Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polpasiec i zapalenie spojowek co robic??

Polecane posty

Gość gość

witam, mam 22 lata, w srode wykryto u mnie polpasiec, bralam przez 5 dni heviran 800 po 2 tabl. Od wczoraj mam czerwone oczy i rope, boli mnie gardlo i czolo, tez jak sie schylam :((( Bylam na pogotowiu odeslali mnie abym poszla do okulisty a tam wisyta dopiero w lutym :(( co ja mam robic?? Boje sie ze to powiklania po polpascu, pomocy :(

Gość gość
jestem 350 km od domu na studiach i musze teraz sama sobie radzic, nie mam auta wiec autobusami i pieszo do przychodni dwie przesiadki i 2 km pieszo :(( nie wiem czy isc znowu ale moze mnie nie przyjma:( dodzwonic sie nie moge a okropnie zimno i boje sie ze pogorsze swoj stan zdrowia :(

Gość gość
bede wdzieczna za jakies porady wskazowki kto to mial albo co robic

Gość gość
? :(

Gość gość
poza tym boli mnie strasznie glowa jak sie schylę prosze o pomoc i porady

Gość gość
Jeżeli masz półpasiec,to powinnaś być przyjęta do okulisty od razu,bo to pilna sprawa-czy na skierowaniu nie napisała lekarka PILNE? A gdzie masz tego półpaśca?Ja miałam na początku małą zmianę na czole,która tak się rozprzestrzeniła,że miałam także we włosach,ale to nic.Z czoła "zeszło"do oczu i to był koszmar,musiałam mieć natychmiastowe badanie u okulisty,bo półpasiec też może zaatakować oczy,na które ledwie widziałam,bo miałam sinofioletową opuchliznę i leczylam się intensywnie przez dwa tygodnie.Tego heviranu,to powinnaś więcej przyjmować i najlepiej idż dziś do lekarza rodzinnego,bo to poważna choroba.Powodzenia.

Gość gość
ja mam polpasiec wysypke na plecach i na brzuchu, na twarzy jak dotad nie mialam, ale obudzilam sie wczoraj i zaropiale oczy i czerwone, przemywalam rumiankiem, a dzisiaj to samo :((( szczypia mnie i boli glowa , czy kupic jakies kropelki np. starazolin??

Gość gość
w takim razie jeszcze dzisiaj wezme heviran i zapisze sie na wizyte ale boje sie wychodzic z domu bo bardzo zimno a przychodnia daleko

Gość gość
ktos mi cos jeszcze poradzi?