Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety które mają wysokie wymagania co do wylądu facetów chcą w ten sposób

Polecane posty

Gość gość

uzupełnić niedostatek własnej urody (czytaj: brzydoty)

Gość gość
bzdura.

Gość gość
Świnto prawdo

Gość gość
EEE GAADASZ; LADNA CHCE ladnego paskuda do paskudy pasuje,

Gość gość
Bzdura, mam wysokie wymagania wlasnie dlatego, ze sama jestem ładna i zadbana.

Gość gość
A skad wiesz, ze jestes ladna? Bo ci mama mowi ladna jestes to sobie wbilas do glowy ze jestes atrakcyjna hahaha?

Gość gość
jak koleżanka wyżej - jestem ładna, to chcę ładnego :) i nie mówi mi tego mama, tylko otoczenie, a zwłaszcza przystojni faceci lgnący do mnie jak muchy ;)

Gość gość
To nie jest do końca tak. Uważam, że kobieta ładna może chcieć atrakcyjnego faceta, ale wtedy, gdy mimo swojej urody ma poważne kompleksy i musi je zatuszować facetem. Największe parcie na wysokiego faceta mają kobiety, które uważają się za niskie, na szczupłego otyłe, na ładnego z twarzy te, które uważają, że ich twarz jest brzydka itd. Już dawno to zauważyłem. Nie znaczy to, że te niezakompleksione też nie chcą atrakcyjnego, ale one prędzej zaakceptują ubytki w urodzie i zwiążą się z brzydkim facetem, bo nie są tak wyczulone na opinię innych. Kobieta zakompleksiona często będzie nawet męczyć się z byle przystojniakiem po to, by zyskać w oczach otoczenia, co jest niedobre, bo czyni z relacji toksyczną więź opartą na eksploatowaniu osoby, jako przedmiotu do tuszowania własnych braków.

Gość gość
lgną do ciebie bo chce cie zaliczyć proste! Powodzenie nigdy nie mowi, ze faktycznie osoba jest atrakcyjna dla drugiej polowk?

Gość gość
a czy zamiast tej filozofii dorabianej po to, by poprawić sobie nastrój związany z własną urodą (jesteś nieatrakcyjny i chcesz zwalić brak zainteresowania na pustotę kobiet :) ), nie można pomyśleć, że kobieta chce atrakcyjnego samca, bo jej się po prostu podoba, fascynuje, wywołuje podniecenie? dżizas, skończcie z tym bólem doopy

Gość gość
Nie, mamy córkom niestety takich rzeczy nie mówią. Za to faceci - owszem. Wiem, że jestem ładna, bo często to od nich słyszę, a do tego mam lustro. To normalne, że kobieta chce przystojnego, ale też inteligentnego, pracowitego faceta z poczuciem humoru itd. Dlaczego miałabym chcieć np. grubasa?

Gość gość
Brzydcy faceci sa tez beznadziejni często. Złośliwi i chamscy. Ja zauwazlam ze im brzydszy tym większe wymagania i większe chamstwo w stosunku do kobiet.

Gość gość
Ja osobiście uważam sie nie za przystojnego a kobiety tak? To mam myślec, że faktycznie tak jest? Okreslenie przystojny, ladna to musi faktycznie robić ogromne wrażenie :D

Gość gość
marudzisz, byłam w trzech długich związkach z przystojniakami

Gość gość
Facet ma mi sie podobać , nie wezme sobie byle czego tylko aby był.

Gość gość
Naucz sie odkrywać piękno to zależy tylko od twojego stanu umysłu To co dla ciebie brzydkie niekoniecznie dla innych tez i odwrotnie.