Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pęknięcie o***tu

Polecane posty

Gość gość

Urodziłam 4 miesiące temu. Dziecko duże 4,6 kg 61 cm. Nacięto mnie ale i tak pękłam po o***t. Szycie trwało 1,5 godziny. Goiłam się bardzo długo, szwy bolały bardzo . Przy wypróżnieniach płaczę do dziś. Ale to nie jest najgorsze . Nie kontroluję bąków wogóle poza tym popuszczam rzadki stolec :( . Kiedy to przejdzie? Miał ktoś taka sytuacja. Czy to samo przejdzie czy będę musiała mieć jakaś operacja? dodam że byłam u mojego ginekologa i on twierdzi że zszyte jest dobrze i samo się zregeneruje . Ale ileż można czekać?

Gość gość
Może nie przejść. Jest dużo takich tematow na kafe

Gość gość
Sorry, że zapytam ale - dlaczego nie zrobili cesarki???!!!

Gość gość
Prowo 0/10

Gość gość
jakie prowo po porodzie to normalne

Gość gość
Po porodzie to normalne - kto Ci tak dziecko powiedzial ? :D wklej swoje wypociny spamerko o rzezni :D

Gość gość
coraz głupsze te prowokacje na kafe

Gość gość
Zaraz bedzie tu post porod naturalny to rzeznia bla bla bla ja mialam cc i wiem ze sn to rzeznia bo mialam sen proroczy! :D

Gość gość
marna prowokacja :) pewnie jakaś pusta lala co bała się porodu naturalnego wzięła sobie cesarkę, teraz jej żal że nie dala rady to się wyśmiewa z porodu naturalnego.

Gość gość
kolejny durny temat sfrustrowanej panienki po CC nie kontroluje bąków i popuszczam stolec.... nie słyszałam o takich skutkach porodów, ja urodziłam czworo dzieci naturalnie i wszystko kontroluje.

Gość gość
ja też urodziłam dziecko o wadze 4,600 SN i nic takiego mnie nie spotkało. Bolało jak cholera ale w sumie poszło sprawnie. Dlatego nie wierzę.

Gość gość
w sumie fajnie jest miec kleksach w majtach :P

Gość gość
zapomniałaś dodać że pewnie masz też wiadro między nogami, rozstępy, obwisłe piersi i odruch wymiotny na widok dziecka :)

Gość gość
Na bank glupia laska po cc na zyczenie albo ktora nawet nie rodzila jeszcze wyssala ta bajeczke z palca. Nie rozumiem po co kazdego na chama chcesz przekonac ze porod sn to zlo? Gdyby tak bylo to wszyscy bysmy wygineli jeszcze w starozytnosci. Nie chcesz rodzic to nie ale nie wmawiaj innym swoich wyimaginowanych lęków. Nikt Ci nie kaze sie rozmnazac.

Gość gość
Durne baby moja kolezanka tez popuszcza po porodzie rozcieli ja za malo a waska bardzo byla a dziecko 4, 5 kg .. i nie nabijac sie z autorki bo moze ma podobnie .chciala sie podpytac a wy jedzie cie po niej durne baby

Gość gość
komentujące idiotki - aż szkoda, że was to ominęło. Ja tak mam. Jest lepiej, ale nie idealnie. Musisz ćwiczyć mięśnie dna miednicy. Polskie porodówki to jednak rzeźnia :(

Gość gość
przy takiej wadze noworodka robi się cesarkę, to jest czysty sadyzm każąc kobiecie rodzić tak duże dziecko!!! no ale czego sie spodziewać w tym p*******m kraju???? matka w tym kraju to tylko krowa rozpłodowa

Gość gość
To sie wyprowadz torbo dziurawa :D kazdy wie ze to prowo

Gość gość
Położna która przyszła do mnie z wizytą obejrzeć małego zobaczyła moje krocze i też powiedziała że będę nietrzymac kałuży. Na szczęście tak się nie stało ale mogło tak być bo też mnie rozerwalo. Więc nie sądzę że to prowokacja. Idź prywatnie do proktologa, powie ci jak to naprawić.

Gość gość
Durne baby moja kolezanka tez popuszcza po porodzie rozcieli ja za malo a waska bardzo byla a dziecko 4, 5 kg .. i nie nabijac sie z autorki bo moze ma podobnie .chciala sie podpytac a wy jedzie cie po niej durne baby x chyba sama autorka sobie odpisuje i wymyśla historię na potrzeby własnej propagandy. dobrze ktoś napisał, jak nie chcesz, boisz sie to weź sobie cesarke i koniec.... nie wiem po co przy okazji chcesz innych wystraszyć i przekonać że poród SN to zło prowokacja aż trzeszczy :)

Gość gość
kolejna sfrustrowana że nie urodziła naturalnie. PROWOKACJA