Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet chciał mnie wczoraj tylko przelecieć;( Jest mi przykro.

Polecane posty

Gość gość

Mój kolega zaprosił mnie do siebie na kolację i na oglądanie filmu. Bardzo lubię kino więc z chęcią przystałam na propozycję. Byłam przekonana, że spotykamy się w relacji koleżeńskiej, nic innego mi nawet przez myśl nie przeszło. Film dobiega końca a on nagle zaczyna się na mnie dziwnie patrzeć i mówi, że jestem przepiękna. Myslałam, że sobie tak po przyjacielsku żartuje więc odpowiedziałam, że z niego też jest niezła partia. Chcę wstać a on mnie zaczyna łapać za rękę i do siebie przyciągać a potem mi próbuje zdejmować koszulkę. Odepchnęłam go i powiedziałam, że chyba zapomniał, że jesteśmy tylko znajomymi. A on nic tylko nadal zbliża swoje usta do mnie, wyrwałam sie, wyszłam stamtąd;/ Jest mi przykro, taki był z niego fajny kumpel a wczoraj wszystko się popsuło.

Gość gość
Widać brak mu doświadczenia, co za gbur 😴

Gość gość
Jak widać myślenie nie jest twoja najmocniejszą stroną!

Gość gość
Akurat oglądaliśmy niekomercyjny dramat. Naprawdę jestem fanką kina i zrobiło mi się tak miło gdy mój kolega nie dość, że zapamiętał czym się interesuję to jeszcze zdobył ten film (nei ma go online) dla mnie. Potem wyszło o co mu chodziło:( Jest mi przykro, on jest wnerwiony a ja rozczarowana.

Gość gość
faceci...

Gość gość
bo masz makarony w oknach

Gość gość
Ja bym rozegrał to tak, przytrzymuję cię, ty mówisz co robisz ja jednak szybka kontra wspaniałym, najwspanialszym pocałunkiem namiętnym jak afrodyta a ty och, czerwienisz się ale próbujesz się wyrwać na to ja kontra i rozrywam ci bluzeczkę, podnoszę stanik i biorę twoją pierś w swoją dłoń znaczy obie w obie a ty mina taka :D i oczy rozklapione zrywasz mi koszulę i ściągasz spodnie po czym ssiesz jakbyś pierwszego lizaka w życiu jadła a dalej to hoho, round complete. ;)

Gość gość
normalnie szok.... jak on mógł. Już nigdy nie dam się namówić na oglądanie filmów w mieszkaniach kolegów sam na sam...

Gość gość
a po wszystkim zapalam faja (zapala faja zwycięstwa) ;)

Gość gość
zasada nr 1 Nie chodzimy na filmy do mieszkań kolegów, z którymi nie mamy ochoty się przespać...

Gość gość
Super rada

Gość gość
też kiedyś byłam taka głupia, mało co a źle by się dla mnie to skończyło, cholera z nimi i ich zasranymi fiutami. Nic ich więcej nie prowadzi jak ta śmierdząca pochodnia :(

Gość gość
Hahahaha o k***a :D Bo masz makarony w oknach :D HAHA

Gość gość
czego rżysz durna bździągwo, ciebie też to spotka w najmniej spodziewanym momencie, zobaczysz.

Gość gość
on Ci się na pewno podobał :D ja bym nie umówiła się do kolegi, który mi się nie podoba, na film czy cokolwiek, wiadome było, że będzie chciał ciupciać ;D po coś poszła?

Gość gość
Wielce madra franco nie smieje sie z Ciebie, tylko z odpowiedzi nawiazujacej do dzisiejszej powaznej dyskusji :D Powiem Ci, ze mialam taka sytuacje kolacyjka, film, ziolo ale zakonczenie akurat inne :) Na Twoim miejscu zamiast zadreczac siebie.. Wysmialabym go w towarzystwie :D Za wysokie progi na jego nogi :)

Gość gość
j.e.

Gość gość
Też kilka razy byłam w takiej sytuacji. Za pierwszym razem oczywiście byłam w szoku :D ale nieprawdą jest, że każdy znajomy będzie chciał tylko ciupciać, znalazło się też paru takich co po prostu lubią spędzić fajnie czas po koleżeńsku :)

Gość gość
Chłopak z dziewczyną nie ma koleżeństwa

Gość gość
Jak to nie ma, skoro ja mam całe mnóstwo kolegów :D

Gość gość
a ile ten chlopak ma lat? sorry, ale zastanawia mnie jego wiek długo sie znacie?

Gość gość
ile lat ma ten chłopak? :O

Gość gość
Jejciu, ja nieraz bywałam u kolegów w koleżeńskich celach. Może nie na kolacji, ale sam na sam i byli kulturalni.

Gość gość
autorko ile ten twój kolega ma lat?

Gość gość
25 lat - wiek kolegi. ja mam 19