Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość orzeszek1998

wstydliwosc przed rodzicami

Polecane posty

Gość orzeszek1998

mam problem, od 3 miesiecy spotykam sie z prawdziwa miloscia mojego zycia. jest on 5 lat starszy, i naprawde jestesmy bardzo szczesliwi. jedynie przeszkadza mi to co ze mna nie tak. mianowicie przez moja wstydliwosc przed rodzicami nie potrafie zaprosic go do domu. wyznalam mamie ze mam o tyle starszego chlopaka i nie ma z tym prolemu, ostatnio gdy u mnie byl pod ich nieobecnosc wyslala mi smsa kiedy wracaja zeby mogl 'uciec' hah :P jest dla mnie strasznie krepujace to ze mieliby go poznac poniewaz to moj pierwszy chlopak, dodatkowo mam male 2 pokojowe mieszkanko i mam wrazenie ze wszystko bd slyszec (nasze rozmowy oczywiscie) i to tez mnie strasznie krepuje, co innego jakbym miala duzy dom gdzie jest duzo prywatnosci. pomocy jak sobie z tym poradzic?! musze sie przelamac gdyz mam duzo nauki i jedyna mozliwoscia zebysmy w tyg sie widywali jest to ze bd do mnie wpadal wieczorami, a poniewaz on pracuje to dopiero od 19 jest wolny a wtedy moi rodzice juz sa w domu. inaczej bedziemy mogli widywacc sie jedynie w weekendy a to jednak bardzo lamie mi serce gdy nie widze go prez tydzien, po 2 dniach niewidzenia sie juz placze z tesknoty. on sam tez nie jest zadowolony z tego faktu i wypisuje ciagle ze teskni. pomocy bo nie wiem jak sie przelamac !

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować