Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wolałabym, żeby to mąż rodził i karmił piersią to dziecko. Boje się i mi smutno.

Polecane posty

Gość gość

Nie chce takiego krocza po przejściach, nie chce przeć godzinami w bólach, nie chce zniszczyć sobie cycków karmieniem i patrzeć uważnie na to co jem. Ale zrobię to, bo kocham to dziecko. Mimo wszystko, wolałabym, żeby mój mąż też poczuł ten ból.

Gość gość
Nie zachodz w ciaze tylko adoptuj.

Gość gość
Zabierz go na porodowke:-)

Gość gość
ja też bym wolała, ale się nie dało :)

załatw sobie cesarkę, jeśli masz możliwość :) a karmienie piersią wcale nie jest takie złe i nie niszczy piersi jakoś strasznie :) nie nastawiaj się źle, zobaczysz;) ps. skoro takie dylematy to po co ciąża w ogóle?wpadka?

Gość gość
Tiaaaa zalatw cesarke i laz do konca zycia z blizna powyzej piczki wstyd sie rozebrac. Glupie baby nie wiem jak mozecie sie tak krzywdzic i rodzic dzieci. Ja bym adoptowala albo wynajela surogatke gdybym chciala zostac matka nie bd niszczyc swojego ciala.

gość dziś Tiaaaa zalatw cesarke i laz do konca zycia z blizna powyzej piczki wstyd sie rozebrac. Glupie baby nie wiem jak mozecie sie tak krzywdzic i rodzic dzieci. Ja bym adoptowala albo wynajela surogatke gdybym chciala zostac matka nie bd niszczyc swojego ciala. y y wstyd to kraść:) widać że żadnej wiedzy nie masz o cesarce i bliźnie po niej, a ja nie mam zamiaru Ci tłumaczyć, że niebo jest niebieskie bo i tak pewnie jak grochem o ścianę

Gość gość
Cycki nie niszcza sie od karmienia i wcale nie trzeba uważać na jedzenie chyba ze dziecko wykazuje po zjedzeniu czegoś ze ma alergie czy cos.

Gość gość
załatw sobie cc, karm 2 miesiące, odciągaj dużo mleka i zamrażaj (na początku jest nawał mleka), a trzeci miesiąc "schodz z karmienia stopniowo", ćwicz w ciąży jogę, pilates, basen dla ciężarnych, dbaj o siebie na maxa i nie przytyj więcej niż 15 kg. Wiem - łatwo się mówi, ale ja w pierwsze ciąży POPEŁNIAM WSZYSTKIE MOŻLIWE BŁĘDY czyli: SN :o, przytyłam 23 kg :o karmiłam piersią 8 miechów :o Przy drugim dziecku przytyłam 10 kg, karmiłam 3 miesiące, miałam cc w prywatnej klinice :) rewelacja :)

Gość gość
aha i jeszcze miałam pomrożone mleku więc dziecko było na moim mleku prawie 5 miesięcy

Gość gość
Czesku wiem jak wyglada blizna po cesarce moja siostra miala miesiax temu i p******** tak wygladac jak ona :O

Gość gość
to lepiej miec piczke rozjechana?

Gość gość
To lepiej sie nie pakowac w zadne ciaze kolezaneczko i nie miec dylematow czy pochlastana piczka czy bebech :O

Gość gość
no...się nacierpisz dla tego dziecka, by On mial dzieck, a on potem to dziecko będzie wolał od ciebie, choć nikt dla niego tyle nie wycierpi co Ty, hahah

Ciąża i poród to bardzo stresujące przeżycie dla kobiety. Zrozumiałe jest to, że odczuwasz przygnębienie i obawy. Jeżeli jesteś w ciąży to Twój zły nastrój może nasilać się z powodu zmian hormonalnych i obciążenia organizmu. Zadbaj o siebie i rób rzeczy, które sprawiają Ci przyjemność. Rozmawiaj z mężem o swoich odczuciach. Wsparcie z jego strony na pewno ułatwi Ci przejście przez ten trudny okres. ________________________________________ www.pomocwwarszawie.pl

Gość gość
Ja rodze za miesiąc, nie boję się wcale, kocham moje maleństwo i zrobię dla niego wszystko ;) ponadto moja przyjaciółka rodziła niecałe 2 miesiące temu i mówiła mi, że kiedy kładą ci na ręku twoje dziecko, zapominasz o całym bólu, że to uczucie wynagradza cały trud :) chociaż przyznam, że ok 5 msca ciaży miałam chwile zwątpienia w swoje możliwości, bałam się bólu, ale wystarczyło pomyslec, jak wiele zyskam ;) mogłam załatwić sobie cesarkę, ale odmówiłam, wolę rodzić siłami natury:)

Tiaaaa zalatw cesarke i laz do konca zycia z blizna powyzej piczki wstyd sie rozebrac. x dziecko co ty za p*****ly wypisujesz , z jaka blizna?? widzialas ty kiedys taka blizne?? wiesz jak ona wyglada ? jest troszke jasniejsza od naturalnego koloru skory , wielkoscia przypomina grubszy wlos lub biala nitke , jest szerokosci okolo 10 cm umieszczona tuz nad linia wlosow lonowych TA BLIZNA JEST PRAKTYCZNIE NIEWIDOCZNA mozesz sie rozbierac spokojnie

Gość gość
Autorko : nie rodź naturalnie , przecież możesz sobie cesarkę załatwic, nie jest łatwo załatwić co prawda cesarkę ale warto. nie karm piersia , mleko modyfikowane są teraz tak dobre że mają wszystko to co mleko matki. I sprawa rozwiązana :)

Gość gość
Nie zalatwiaj cc bo jak Ci sie wda zakazenie jak mi to blizna bedzie duza i rozlana!!!!!!!! Nie sluchaj tych idiotek jak ci sie ropien zrobi to po zawodach tylko chirurg plastyk!!!!