Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sesesu

zwykły gnojek

Polecane posty

Gość sesesu

poznałam kogoś, związek trwał 2 lata, było nam dobrze, wyznanie miłości, deklaracje itd. Ostatnio zaczął mnie unikać, od razu zapytałam wprost o co chodzi. Nie chciał rozmawiać - zapytałam czy te jego wyznania i deklaracje to były szczere czy tylko taka ściema. Powiedział, że nie były prawdziwe. Co za dupek. Kazałam mu się pierdolić (wiem brzydko, ale byłam taka zła, rozbita itd. ) to się na mnie obraził :D dobry gnojek nie ? :D stwierdził, że przegiełam itd. Nie wiem czy jeszcze sie z nim jakoś kontaktować. zjechać go ? czy po prostu olac calkiem >

Gość Gość Katarzynka
A po co się będziesz zniżać jeszcze do jego poziomu? Nie ma sensu:) Może to zabrzmi głupio, ale "unieś się honorem" i olej go. Jak będzie dzwonił, pisał, przypadkiem spotykał Cię gdzieś - nie reaguj... Zmierz wzrokiem z góry na dól, zrób "pffff" i idź dalej:) Ty przegięłaś? A on co? On przegiął pałkę, więc pokaż mu jak to jest z drugiej strony, Buźka, Katarzynka

Gość sesesu
taki właśnie miałam plan, choć jak sobie przypomnę, że mnie zwyczajnie oszukał to mam ochotę mu coś złego zrobić Serio, pieprzony kłamca. Nigdy nie oczekiwałam od neigo wyznań, nie naciskałam itd. Co za ścierwo, nie mogę. Naprawdę w takich chwilach myślę, że niektórzy to zwykłe świnie...

Gość Gość Katarzynka
Myślę, że będziesz mieć satysfakcję, kiedy on będzie się próbował z Tobą kontaktować, a Ty będziesz go notorycznie olewać:) Pewnie też bym chciała cegłówką w niego rzucić, ale trzeba być mądrzejszą... Myślę, że on by nie miał skrupułów ( chyba tak się pisze to słówko;)) żeby Cie perfidnie olewać...

Gość gość
a chcesz poznac niezwyklego gnojka?

Gość sesesu
I żeby to był dzieciak jakiś to bym zrozumiała, ale to facet lat 36 ! Pieprzony złamas haha a z tą cegłą mi się spodobało :D I co lepsze, wiem o nim różne rzeczy, mogłabym mu naprawdę zaszkodzić. Do dziś mam dostęp do jego prywatnej poczty itd. Ale będę ponad to niech się świnia buja w tych swoich świńskich klimatach :)

Gość sesesu
zostane przy zwykłym gnojku, spotkania z niezwykłym mogłabym nie przetrwać :) obłuda i zakłamanie niektórych jest straszne ! nic mu złego nie zrobiłam, a mnie skrzywdził. Świnia, gnojek, d**ek itd Ciekawe czy z dumą patrzy w lusto, szmaciarz jeden

Gość gość
Sesensu mnie potraktowała moja była jeszcze gorzej. Miała chore wymagania a na końcu mnie zdradziła i dodała że nigdy nie kochała i ze jestem zerem i frajerem bo miała mnie w d***e i uważa mnie za żałosnego człowiexxka. Potem kiła razy dzwoniła i bluzgala śmiejąc się w słuchawce.

Gość sesesu
to już dno totalne .... ta Twoja eks :/ że też tacy ludzie po ziemi chodzą Ale nie cieszę się. że "mój" okaże się nieco lepszy. Jeszcze mi może wywinać jakiś numer. A niestety od czasu do czasu bedę się z nim stykać na gruncie zawodowym.

Gość gość
Dziewczyna opowiadała mi wierności i o tym czy ja kocham a potem z dnia na dzień rzuciła mnie przez telefon. Wróciła do byłego. Teraz wrzuca z nim foty(tak jak nigdy tego nie robiła) na fb żebym ja to widział. Mam nadzieję ze były rzuci ją poraz drugi i ona dostanie karę. Ja dzwoniłem do niej a ona miała pretensje o to ze przed nią miałem jakąś koleżankę w liceum. Była zazdrosna o wszystko. Napisała mi ze jestem chujem i ze chciałby zniszczyć życie bo jestem zalosnym zerem a potem jak się zeszli napisała do mnie ze kocha jego,mnie nigdy i ze chcę się ze mną pogodzić :D chora psychiczne osoba bo po chwilo znowu zaczęła mi grozić i bluzgac.

Gość sesesu
to sie ciesz,ze wariatki się pozbyłeś ;) "mój" przyjaciel nie posunął się do takich tekstów, zaczął mnie po prostu nagle unikać, olewać itd. A jeszcze jakieś 2 tyg. temu wielką miłość mi wyznawał (miłość życia jestem jeego gwiazdka itd) ... A ja myślę, że pewnie mu się z inną seksu zachciało :D albo już ma od jakiegoś czasu nową pannę, a mnie się tak "mimochodem po cichu" chciał pozbyć ;)

Gość gość
Ja rowniez od pewnego czasu w ten sposob postepuje z kobietami, jak zwykly gnojek. Ale ja odebralem bardzo dobre lekcje od swoich bylych. Gnojkiem sie nie urodzilem. Gnojkiem sie stalem dzieki kobietom.

Gość gość
"Ja rowniez od pewnego czasu w ten sposob postepuje z kobietami, jak zwykly gnojek. Ale ja odebralem bardzo dobre lekcje od swoich bylych. Gnojkiem sie nie urodzilem. Gnojkiem sie stalem dzieki kobietom. " żałosne tłumaczenie, jeśli tak sie zachowujesz to miałeś tendencje na gnojka albo rys psychotyczny, w innym przypadku tak łatwo byś nie wszedł w te klimaty. Jak człowiek jest na poziomie, zrównowazony, kulturalny i wyniósł cos z domu, to wie, że nie krzywdzi sie nikogo tylko dlatego , że kiedyś coś z innym nie poszło. Sorry kolego, ale złamas z ciebie i nie ma tu co dorabiac sobie ideologii

Gość gość
Ja po swojej byłej mam trudności bo to była jednoczesnie pierwsza dziewczyna z którą nawet się calowalem. Teraz nie potrafię nic stworzyć bo boję się powtórki albo tego ze ja kogoś skrzywdze. Tylko raz zbluzgalem swoją byłą bo nie wyrobilem jak mnie zdradziła i uważała to za zabawne ale uważam ze to moja wina bo os początku widziałem że coś z nią jest niepokolei a dalej w to brnalem.

Gość sesesu
nawiązując dojednej z wypowiedzi powyżej - czyli ja teraz mogę z czystym sumieniem zgnoić jakiegoś faceta, bo jeden (na szczescie jeden) okazał się gnojkiem ? heh mialam jedenym przymusowy kontakt z frajerem - od maja wiazala nas umowa, i ostatni etap byl 5.12 - zrobilam co do mnie nalezy, wyslalam mu na maila potwierdzenie i z zaplata przyslal swojego pracownika ... frajer, juz mogl przelew puścić niż mi kogoś przysyłac (a wczesniej ttylko szkal okazji, zeby sie ze mna spotkac :D ) i napisal smsa Dziękuję ... wrrr mialam ochote napisac s********j Ale sie wstrzymalam, na szczescie ta umowa sie skonczyla wlasnie 5.12 i teraz nie mam juz z nim nic wspolnego. Uff ale niesmak pozostaje, do siebie samej tez, że nie odkrylam, ze mnie oklamuje