnie był ból, ale zero krwi, więc nie ma reguły, sama się zdziwiłam, ale nawet na drugi dzień nic nie było, a definitywnie było już po błonie, bo czułam

Gość gość
Krew się pojawia u jednych mniej u drugich więcej. Skoro nie mialas to może w dzieciństwie ktos cos ci zrobil? x chyba tobie w grote analną :o ekspercie z koziej doopy, może poczytaj sobie czy krew koniecznie musi być, bo piszesz tak jakbyś pół województwa dziewic przeleciał i wiedział jak ma każda

Gość gość
dziś Krew się pojawia u jednych mniej u drugich więcej. Skoro nie mialas to może w dzieciństwie ktos cos ci zrobil? xxx Przecież niejedna dziewczyna pisze, że nie było krwi, ew. parę kropel ale ty wiesz lepiej :/ A raczej tylko ci się wydaje, że wiesz

Gość gość
Skrzwdzona się odezwała

Gość gość
mnie nie bolało nic nie czułam i dawaliśmy ostro

Gość gość
dziś Skrzwdzona się odezwała xxx Skrzywdzony to ty jesteś na umyśle Do lekcji, gimbusie Chciałeś błysnąć ale ci się nie udało