Gość adam Napisano Maj 30, 2019 Dnia 8.01.2019 o 16:08, Gość caca napisał: Jak na razie jestem zadowolony z programu Lomag. Nie ukrywam że długo szukałem odpowiedniego oprogramowania do nas do magazynu hotelowego, jest tych opcji teraz bardzo dużo, a nie chciałem ani przepłacić, ani źle trafić pod względem czysto użytkowym. Tutaj wszystko mi odpowiada, zaczynając od ceny a na samej obsłudze kończąc. Również polcam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 11, 2019 Jeśli chodzi o indywidualnie skrojoną ofertę i oprogramowanie dla firmy to zerknij na stronę testbynet.com. Specjalizują się właśnie w takich projektach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kubas Napisano Lipiec 1, 2019 Podobnie jak koledzy wcześniej zastanawiałem się jakie wybrać oprogramowanie do zarządzania magazynem i u nas po wielu rozważaniach i okresie testowym wybór padł na program Lomag i muszę powiedzieć, że zdecydowanie nie żałujemy i każdemu go polecam z czystym sercem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arekk Napisano Lipiec 24, 2019 My mamy w magazynie taki program, który jest całkowicie zintegrowany z całą sprzedażą. Wszystko samo elegancko działa, sprawdza stany magazynowe itd. Sprawdź sobie na lomag.pl. Tam znajdziesz pełną listę funkcji jakie ma ten program w sobie wbudowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość indyy Napisano Sierpień 24, 2019 Jest masa tego typu rozwiązań dla biznesu oferowanych przez polskich producentów. W segmencie crm jest polski crm online https://bs4.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grajka 0 Napisano Wrzesień 9, 2019 Jak najbardziej warto jest w takie oprogramowanie zainwestować. Największym plusem jest to, że dedykowane oprogramowanie w całości dopasowuje się do potrzeb firmy, nawet jeśli zachodzą w niej dynamiczne zmiany. Oprogramowanie te oprócz idealnego współgrania z przedsiębiorstwem, musi być również intuicyjne, proste w obsłudze i cały czas rozbudowywane. Wszystkie zalety opisane sa tutaj https://wiesci.waw.pl/oprogramowanie-dedykowane-programy-firmowe-zamowienie/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aneta Napisano Październik 4, 2019 Potrzebowałam programu magazynowego, który by od razu alarmował o minimalnych stanach i to bezbłędnie. Testowałam sporo rozwiązań i ostatecznie postawiłam na www.lomag.pl/. Funkcja alertów działa idealnie. Mam bardzo dużo zamówień i program magazynowy, który ogarnia dokumentację, raportowanie to absolutna podstawa. Nie ma też problemu z kontaktem. Bardzo ważna zaleta. Z instrukcji regularnie korzystam i widzę, że program ma ciągle coś nowego do zaproponowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sieciak 0 Napisano Czerwiec 24, 2021 Moja firma korzysta z Firmao firmao.pl/ds od kilku lat i byłoby ciężko prowadzić firmę bez takiego wsparcia. Mamy dopasowany system pod specyfikę naszej firmy, u nas się sprawdza. Zależało nam na integracji z programem Symfonia i właśnie tutaj znaleźliśmy to rozwiązanie. Firmao ma super wsparcie techniczne i możliwość założenia darmowego konta testowego. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kejt 0 Napisano Sierpień 11, 2023 Ciekawe opcje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MartaGostyn 0 Napisano Sierpień 11, 2023 Trudno nie zgodzić się z waszymi opiniami. Prowadząc biznes zawsze musimy być nastawieni na inwestowanie w jej rozwój, najlepiej w perspektywie długoterminowej. Niestety już minęły czas w jakich większość zysków można było wydawać na przyjemności. Zawsze musi brać przykład z najlepszych, czego przykładem mogą być firmy zajmujące się produkcją. Wszystko za sprawą wielu skomplikowanych procesów jakie można optymalizować korzystając z takich oprogramowań jak system do zarządzania produkcją - https://quantum-software.com/system-mes-qguar/ Całość jest oparta o zaawansowane algorytmy jakie są w stanie analizować dane na temat produkcji. Dzięki temu możemy zmniejszyć same koszta, zwiększając przy tym wydajność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dominiklenos 1 Napisano 12 Marzec W Berberis macie całe mnóstwo funkcji, które robią różnicę. Sensownie to dopasujcie i na pewno będzie w porządku. A co dokładnie z tego wyciągniecie, to już całkiem inna kwestia. Trzeba to jakoś poukładać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joassia88 0 Napisano 15 Lipiec Prowadząc biznes w XXI wieku trzeba postawić na rozwój swojej działalności i technologiczne zastosowania. Widziałam ostatnio w firmie brata ciekawe rozwiązania jakim są profesjonalne systemy IT dla biznesu między innymi takie jak System ERP, System CRM, Backup i Ochrona danych czy Rozwiązania ESET. Podstawową kwestią na start dla biznesu jest audyt licencji oprogramowania który możecie zastosować u siebie i zwiększyć ilość leadów w przyszłości. Stawianie na rozwój firmy to podstawa biznesu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach