Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SkonsternowanaOna

Szokująca prawda, z która nie wiem co zrobić

Polecane posty

Gość gość
jak masz jak to ja zawiadom. facet ma nierowno pod deklem. tym ze sobie cos zrobi nie musisz sie przejmowac. krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje... skoro sobie cos chce zrobic to znaczy ze swir.dorwal jakas szara myszke i prawda taka ze jej zycie zniszczy.

Gość gość
moze zawiadom ja anonimowo , na pewno da jej to do myslenia nawet jesli z poczatku nie uwierzy to zacznie węszyc i moze sama zauwayz ze jest z fagotem

Gość SkonsternowanaOna
Powiadomiłam można powiedzieć, że anonimowo jego narzeczoną. Oczywiście pierwsza reakcja to był szok, zlapała za telefon i zadzwoniła do niego.. Idiotyzm, bo takiech rzeczy nie załatwia się telefonicznie. Oczywiście się wszytskiego wyparł przyrzekając , że ktoś mu źle życzy itd, a mój dowód w postaci archiwum wiadomości wytlumaczył, że opowiadał mi swój sen.. Dziewczyna mu uwierzyła oczywiście i myślę, że będa żyli długo i (nie)szczęśliwie dalej... Trudno, ja swoje zrobiłam:) Naiwność kobiet nie zna granic... Mój wniosek z tej lekcji? Faktycznie mieliście racje, nie ma sensu mieszać sie w cudze życie, bo i tak miłość jest ślepa:)

Gość gość
Masz czyste sumienie, dobrze zrobiłaś.

Gość gość
A ona nie chce wierzyć, bo tak jej wygodniej i bezstresowo

Gość SkonsternowanaOna
Dokładnie.. mam czyste sumienie, ale kurcze facet to facet.. zero sumienia, wszytskiego się wyparł... Nie wierzcie im, bo to straszne sukinkoty... W żywe oczy potrafią łgać... Daje cholernie do myślenia ta przygoda.