Gość orzeszek1998 Napisano Listopad 30, 2014 mam problem, od 3 miesiecy spotykam sie z prawdziwa miloscia mojego zycia. jest on 5 lat starszy, i naprawde jestesmy bardzo szczesliwi. jedynie przeszkadza mi to co ze mna nie tak. mianowicie przez moja wstydliwosc przed rodzicami nie potrafie zaprosic go do domu. wyznalam mamie ze mam o tyle starszego chlopaka i nie ma z tym prolemu, ostatnio gdy u mnie byl pod ich nieobecnosc wyslala mi smsa kiedy wracaja zeby mogl 'uciec' hah :P jest dla mnie strasznie krepujace to ze mieliby go poznac poniewaz to moj pierwszy chlopak, dodatkowo mam male 2 pokojowe mieszkanko i mam wrazenie ze wszystko bd slyszec (nasze rozmowy oczywiscie) i to tez mnie strasznie krepuje, co innego jakbym miala duzy dom gdzie jest duzo prywatnosci. pomocy jak sobie z tym poradzic?! musze sie przelamac gdyz mam duzo nauki i jedyna mozliwoscia zebysmy w tyg sie widywali jest to ze bd do mnie wpadal wieczorami, a poniewaz on pracuje to dopiero od 19 jest wolny a wtedy moi rodzice juz sa w domu. inaczej bedziemy mogli widywacc sie jedynie w weekendy a to jednak bardzo lamie mi serce gdy nie widze go prez tydzien, po 2 dniach niewidzenia sie juz placze z tesknoty. on sam tez nie jest zadowolony z tego faktu i wypisuje ciagle ze teskni. pomocy bo nie wiem jak sie przelamac ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach