Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezydentem Słupska został GEJ

Polecane posty

Gość gość
wow, ale sensacja w katolandzie !!!!

Gość met
Wydaje mi się, że jego orientacja jest mało ważna, istotne jest raczej, żeby sprawdził się jako prezydent.

Gość Palikarp
miasto Słupsk od jutra stolicą sodomy i gomory ! przyjadą lesby i geje z całej naszej planety na festiwal bzykania i w każdym parku każda ławka będzie zajęta a w klubach pełno 'homo nie wiadomo' oficjalnie się będą lizać i połykać własne płyny TAK, rozwój miast Słupsk już jest przesądzony dzięki turystom ze znakiem tęczy a produkcji nadal BRAK , gospodarka zdechła

Gość gość
Dla niektórych jest najważniejsza. Reszta jest nie wazna no może oprócz tego czy katolik czy żyd.

Gość gość
a co ma gej do gospodarki ?

Gość gość
Dobrze Pali to podsumowales :D

Gość met
Ludzie, dla których orientacja seksualna prezydenta jest najważniejsza, nie są dla mnie ludźmi godnymi uwagi.

Gość gość
A czy ten Pan w ogóle sprawdził się jako poseł??? Ludzie, czy upadliście już na głowy?! Co jeszcze musi wydarzyć się w naszym kraju, żeby ten Naród się opamiętał?

Gość gość
a wiecie ile mieliscie generalow w wojsku gejow, a i jeden komendant glowny policji tez sie trafil, wiem bo obracalam sie w tym towarzystwie, tych wszystkich meskich facetow ociekajacych testosteronem, ch.uj by strzelil, ze rzadza nimi ci.oty hahaha :D

Gość gość
Naród się już opamiętał i wybrał PO. Opamiętał się i dla Niego nie jest wazne czy gej czy Żyd byle był dobrym prezydentem Brawo Naród. Jesteśmy coraz bardziej normalni i europejscy!

Gość gość
no i co z tego ze to gej?? mi to nie przeszkadza i jak widac mieszkańcom Słupska tez nie

Gość gość
myślę. że ładne mu życzenia teraz sprawiam: a chuj mu w dupę :)))

Gość Palikarp
ale co konkretnego może zaproponować poseł Biedroń dla miasta Słupsk , skoro nawet nie zna tego miasta , czy tu chociaż jeden raz nocował w hotelu i bzykał się z mieszkańcem miasta Słupsk ?

Gość mieszkaniec miasta Słupsk
tak. nie pytaj, skąd wiem.

Gość Palikarp
obstawiam, że pierwsza decyzja prezydenta miasta Słupsk będzie aby na środku rynku miasta ustawić tęczę długości 80 metrów , kopia tęczy z placu Zbawiciela w Warszawie, cieszycie się ?