Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gardan

Normalny, przystojny mąż. Szukam kochanki

Polecane posty

Co do studentów to nie mam problemu. Przecież swojej twarzy nie ujawniam :). A co do maila to podaję jeszcze raz: gardan@autograf.pl

Gość gość
I teskisz pewnie za tymi emocjami co byly z kochanką. .

Gość gość
Opisz siebie; -)

Gość gość
no tak ale skąd wiesz, że nie trafisz na jakąś swoją studentkę ?

Gość gość
ależ desperado.......a niby dorosły facet na poziomie. Jak wszystko teraz schodzi na psy

Gość gość
Dlaczego desperat?na ulicy ma szukać? W swoim środowisku pewnie nie chce ..

Gość gość
No właśnie dlaczego od razu desperat, ma ochotę na kochankę to może jej poszukać nawet na forum dlaczego nie

Nie tęsknię za emocjami, które były z kochanką. Po prostu tęsknię za ... ciężko powiedzieć.. (może za chęcią robienia kobietom przyjemności) Opisać siebie hmmm może inaczej: jestem wysoki, normalnej budowy, zresztą.. możemy się umówić to mnie zobaczysz. Czuję się jak na targu :) Skąd wiem, że nie trafię na studentkę?? Nie wiem. Ryzyko... A co do desperado to wiesz Ty też jesteś na tym forum więc mogę powiedzieć to samo. Zresztą o despreacji nie swiadczy pobyt na forum.

Gość gość
Oszukujesz swoją żonę!ty s........u!!!!!!!!!!!

Gość gość
Ale dlaczego tesknisz za sprawieniam przyjemnosci innych kobiet? Nie jestess przeciez sam..kochasz żonę?

To ciekawe, a jakbyś powiedziała na kobietę oszukującą swojego męża? Zresztą nie wnikam w temat.

Nie mówię, że tęsknię za sprawianiem przyjemności innym kobietom (może się nie do końca precyzyjnie wyraziłem). Co do uczuć się nie wypowiadam. To nie temat na to forum.

Gość gość
Zresztą o despreacji nie swiadczy pobyt na forum. nie, o desperacji świadczy zdradzanie żony, nie potrafisz jak dorosły facet rozwiązać spraw w domu tylko myślisz o swoim f...... Desperackie jest szukanie dupodajki na forum, nawet nie chce ci się wysilić w realnym świecie, ale tam to trzeba by się było bardziej postarać, co? Słaby z ciebie facet, ot i tyle

Jak chcesz uświadamiać o zdradzie, uczuciach, mężach, zonach to proszę nie tutaj. Zaśmiecasz tylko forum. Podałem konkretną propozycję i temat. Nie masz nic konkretnego w tym temacie więc przenieś się na inne forum. Koniec tematu

Gość gość
Obrońca moralnosci publicznej sie znalazł. Co cie to obchodzi?nie podoba się ,nie siedz tu i oszczedz moralow...Nikogo nie obchodzi twoja opinia,,

Gość gość
Podałem konkretną propozycję i temat. Nie masz nic konkretnego w tym temacie więc przenieś się na inne forum no wiesz, to tobie się pomyliło, d... to się szuka na czatach erotycznych

Gość gość
Co cie to obchodzi?nie podoba się ,nie siedz tu nie napinaj się tak, bo coś ci pęknie... facet wystawił się na forum pod ocenę innych, to ma. a tak na marginesie, to jakoś nie wierzę , ze przystojny , wykształcony facet na stanowisku, produkuje się akurat w taki sposób, na takim forum. Prowokacja i tyle

Gość gość
Więcej konkretów co do fizyczności ewentualnej kochanki. Wzrost, waga, kolor oczu i włosów

Nie jest to prowokacja. Czy nikt nie może uwierzyć, ze przystojny, dyskretny gość może tutaj poszukiwać kochanki?? Może mam swoje powody na to, żeby się nie ujawniać przed wszystkim ze wszystkim?? Po prostu. Prosty, normalny temat: Normalny, przystojny i inteligentny gość z Krakowa szuka kochanki. Czy to jest aż tak strasznie trudno pojąć? Mam tu podać swoje wszystkie dane, żeby uwierzono w to co piszę??

Gość gość
Ja znalalm tu kochanka,jakiś czas temu i to bardzo przystojnego. Nigdy bym nie pomyślała, ze taki mezczynza będzie szukal w sieci. A jednak....

Gość gość
inteligentny ......buahahahahaha, inteligentny a nie wie, że są portale od tego. Poza tym branżą medyczna rżnie się na wyjazdach szkoleniowych aż gwiżdze, a ty sieroto nie umiesz sobie niczego załatwić.......Lubisz wyciągać adresy mailowe od naiwnych panienek , co.....A w rzeczywistośc***ewnie jesteś bezrobotnym oblechem , który się masturbuje udając kogoś innego

Gość gość
Ja znalalm tu kochanka,jakiś czas temu i to bardzo przystojnego. Nigdy bym nie pomyślała, ze taki mezczynza będzie szukal w sieci. A jednak.... żałosne

Gość gardan
Hmmm jeśli chciałabyś mieć kochanka to napisz gardan@autograf.pl

Gość gość
Poplules jadem i ulzylo? Mój tyłek,moje życie... a tobie nic do tego.

co do tego bezrobotnego oblecha.. Może się spotkamy co? To zobaczysz jak bardzo się mylisz.. Sam(a) jesteś chyba zakompleksiona(-y). Zresztą z takimi ludźmi jak Ty nie wdaję się w dyskusję. Szkoda klawiatury.

Gość gość
Mój tyłek,moje życie... a tobie nic do tego. a jednak ruszyło

Gość gość
Zresztą z takimi ludźmi jak Ty nie wdaję się w dyskusję. Szkoda klawiatury. a co innego robisz od pół godziny:D

Gość poza logikaa
Samego faktu chęci posiadania kochanki nie trudno pojąć. Natomiast pomysłu szukania jej na forum kafeterii to już trudno i to bardzo. Przecież tu przeważnie dzieciaki nie mające pojęcia o życiu albo ludzie mocno ograniczeni w swych poglądach. Zdrada to przecież taki ciężki grzech. Żona i małżeństwo to świętość wg większości tutaj a nie ma znaczenia czy z tą żoną dobrze czy nie. Ożeniłeś się to cierp. Tutaj większość to prawie święci.

Gość gość
Może się spotkamy co? To zobaczysz jak bardzo się mylisz.. a po co komu d****arz, nawet z dobrym wyglądem. Lepiej żonie się pochwal jak spędzasz wieczory