Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do kobiet, dlaczego moja po seksie płacze i nie odzywa sie do mnie?

Polecane posty

Gość gość

zaczyna mnie to wkurzać bo nie wiem o co chodzi, spotykamy sie juz prawie rok, zawsze zostaje u mnie na weekend czasem w tygodniu tez, spimy razem jest fajnie, ona chce sie kochac a po wszystkim płacze odwraca sie plecami, nie chce sie przytulic, jak ją pytam czemu płacze to sie nie odzywa albo mówi zostaw mnie, jest obrażona, potem znowu chce seksu i znowu jest to samo, powoli zaczyna mnie to wykańczać, mam jakieś poczucie winy że ona płacze, ale jak sie kochamy to wszystko jest ok, dopiero potem zawsze foch, nie rozumiem nic , moze mi ktoś wyjaśnić czemu tak jest?

Gość gość
no bo pchasz ją w anusa bez posmarowania kałowej dziurki kremem

Gość gość
daj jej w paszczu

Gość gość
myślę,że nie raz cierpi przez ciebie,może zadajesz jej jakiś ból w słowach,może nie do końca akceptuje tę sytuację przykre wspomnienia jak bumerang do niej wracają

Gość gość
to nie pchaj jej w kakao

Gość gość
nie obrażam jej, nie robie krzywdy, w seksie jestem delikatny zawsze pytam co ona chce i to robie, widze ze jest zadowolona ze sie rozgrzewa od pieszczot, nie ma tu zadnych barier jestesmy zgodni tylko potem jest katastrofa, chce ją taką cieplutka rozgrzaną przytulic pocałowac a tu foch i płacz i zostaw mnie nie dotykaj, normalnie rece opadają

Gość gość
nie wiem, czy ona jest zagorzałą katoliczką? może ma wyrzuty sumienia że uległa apotem musi się spowiadać? były takie przypadki :D

Gość gość
depresja poorgazmowa, sprawdź w necie, to nie musi być twoja wina. pogadaj z nią przede wszystkim poza łóżkiem.

Gość gość
Będziesz miał z nię przesrane. Ma problemy nie pozałatwiane. A bzyka się z tobą. Nie sądzę żeby kiedykolwiek ci to wyjaśniła to może być bardziej bolesne dla ciebie niż jej płacz po tym. Głębsza sprawa.

Gość gość
autorze, jak ona się ma odzywać jak ma twojego pena w buzi: dobrze że się wtedy nie odzywa bo by ci go odgryzła wtedy

Gość jawiemlepiej
Tez tak kiedys mialam, plakalam po seksie albo nawet w trakcie, nie chcialam patrzec na swojego chlopaka, a to wszystko przez to ze pare lat wczesniej zostalam zgwalcona i wspomnienia wracaly, teraz na szczescie pogodzilam sie z ta mysla, pogadaj z nia jaos moze miala podobna sytuacje

Gość jawiemlepiej
Tez tak kiedys mialam, plakalam po seksie albo nawet w trakcie, nie chcialam patrzec na swojego chlopaka, a to wszystko przez to ze pare lat wczesniej zostalam zgwalcona i wspomnienia wracaly, teraz na szczescie pogodzilam sie z ta mysla, pogadaj z nia jaos moze miala podobna sytuacje

Gość gość
Płacze bo znowu nie dałeś jej orgazmu

Gość gość
a moze kocha kogoś innego i nie moze z nim byc . a moze cie zdradziła ? To typowa reakcja.

Gość gość
ubolewa nad wielkością twojego członka, dopiero jak podniecenia spada zdaje sobie sprawę jak bardzo się poniża ;)

Gość gość
albo w trakcie z rozpędu lub nieznajomośc***akujesz jej w pupkę to płacze z jakim idiotą musi łoże dzielić ;)

Gdyby płakała z usmiechem na ustach, i przytulała siè do Ciebie, to ok, to byłoby to z ogromu emocji, który prowadzi az do płaczu. Martwi mnie to odgradzanie siè, odwracanie plecami. Koniecznie porozmawiaj z nią poza łózkiem, gdy jestescie ubrani. Dwoje ludzi, którzy uprawiają seks, powinni umiec rozmawiac szczerze, bez ogródek, o swoich emocjach i odczuciach. Pozdrawiam.

Gość gość
urszak dziś Gdyby płakała z usmiechem na ustach, i przytulała siè do Ciebie, to ok, to byłoby to z ogromu emocji, który prowadzi az do płaczu xxxxx O, ja tak mam czasem; dla faceta to trochę dziwna reakcja, bo się zaraz obawia że coś nie tak ;)

Gość gość
A szlag ją wie, jakaś p*****lnięta pannica ci się trafiła. Powiedz jej krótko, nie będzie seksu dopóki mi nie wyjaśnisz dlaczego ryczysz po seksie. Jak ci robię krzywdę, to nie będę cię dotykał, albo mi wyjaśnisz, albo nici z tego. Tylko musisz wtedy wytrzymać. :)