Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

romans z kuzynem

Polecane posty

Gość gość
Starzy śpią na dole a brat w pokoju obok. Idę do niego. Chcę go poczuć,chcę żeby mnie zerżnął.

Gość gość
Ta od przyrodniego brata... przecież wy macie jednego ojca, to chore :/ Dla mnie bracia zawsze byli aseksualni. Tzn obaj są przystojni, zawsze mieli wzięcie, ale nigdy nie byli i nie będą dla mnie obiektem seksualnym.

Gość gość
Gdy chodziłem do podstawówki to lizalem młodszej siostrze do momentu chodzenia z pierwszą dziewczyną. Takie tam dziecięce zabawy nie co za daleko posunięte. Teraz bym tego w życiu nie zrobił

Gość gość
On bez podpowiedzi wiedział co i jak. Był czuły a jednocześnie zrobił mi tak dobrze jak żaden wcześniej.

Gość gość
Ludzie wy tu wypisujecie jakieś swoje chore fantazje,a ja zakładam ten temat,żeby ktoś mi pomógł..Ja nie jestem ze swoim kuzynem bo mam zboczone fantazje,które muszę realizować.Nie wiem jak to wygląda z jego strony ale ja nigdy nie miałam chłopaka.Nigdy nikt nie był mną zainteresowany.Byłam zakompleksiona,jako nastolatka miałam wiele problemów.Rodzice starali mi się pomóc,ale trudzili się na darmo.Całe gimnazjum i liceum rówieśnicy mnie nienawidzili.Nie poszłam na studniówkę,bo nie miałam z kim iść.Chyba z 4 chłopaków mi odmówiło.Teraz też zamykam się w sobie,nie wychodzę na żadne imprezy.Gdyby nie on to bym kompletnie zwariowała.

Gość gość
To nie jest i nie był romans. Wróciliśmy z pasterki i kuzyn wszedł za mną do łazienki a tam wziął mnie od tyłu , opartą o wannę. Spuścił się we mnie i mówi,że od dwóch lat mam męża i bez ciąży,to może po nim będzie lepiej. D**ek nie wie,że dzień wcześniej skończył się okres.

Gość gość
To czego ******as sie z dupkien