Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy bylam zbyt nachalna?

Polecane posty

Gość gość

spotykam się z facetem tylko na seks...taki był układ choć mnie zaczeło troche zalezec. I u zaproponowałam czy może gdześ wyjdziemy np na impreze czy do kina. mogł pomyslec ,że mi zalezy na czyms wiecej? nie chce tego dac po sobie poznac, ale chce go lepiej poznac niz tylko przez lozko... i nie oceniajcie mnie dlaczego sie na takie cos zdecydowałam tylko sama opisana sytuacje...

Gość gość
Spotkania na seks to rozumiem, ale żeby zaraz do kina? Czy aby nie przesadzasz?

Gość gwoli wyjasnienia
Facet sie nastawil na sex-zwiazek i jest pewnie zirytowany, ze chcesz nagle wiecej. Sa dwie mozliwosci, albo on na to pojdzie i moze sie z tego rozwinie cos wiecej, albo sie przestraszy i ucieknie do innej bo chwilowo zainteresowany jest tylko seksem a nie zwiazkiem.

Gość gość
no ,ale czy pojscie do kina od razu oznacza związek? przeciez i ze zwyklym znajomym mozna isc do kina...

Gość gość
Ze zwykłym znajomym nie chodzi się regularnie do łóżka

Gość gość
to tym bardziej z kochanką nie można już pójśc do kina ?ale nie odp mi wczoraj na tego smsa już nie wiem czy usnął czy specjalnie, czy nie chce sc do tego cholernego kina? mógł to odebrac ze ja chce czegos wiecej?

Gość gość
Myślę, że tak mógł to odebrać. Mieliście jasny układ a Ty nagle próbujesz zmieniać reguły.

Gość gość
nie byłas. nawet jak to bez zobowian to kino to raczej nie przyjecie rodzinne ani nic takiego, jakby koles sie tego wystarszyl to znaczy ze jest chyba debilem

Gość gwoli wyjasnienia
Jesli tak to odebral to zgadl prawde :-) On widac nie chce nawet kina, on chce seksu i tylko seksu. Nic wiecej. Inaczej by jakos zareagowal. Decyzja nalezy teraz do ciebie.

Gość gość
seks, to seks. Zastępujesz mu prostytutkę, a z prostytutkami faceci nie chadzają do kina i na imprezy. Facet musiałby być głupi, żeby nie zauważyć, że próbujesz tę znajomość przekształcić w coś, czego on od samego początku starał się uniknąć.

Gość gość
tylko ze nie jestem żadną prostytutką ani nikim takim... spotykam sie z nim dla przyjemnosci tez bo niedawno zerwalam z facetem i czułam sie samotna itd seksu tez mi brakowało, ale i wypadów gdzieś , czułości, a on chce głownie seksu...albo sie postara bardziej dbac o mnie jako kochanke,albo ja spasuję...

Gość gość
tylko jak to wyegzekwować na nim żeby mnie nie traktował tylko do seksu? nie chodzi o miłość ,ale czuje się jak d******,a nie chce sie tak czuc mimo tego ukladu... najwyzej to bedzie koniec, najwyzej sie wystraszy ,ale chce mu pokazać jakos ,że albo sie bedzie bardziej starał albo z seksu nici...

Gość gość
nie martw sie w****** cie analnie

Gość gość
facet sie moze bac ze sie zakochasz, zaangazujesz a wtedy koniec zabawy

Gość gość
Skoro umawialiscie się na układ tylko seks a tobie nagle zaczęło zależeć i proponujesz jakieś wyjścia, kina itp to chyba oczywiste że facet się zorientuje w którą stronę to zmierza. I skoro szukał tylko seksu to na pewno więcej się nie zobaczycie. Bo po co ma sobie komplikować życie kiedy chciał tylko podupczyc?

Gość gość
twój przypadek jest dowodem na to, że nie ma seksu bez zobowiązań. Chcesz, żeby facet zabiegał o twoje względy, poświęcał ci czas, oczekujesz z jego strony zobowiązań, wyraźnie chodzi ci o związek. Po prostu oszukałaś faceta godząc się na seks bez zobowiązań.

