Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dns, ogarnij się !

Polecane posty

Gość gość

Co za dziecinna kobieta,WSZĘDZIE TYLKO PISZE TE SWOJE chore wybujałe teorie!

Gość gość
ktoś cię pyta o zdanie?!

tworzysz post na forum, a nie swoim prywatnym pamiętniku:D hah :-) wszyscy to widzą i mogą komentować:-)

Gość gość
A wy dajcie życ innym!!! cwaniary!

a ty myślisz, że jak mi napiszesz, że mam się ogarnąć, to w istocie tak się stanie? hah :O w ogóle nie wiem czy wiesz, ale tak to bywa na publicznym forum, że spotykają się tu ludzie o różnych poglądach i skoro tak ciężko ci to przełknąć, to może tu nie wchodź? Będzie o jeden powód do nerwów mniej :D

Gość gość
DNS to gruba locha bez szkoły. Ciężko więc wymagać od niej jakiegokolwiek przystosowania społecznego, bidula siedzi zamknięta w domu z dzieckiem i jest na utrzymaniu małżonka szanownego, więc zdziczała już bidula kompletnie :(

Gość gość
To niech kuzwa porobi jeszcze na drutach,a to się do pracy d**y ruszyć nie chciało? i z nudów odp*****la!

Gość gość
true story. I dlatego z Oleńką tak się polubiły:D

11:00 tak? a skąd to wszystko wiesz? :D haha Jak nie masz innego wyjścia, to pozwalam ci na mnie poużywać, powylewaj jeszcze trochę żółci, może dzięki temu będziesz milsza dla swojego faceta, czy dzieci :) najgorsza wszak jest permanentna frustracja- szkodzi zdrowiu i urodzie

Gość gość
obie utrzymanki z wielkie ego- a w rzeczywistości siedzą całe dnie na kafe zamiast dziećmi się zająć

Gość gość
Temat o niej, i nagle ni stąd ni zowąd się zjawia.Widać,że siedzi na pomarańczy.

jak nagle się zjawiam? :D przecież chyba od godziny zaglądam na kafe i zdążyłam się wypowiedzieć tu i ówdzie. Rozumiem, że chcecie mi dosrać za wszelką cenę, ale niech to się przynajmniej z prawdą nie mija ;)

Gość gość
Nie od dziś wiadomo,że siedzisz na gościu i innych dwóch niebieskich nickach,głupia dziewucho bez pracy .

jakich nickach? proszę, powiedz :D A co do mojej pracy, to czegoś nie rozumiem - dlaczego cię tak to boli? w końcu to ja nie pracuję nie ty. No bo zakładam, że ty cieżko pracujesz... na kafe od rana haha

Gość gość
no no, dajesz dajesz dns ;) Teraz jeszcze napisz, że cię w ogóle to wszystko nie rusza :classic_cool: A co do info na twój temat - uważaj co i komu z kafeterii prywatnie mówisz, bo niektórzy paplają bardziej, niż ci się zdaje ;)

Gość gość
Na mnie pracują dwie osoby,które zatrudniam więc mogę sobie siedzieć ile wlezie:D a tobie zaraz żyłka pęknie od tego tłumaczenia:) wystarczy jedna mala prowokacja, a ty mało sie tu nie zesrasz.

Gość gość
"rybkunia"- skąd się biorą takie infantylne nicki?

no, no- tak mnie to wszystko rusza, że jak zamykam laptopa to płaczę w ukryciu :D haha weź mnie nie śmiesz :D I nie próbuj mi tu wmówić, że komuś z kafe prywatnie coś opowiadam o sobie :D już sama nie wiesz jak mnie podejść A o moją żyłkę się nie martwcie :) w końcu jest moja, a nie wasza

a biorą się z kwitu na węgiel. DNS jesteś boska, miażdżysz te laski z marsza:D:D

Gość gość
I nie próbuj mi tu wmówić, że komuś z kafe prywatnie coś opowiadam o sobie smiech.gif już sama nie wiesz jak mnie podejść XXXXXXXXXXXXXXX Możesz jaśniej???Chyba coś ci się w bani pomieszało:O

Gość gość
no dokładnie, wielka gwiazda kafe co to 24/7 tu siedzi a dzieciak samopas

12:07 co jaśniej? ja już jaśniej nie mogę, dla mnie wszystko jest zrozumiałe. Jeśli masz jakieś problemy ze zrozumieniem pisanego tekstu to ja bardzo współczuję. rybkunia najśmieszniejsze jest to, że one myślą, że ja się im tłumaczę.... hah :D

Gość gość
"z marsza"? Rybkunia, jakaś matura by się może przydała, nie myślałaś o tym nigdy? :D dns, nie podchodzę Cię i doskonale o tym wiesz :) wiesz komu i z czego zwierzałaś się poza kafeterią i niestety.. Ktoś był nie do końca z Tobą lojalny :) Ale spokojna głowa, nie mam zamiaru CIę tu rozszyfrowywać ;) tylko.... nie skacz jak kózka na tych wszystkich topikach, bo jesteś idealnym, po prostu książkowym przykładem na powiedzenie "kozak w necie, d/upa w świecie".

Przepraszam mamusiu, ah!!! wiedziałam że ktoś się dowali do "z marsza" haha miałam edytować:D ale kto by się wami przejmował:D:D. A teraz cytat z filmy "no i ch/uj, no i cześć":-)

Gość gość
rybkunia, wybacz, ale nie będę dyskutować z kimś, kogo nick jest tak infantylny, że zastanawiam się jak dorosła kobieta mogła w ogóle na takiego wpaść :classic_cool: 🖐️

Gość gość
Przecież rybkunia to Ola z Barcina :classic_cool:

12:31 oczywiście, że nie masz zamiaru mnie rozszyfrowywać :D to po pierwsze, po drugie to chyba mnie z kimś ewidentnie mylisz, bo z tym powiedzonkiem to trafiłaś jak kulą w płot. insynuujesz tu jakiś moich nielojalnych znajomych.. weź się kobieto w garść, bo te twoje bzdury to nawet śmieszne nie są. Oczywiście, że ty nie masz zamiaru mnie rozszyfrowywać, bo wiesz o mnie jedno wielkie g.. :D no ale musisz jakoś ciągnąć te głupoty. Nawet nie umiesz podać jednej prawdziwej rzeczy o mnie, jakiegoś faktu. Nic. zaprawdę żałosne :O