Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćy

Zauroczyłem się :(

Polecane posty

Gość gośćy

Od kilku tygodni nie mogę przestać myśleć o rok młodszej dziewczynie z mojej szkoły. Tak mi się podoba że czasem nie mogę oderwać od niej wzroku... Boje się do niej podejść , dlatego postąpiłem głupio i przeszpiegowałem ją przez wspólnych znajomych, jej wpisy i komentarz. W tym momencie zakochałem się ! Jest idealna. Niestety :( Dowiedziałem się, że nie jestem w jej typie i że nigdy mnie nie pokocha. Trudno było by się nawet zaprzyjaźnić. Jestem zupełnym przeciwieństwem jej ideału. Smutne :(

Gość gość
Po pierwsze primo :-) ideały nie istnieją. Po drugie primo :-) skąd ona ma wiedzieć czy nie jesteś w jej typie skoro nawet Ciebie nie zna.

Gość gość
Ja wiem, że nie jestem ona otacza się bardzo przystojnymi chłopakami, którzy grają w zespołach muzycznych. Gdzie mi do takich ? :(

Andrzeju nie ma ideałów. Zatem ta dama nigdy sie w nikim nie zakocha idac tokiem twojego myslenia. Czlowieka (kobiete tez) poznaje sie 3 razy. Raz- w towarzystwie, dwa - po pijaku i Trzy - na osobnosci. Dopoki jej nie poznasz nie mozesz stwierdzic, ze jest idealna (chyba, ze chodzi ci tylko o cialo, ale kto wie co ukrywa pod ciuchami, moze ma celulit i syfy). Pewnie masz z 14lat wnioskujac z twojej wypowiedzi.