Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy moge pozbawic moja zone praw opieki nad dzieckiem.

Polecane posty

Gość gość

Witam moja zona postanowila sie rozwiesc ze mna . Dziecko przez ostatnie dwa tygodnie wychowywala moja mama , zona nic nie angazowala sie aby pomoc przy malej a w dodatku gdy corka dostala zapalenia ucha nie przyjechala do niej tylko jak gdyby nic poszla sobie na impreze zakladowa gdzie cudownie sie bawila. Corka uczeszcza do przedszkola w godz 7-17 i nie ma szans aby zona odbierala ja w tych godzinach poniewaz praca jej nie pozwala. Ma zamiar poprosic obca osobe "jej kolezanke"aby odbierala dziecko. Czy jezeli mala jest zameldowana w domu mojej mamy gdzie bede mieszkac mam prawo opieki nad dzieckiem. Pozdrawiam.

Gość gość
a ty postanowiles rozwiesc sie z zona bo odbieranie bachorka z przedszkola w czasie gdy ona pracuje ciebie jako ojca of kors nie dotyczy i obciazyc nie moze?

Gość gość
Jeżeli jesteś ojcem, to oczywiste, że masz prawo do opieki nad dzieckiem. A jak zamierzasz się opiekować małą? Pracujesz, uczysz się? Musisz udowodnić w sądzie, że ona się dzieckiem nie zajmuje. Wzywałeś policję? Jakoś mała była przez nią zaniedbywana?