Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się przygotować do pierwszego seksu?

Polecane posty

Gość gość

Moi rodzice wyrzucili mnie z domu. Przygarnął mnie do siebie mój kolega ale teraz dał mi do zrozumienia, że chciałby żebym mu się odwdzięczyła, mam na myśli seks. Chyba mu ulegnę bo i tak nie mam gdzie się podziać i dokąd pójść, a boję się, że jak on nie dostanie tego czego chce to mnie wyrzuci.. Jak się przygotować do pierwszego seksu? Mam obawy bo jestem jeszcze dziewicą. Wstydzę się pokazać mu nago, wstydzę się swoich reakcji, nie wiem co robić i jak się zachowywać, boję się, że będzie bardzo bolało, że będzie dużo krwi lub, że zajdę w ciążę. Jak się do tego przygotować?

Gość gość
juz lepiej isc do jakiegos osrodka dla bezdomnych niz sie k***ic :( ja juz bym wolala zamiatac ulice niz sie puszczac. szanuj sie kobieto!

Gość gośćromantyczny
co za s******l

Gość gość
Haha, dziewczynie w takiej sytuacji ostatnie co potrzeba, to wielkie pouczanie moralistów o puszczaniu. Nie chodzi o puszczanie się czy k****enie, tylko o to, że po co to robić tak właściwie? uprawiać seks, bo jakiś chujek zachowuje się jak podczłowiek i nie umie bezinteresownie pomóc drugiemu człowiekowi? nie idź na to. Zero sensu. Znajdź pracę i coś zrób a nie! cokolwiek

a może właśnie jak się z nim prześpisz to Cię wyrzuci? skoro już zaliczy... lepiej nie dawaj mu się. możesz iść do pracy i do motelu , nie rób tego z biednym brzydalem bez honoru i klasy

Gość gość
ja nie moralizuje, nie mam nic przeciwko bzykaniu sie bez zobowiazan, ale tylko wtedy, kiedy kobieta tego chce. A gdy nie chce, ale nie ma innego wyjscia bo nie umie sie ogarnac to jest niewarta szacunku dla mnie.

Gość gość
Nie rób tego dziewczyno! później będziesz żałować a niewiadomo jakie on ma intencje i tak okazał się już sku***lem a nie przyjacielem bo chce cię porpstu wykorzystać....

Gość gość
Sex, To żadna gwarancja ze Cie nie wyrzuci. A jak to zrobisz a on po tym cie wywali to nigdy sobie tego nie wybaczysz. Jak Cie wywali i mu nie oddasz dziewictwa to przynajmniej zachowasz godność.

Gość gość
A ja bym nie oceniała w taki sposób ludzi w cięższych sytuacjach. Jeszcze tego brakuje, żeby ludzie po niej jechali i mówili, że puszczalska Nigdy nie wiesz, co byś zrobiła w różnych gorszych sytuacjach, i nie mow mi proszę, że o, że na pewno nie. Jakbym ci powiedziała, że dam ci jeść i pić w zamian za to, że będziesz się mnie słuchać, to byś mnie wyśmiała, ale jakbyś była bezdomna, bez kasy i nie jadła 5 dni, to już nie wydawałoby ci się takie dziwne.. niemniej to nie jest wyjście z sytuacji. Autorko, próbuj pogodzić się z rodzicami. O co poszło? P.S i tak mi to trochę śmierdzi prowo

Gość gość
Ale co mam zrobić? Nie mam nawet 1 zł.. On opłacił mi studia, a studiuję dziennie i nie wiem co zrobić. Martwi mnie moja przyszłość. :(

Gość gość
jak dostanie to co chce,to i tak ciebie wyrzuci:))MM

Gość gość
Ale przecież już teraz widać, że to s*******n niewart zaufania. Już TERAZ. Nieważne, co zrobi po seksie. Nie wyobrażam sobie sytuacji, że pieprzę się z moim kumplem po tym, jak on by mnie przygarnął do domu. A gdyy próbował coś takiego choćby zasugerować, nie byłby nim. Prosta sprawa. Jak można mieć zaufanie do osób, które próbują niecnie wykorzystać twoją trudną sytuację dla tego, żeby sobie... mówiąc kolokwialnie, p*****ać?

Gość gość
jak jesteś z Gdańska to mogę ci pomóc, akurat szukam lokatora do mojej kawalerki, chce 800zł odstępnego + opłaty licznikowe. Jeśli chcesz pierwsze 2 miesiące możesz mieszkać za darmo, te 2 mce bedziesz miała czas aby znaleźć pracę. Mieszkanie znajduje się w Centrum Przymorza, blisko alfa centrum i galerii przymorze, dużo sklepów, poskladasz CV, na pewno robote znajdziesz

Gość gość
Z rodzicami zawsze miałam złe relacje i niestety tak to się skończyło. :(

Gość gośćromantyczny
gdzie mieszkasz?

Gość gość
To jak ci opłacił studia skoro studiujesz dziennie? na dziennych się nie płaci :D oj, to prowo prowo, i to możliwe, że tego od studentek, co to ma fetysz ich dotyczący

Gość gość
Jestem na prywatnej uczelni w trybie dziennym i opłaca się co miesiąc czesne niedowiarku.

Gość gość
nie jesteś przypadkiem z Krakowa?

Gość gość
laska jednak coś kręci, studia dzienne i opłacanie? już to k****a widzę, dzienne są za frajer w tym kraju

Gość gość
W Wielkopolsce.

Gość gośćromantyczny
mógłbym pomóc

Gość gość
Następne pytanie autorki będzie takie: Kochaliśmy się bez gumy, na teście dwie kreski, czy to możliwe że jestem w ciąży?

Gość gość
Niby jak?

Gość gość
Daj mu! :D :classic_cool:

Gość gość
Zadbaj o depilację intymną, ubierz seksowną bieliznę, szpilki, zamknij oczy, rozłóż nogi i rozkoszuj się kut*sem w c*pce. :classic_cool:

Gość gość
Na spontana! :)