Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

masaże

Polecane posty

Gość gość

na cellulit? działają? robicie? same czy w jakimś spa?

Gość gość
ja się umawiam z masażystką. ona do mnie przyjeżdza. Szybsze i wygodniejsze przy moim trybie życia ;) mieszkam w warszawie więc jeśli ktoś z warszawy chciałby się pozbyć pomarańczowej skórki to polecam masaże u pani magdy kieno.

Masaż bańką chińską to dobry sposób na pozbycie się cellulitu. Taki masaż wykorzystuje metodę próżniowego zasysania skóry i znajdujących się pod nią tkanek, co poprawia ich ukrwienie i zmniejsza cellulit i rozstępy. Bańki chińskie są specjalną odmianą baniek próżniowych, tworzonych z gumy lub szkła, bez zaworu. Zabieg polega na wytworzeniu podciśnienia, które powoduje wciągnięcie skóry do bańki. W następstwie podrażnienia receptorów skóry dochodzi do poprawy zakłóconej czynności narządu wewnętrznego związanego ze strefą skóry, po której prowadzi się bańkę.

Gość gość
Masaże próżniowe są bardzo skuteczne jezeli chcemy pozbyć się cellulitu. Ja mam zamiar pozbyć się go całkowicie do końca roku. Od 2 tygodni chodz na dermomasaż do salonu www.beautypremium.pl i widzę jak skóra jest coraz bardziej jędrna, a cellulit mniej widoczny.