Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dns, ogarnij się !

Polecane posty

Gość gość
jakie tępe dzidy i one mają dzieci :-) oj bidne są,chodzi mi dns,idz kobieto męzowi laske zrobić jak niemasz nic do roboty,macioro ;-)

14:06 :) mam nadzieję, że nie masz dzieci. Ja bym się ze wstydu spaliła mając matkę, która w tak żenujący sposób obraża innych ludzi w necie i jeszcze wali takie byki :O wiem, że nie masz jak sobie ulżyć inaczej- jak tylko wyzywając mnie. Nie jesteś nawet w stanie machnąć jakiejś ciekawej riposty, żebyśmy wszyscy się zadziwili twoim intelektem. No cóż, takie życie niesprawiedliwe, że Bóg co poniektórym skąpi intelektu.

Gość gość
Pewnie ten topik zalozyla ta maniaczka cesarkowa, ktora widzi w temacie slowo "porod" to od razu wkleja swoja zalosna wiazanke o rzezni w ubojni bydla :D pewna jestem :D ona tu siedzi 24/7 i ma jakas "misje" nawracania kobiet na cc.

Gość gość
I ty śmiesz komuś pisać, że jest matką obrażającą innych w necie??????????????? Ty, która wczoraj pisała, że Marcel to imię dla zniewieściałego pedzia??? Jesteś taką miernotą, że aż szkoda na ciebie stukania w klawiatrurę. Macioro. Zrzuć trochę boczków, tłusty jesiotrze 🖐️

Gość gość
Tłusty jesiotrze:D sikam ze śmiechu:D:D

napisałam dla " zniewieściałego faceta" a nie pedzia. I oczywiście to, jest mega obrazą, równoznaczną z wyzywaniem kogoś od macior i pisania o robieniu laski facetowi :O weź już przestań przesadzać, wiem że cokolwiek bym tu napisała to dla ciebie zawsze będzie źle, bo po prostu jarasz się anonimowym ujadaniem na kogoś. I powiedz mi lepiej skąd masz takie ciekawe informacje na temat mojego wyglądu :D Pewnie stąd, że kiedyś napisałam, że mam miseczkę D hahhaha ah jak wy uwielbiacie śledzić , rozszyfrowywać, zapamiętywać i wyciągać wnioski na podstawie jednego zdania :) nuda w życiu rodzi frustrację na forum aha "Jesteś taką miernotą, że aż szkoda na ciebie stukania w klawiatrurę." nie rozumiem więc dlaczego nadal stukasz w tym temacie?

Gość gość
O widzisz, umknęło mi to, że masz miseczkę D, ale dzięki za info, zapiszę sobie skrzętnie w moim pamiętniczku! ;) Znasz to powiedzenie, że widzi się źdźbło w oku bliźniego, a belki w swoim już nie? Zajrzyj na "wikicytaty", może zrozumiesz aluzję. Adje, żegnam ozięble, nie zwykłam rozmawiać z ludźmi z IQ ameby 🖐️

Gość gość
niedawno ty chciałaś rozszyfrowywać jedną laskę i "groziłaś" jej,że prześledzisz wszystkie jej wpisy:O lecz się babo

a może, twój anonimowy informator powiedział ci jak wyglądam? moja nielojalna koleżanka z forum :D hahha

Gość gość
jakie sa dobre tabletki anty i tanie?

14:44 a ty rozumiesz co to znaczy zwyczajnie udowadniać komuś kłamstwo? Z resztą i tak tego nie zrobiłam, bo szkoda mi było czasu. W odróżnieniu od was, które tak podniecacie się, żeby kogoś rozszyfrować, namierzyć, skompromitować, donieść itp :O

Gość gość
dorosła baba,a tłumaczy się z każdej podpuchy:O co za "facet"wziął taką cepkę za żonę...

Shug Avery dawno już nie wdawałam się w takie jałowe dyskusje ;) trochę mi tego nawet brakowało, ale w zasadzie przypomniałam sobie, że faktycznie jest to zupełnie bez sensu. Ostatnio po małej przerwie od kafe, przez kilka dni celowo popisałam sobie na pomarańczowo. Kurde, gdzie wtedy byli moi wszyscy adwersarze? No pytam?! czyżby moje wpisy na pomarańczowo nie były już tak irytujące? Śmiać mi się z tego chce :) hahha

hahhaha Shug Avery :D dobry ten kawałek 55sek prawdy, uśmiałam się :)

Gość gość
No to pokaż te swoje wpisy na pomarańczowo i zobaczymy czy faktycznie nikt sie do nich nie przyczepił.Czekam

Gość gość
dns, bo wiesz, jak Twój nick staje sie troszke rozpoznawalny to rośnie Ci grono hejterów i cokolwiek byś nie napisała jakiś plebs i tak Cie zwyzywa. Dlatego ja od dłuższego czas siedze na pomarańczy i powiem Ci szczerze, że te ograniczone, wulgarne baby czasami tez mogą być w porządku:-) I nie reaguj na głupie gadki, bo na ciętą riposte odpowiadają tylko wulgarnym komentarzem, a to pożywka dla trolli One i tak tak nic nie zrozumieją, bo w ich mózgach są tylko takie prymitywne impulsy "zbluzgaj i wyślij odpowiedz" one działaja jak zomby, w domu z nudów walą głową o sciane i stąd ta głupota:-(

Gość gość
No, dns dasz te wpisy?

Gość gość
Oo, i już Led zaczęła się udzielać :D Boże jakie to wszystko przewidywalne 💤

Gość gość
Obydwie puste jak wydmuszki i samotne jak palec:O

15:02 przyznaję Ci całkowitą rację "One i tak tak nic nie zrozumieją, bo w ich mózgach są tylko takie prymitywne impulsy "zbluzgaj i wyślij odpowiedz" - to kwintesencja niektórych pomarańczek niestety. Nie ważne co i jak by człowiek nie napisał, u nich w odpowiedź jest z automatu "bluzgać, wyzywać, poniżać" Widzą niebieski nick i już pstryczek się załącza. 15:03 po co mam ci dawać te wpisy? najwyraźniej jako pomarańczowe nie były tak irytujące jak niebieskie ;) proste.

Gość gość
jaka niedorozwinięta ta dns,masakra nic dziwnego że w domu siedzi a kto by wzioł takie coś do pracy!

Gość gość
żenuaaaa

Gość gość
Led? wróżbitka Maciejowa hahahahaha mogę być kim tylko chcesz, jeśli chodzi o przewidywania to sobie nie radzisz :-( przykro mi:-(

Gość gość
Autorko ogarnij się :)

Gość kki2
dziś a ciebie kto "wzioł" ? :) sądząc po wykształceniu nawet na stragan się nie nadajesz tak więc przyganiał kocioł :)

15:20 na szczęście dla mnie ty i twojego pokroju nic nie wiecie na temat mojej sytuacji życiowej, zawodowej, ani nic bliżej ogólnie :) możecie jedynie wymyślać sobie, insynuować. Cóż więcej możecie zrobić żeby sobie ulżyć? :)

Gość to ja dns bez loginu
Właśnie skończył mi się gaz w butli mieszkam w altance w ogródkach działkowych na dziko wspomóżcie dobrzy ludzie :(

Gość gość
żal mi was, jedna drugiej warte. Kłócicie się od rana, nie macie pracy? domowych obowiązków? dzieci??

Gość gość
dns - powiedz, po jaki uj rozmawiasz z nimi?