Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gotiq

dzidziuś sierpień 2015

Polecane posty

Gość gotiq

Witam, wiem zaraz sie pojawia głosy ze takie tematy juz są, ,wiem ,że są znalazłam 3 ale żaden nie jest godny choćby najmniejszej uwagi, zakładam temat ponieważ zrobiłam wczoraj test wyszły 2 kreseczki, wg @ termin mam na 11 sierpnia. mam nadzieje, ze wątek zacznie sie powiększac o ciężarne kobiety, które potwierdziły swoją ciąże choćby testem, a nie o starające się , testujące itp. bo są osobne tamaty dla takich osób. Osobiście chciałabym aby ten temat rozwinął się i był pomocny w dzieleniu się objawami, samopoczuciem i polegający na wzajemnym wspieraniu się mam oczekujących swoich pociech. zapraszam

Gość gość
a co w sobie ma Twoj post że jest godzien większej uwagi w stosunku do poprzednich??

Gość gość
Dzidzius? Mogłas nazwać choć trochę poważniej.

Gość agagagalok
hej, ja robiłam test i wyszedł pozytywnie, byłam u lekarza i powiedział że on jeszcze nic nie widzi, a wg @ termin mam na koniec lipca ;)

Gość gość
zabrzmiało pretensjonalnie...

Gość gość
mogłaś chociaż topik nazwać poprawnie, a nie jakiś dziwny zbitek słów i cyfr...

Gość gotiq
a to drodzy goście ma lepszego w sobie, że na innych wątkach tego tematu nie ma narazie nic konkretnego oprócz polemiki z nawiedzoną może przyszłą mamusią i osób starających się , dla staraczek sa inne wątki witam mamusie oczekujące maleństwa,

Gość gotiq
agagagalok, znając życie nie zdziwie sie jak urodzisz w sierpniu więc zapraszam, w którym jesteś tygodniu ??

Gość gość
tutaj tez nic konkretnego nie będzie:D a wiesz dlaczego?? bo jeszcze nic nie wiadomo, 2 kreski na tescie o niczym nie świadczą......

Gość agagagalok
wg kalkulatorów dostępnych w internecie w 6, ale u lekarza nie mam nic wpisane narazie , pójdę dopiero w przyszłym tygodniu do jakiegoś innego

Gość gotiq
2 kreski równa się ciąża, nawet potwierdzona przez lekarza na początku może o niczym nie świadczyć gdyż tzw selekcja naturalna istnieje do 12 tyg, więc drogi gościu jeżeli nie jesteś w ciąży to dziękuje za głupie komentarze. Ja przynajmniej mam 2 kreski na teście bo na innych wątkach sierpniowych to sie dopiero staraja albo będa testowac :D

Gość gotiq
6 tydzień to już dużo, powinno być cos widac na usg

Gość gotiq
agagagalok albo owulacja ci się przesuneła i moze faktycznie za wczesnie

Gość gość
u mnie w 6 tyg było już widać,aktualnie jestem w 18 tyg

Gość agagagalok
zobaczymy w przyszłym tygodniu co lekarz powie

Gość gość
a jakieś objawy?

Gość gość
Aga jesteś w ciąży?

Gość gotiq
ja tez wybieram sie w przyszłym tyg, z doświadczenia w pierwszej ciąży wiem ze nie ma co od razu lecieć do lekarza. A jak samopoczucie agagag

Gość gość
up, up, up, ciężarne piszcie choć zapewne jeszcze jest was mało. w 1 ciąży śledziłam taki wątek mam październikowych 2012 r i choć sie nie udzielałam to korzystałam z wielu ich rad i przeżywałam ciąże razem z nimi , fajnie jest sie tak dzielić swoimi odczuciami, dlatego piszcie mamy piszcie

Gość gość
sierpniówki sie pomału dowiaduja o swoich ciażach wysyp będzie zapewne pod koniec grudnia :)

Gość gotiq
no co z wami gdzie jesteście z nikim nie pogadam ??

Gość gość
Tak głupio sie nie nabijaj ze staraczek. Obys za 2-3 tyg nie poronila bo wtedy kto inny śmiać z ciebie sie bedzie.

Gość gotiq
gościu nie nabijam sie ze staraczek tylko napisałam, ze założone sa wątki porodowe na sierpień i udzielaja się babki które nawet nie są jeszcze w ciazy

Gość gość
No i w czym widzisz problem? Za dwa tygodnie zaczna pisac cieżarne na tamtych sierpniowych tematach.

Gość moimoimoi
no witam, ja ma termin na 5 sierpnia, to moje pierwsze dziecko chetnie dołącze do tematu

Gość gość
ledwo co plemnik zagniezdzij się w jajeczku a wy już o porodach piszecie i dzidziusach? kobiety? istnieje takie cos jak saoistnie ronienie do pierwszych 8 tyg nawet nie wiedząc kiedy i dlaczego Zastanowcei się nad takim tematem, kilka tygodni w ciązy a wy jzu snicie o dzidzisiach Poczekajcie na 5-6 miesiąc

Gość gość
""""wiem ,że są znalazłam 3 ale żaden nie jest godny choćby najmniejszej uwagi, """ xxxxxx To ci dopiero tekst. Cyzm twój temat się wyroznia od tamtych? Jestes p*****lnieta jednym slowy, jutro poronić możesz a już się nosisz

Gość gotiq
no tak gościu masz racje, moge poronic w każdej chwili ale przynajmniej wiem ze jestem w ciąży i zakładałam topic o porodzie w sierpniu z więdza o ciąży a nie dopiero sie starając czy czekając na testowanie, zreszta szkoda gadac, watek jest dla ciężarnych a skoro ty nią nie jesteś to dziekuję za uwage czep sie kogoś innego. moimoimoi witam Cię serdecznie

Gość gość
ciąża nazywana jest ciążą jak lekarz widzi bijące serduszko na usg, pęcherzyk może być pusty... dziwie się, że masz w sobie tyle pewności siebie po zobaczeniu dwóch nędznych kresek... ja bym się bała...

Gość gotiq
ciąża jest ciążą jeżeli pęcherzyk zagnieździ sie w macicy moze byc nawet pusty ale jest, w 1 ciąży zarodek pokazał sie dopiero w 8 tyg a jednak karte ciązy miałam założoną juz w 6 więc?? po co gin ja zakładał jak wg ciebie ciazy nie było. zreszta ciążę można stracic zarówno w 8 jak i w 28 tygodniu, cos o tym wiem, więc nie pieprz tu ze dwie kreski i beta powyżej 200 nie oznacza ciązy