Gość gość
ale czy kino albo impreza to jakieś zobowiązania? nie wydaje mi się...a nie chce sie czuc jak laska tylko do łożka. wiem,że nie zmieni sowjego zycia dla mnie i nie bedziemy nigdy razem ,ale chciałabym żebyśmy tez byli przyjaciółmi nie tylko kochankami

Gość gośćaaaa
Piłeczka jest po jego stronie, ty poczekaj i nie odzywaj się pierwsza. Kiedy się odezwie nie leć jak na zawołanie i powiedz mu, że układy układami ale to nie znaczy, że ma Cię ignorować i olewać. Nie jesteś automatem i nawet zwykłą uprzejmość nakazywałaby odpisanie cokolwiek na tego sms'a. Powiedz, że przez jego dziecinne niegrzeczne zachowanie nie masz ochoty na seks z nim po prostu.

Gość gość
a moze mu tak powiem... albo zasugeruje jak sie zobaczymy ,zeto mi sie nie podoba... zobaczymy jak zareaguje. powiem mu ,że wiem na jakich zaadach sie spotykamy i nie mam zamiaru tego łamać ,ale tez szukam przyjazni oprocz seksu ,innej formy spedzania czasu... A jak sie na tonie zgodzi trudno , bzykanka tez nie bedzie

Gość gość
Jest mnóstwo par, które są umówione tylko na seks, ale chętnie też idą się czegoś napić albo do kina albo oglądają razem coś w komputerze. Co w tym dziwnego. Dlatego nie ma z twojej strony żadnej nachalności. Z drugiej strony jakieś szantażowanie go, że bez kina nie ma bzykanka, jest śmieszne, sama pomyśl. I co to znaczy nie ma bzykanka, ty się poświęcasz czy jak? Przecież też czerpiesz przyjemność z seksu z nim, nie? Czyli dla ciebie też nie będzie bzykanka.

Gość gość
tez czerpie przyjemnosc ale to mi nie wystarczy ... nie trudno znaleźć amatora na darmowe bzykanie, a mi tez chodzi o przyjazn , jakas taka namiastke chłopaka poki nikogo nie mam

Gość dupniety_na_umysle
spotykam się z facetem tylko na seks...taki był układ choć mnie zaczeło troche zalezec. I u zaproponowałam czy może gdześ wyjdziemy np na impreze czy do kina. mogł pomyslec ,że mi zalezy na czyms wiecej? nie chce tego dac po sobie poznac, ale chce go lepiej poznac niz tylko przez lozko... i nie oceniajcie mnie dlaczego sie na takie cos zdecydowałam tylko sama opisana sytuacje... xxx Apropo twojej sytuacji, nie wiesz co grają w kinie ?

Gość gość
nie wiem jeszcze nie sprawdzałam nawet...

Gość gość
Kochanka jest tylko do jednego. To nie partnerka.

Gość gość
a ja myslałam ,że z kochanką chodzi się do restauracji czy kina... a nie tylko do łozka. nawet jeśli nie jest to zadne glebsze uczucie

Gość gość
"Amatora na darmowe bzykanie" - co to znaczy? To ty też jesteś amatorką darmowego bzykania, bo dostajesz je za darmo? I skąd te słowa w ogóle o tym darmowym bzykaniu, to za to się w układzie, gdzie obie strony czerpią z seksu przyjemność, powinno płacić? Kobiety są jednak popierdzielone.

Gość gość
ale ty nie jesteś żadną kochanką, z kochanką facet ma romans, kocha ją, rozpieszcza, kupuje jej prezenty a nie zawiera układ, by spotykać się na seks. Niezobowiązujący seks to tylko seks i żadnych takich zobowiązań. Ty albo teraz kręcisz, albo nie zrozumiałaś umowy i tego, jaką role masz w niej odgrywać. Zgodziłaś się być darmową dzi'wką, a teraz twierdzisz, że czujesz się jak dzi'wka i wcale ci to nie odpowiada.

Gość gość
nie zawsze, zalezy od układu... z jedna kochanka może być nawet miłość z inną tylko seks

Gość gość
Jeny, gimbaza znów atakuje. Laska jest nazywana "dz-iwką", bo spotyka się z kimś na seks, ale błazny z gimbazy nie zająkną się, że ten facet to w takim razie też "d*****a". Ale czego oczekiwać od dzieci, które o seksie wiedzą tyle, ile zobaczą na redtube. Każdy ma prawo robić to, co uważa za stosowne, także spotykać się z kimś na seks i innych nie powinno to nic obchodzić, zwłaszcza te dzieciuchy tutaj. I jeszcze jedno. Spokojnie możesz spędzać też więcej czasu z tym chłopakiem, jeśli mu spokojnie wytłumaczysz o co chodzi. Sex-friends często się też bardzo lubią i do kina chodzą jak najbardziej.