Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak podneicenia podczas seksu

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Chciałym się zapytać czy ktoś z was spotkał się może z czymś takim. Otóż w trakcie zbliżenia nie jestem w stanie cały trzas utrzymać swego podniecenia. Mam zwód na początku, jednak z czasem jakby całe podniecenie spadało. W efekcie wszystkie czynności seksualne stają się dla mnie tylko "mechaniczne" i "puste". Nie odczuwam podniecenia, nie potrafię się "wkręcić w klimat". Nawet zabawa oralna z partnerką mnie nie podnieca. Kiedy robie jej dobrze, skupiam na niej całą uwagę i mój mały zaczyna leżeć w spoczynku kiedy ona szczytuje. Nie ma między nami stresu, nerwów, nie wali mi serce jak oszalałe. Więc tutaj nie doszukiwałbym się problemu. Po prostu czuję się taki... zobojętniały. A tego przecież nie chcę. Z masturbacją nie mam żadnego problemu, czuję wtedy większe podniecenie przede wszystkim. Nie mam wtedy żadnych absolutnie problemów. Zaczynam nawet dziwnie myśleć, że większe podniecenie osiągnąłbym gdybym oglądał "samego siebie w akcji" przed ekranem monitora. Jest to dla mnie szalenie dziwne i zaczęło mnie bardzo niepokoić. Czytałem o naprawdę WIELU kobietach na forach, które miały taki problem (nie mogły dojść oraz nie odczuwały żadnego podniecenia). Więc widzę, że coś takiego jest nam znane. Ale nie wyczytałem nigdzie o tym by takie problemy dotknęły faceta. Napiszcie mi swoje przemyślenia. To dość osobliwy problem więc mam nadzieję że go uszanujecie.

Gość mechaniczna__pomarancza
opisz to nieco precyzzyjniej, za malo danych :classic_cool:

Gość gość
A wszystko przez ten "zwód" hahaha :-)

Gość gość
Sam sobie odpowiedziałeś na swoje pytanie, uzależniłeś się od masturbacji i kobiety cię nie kręcą, tzn kręcą, ale po wejściu zapewne czujesz luz i to nie to samo to pani rąsia i masz tego efekty.

Gość gość
albo seksuolog albo znajdź coś czego nie próbowałeś z partnerką, co będzie cię podniecać, może bielizna? bodystocking? gadżety ? duży wybór masz na pokojrozkoszy.pl, szybka wysyłka to może i na mikołajki zdążysz :)

Gość gość
niestety tak się zdarza że seks po pewnym czasie przestaje podniecać i staje się rutyną. Kochamy się byle jak, bez uczucia. A można to zmienić, wystarczy gdzieś wyjechać, pobyć w innym otoczeniu, a Może spróbować innych pozycji. Jeśli to nie daje efektu, libido się nie zwiększy to trzeba skorzystać z pomocy seksuologa http://www.seksuolog-warszawa.com.pl/.

Gość gość
Znam przypadek gdzie za wczaśnie miał wytrysk i dopiero seks z jeszcze jednym chłopakiem we troje pomógł gdy widział seks z drugim kolegą zwiększyło się libido.