Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mhbjfjgxdgkj

Wstydze sie...

Polecane posty

Gość mhbjfjgxdgkj

Mam 20 lat,chłopak 24. znamy sie od 3 lat. Zamierzam to z nim zrobic. Ale jestem dziewica. Nie boje sie stosunku,ciazy. Tylko wstydze sie rozebrac, poniewaz troszke cialka mam. Ale on mnie kocha. Widzial mnie pare razy w stroju kapielowym,ale ja sie niezrecznie czuje. Poprosu wstydze sie ,co zrobic by pokonac to ?

Przecież on dobrze wie, jak wyglądasz. Niech sam Cię rozbierze. A ty wcześniej zrób sobie peeling, maseczki, kilka domowych zabiegów pielęgnacyjnych - poczujesz się lepiej. Faceci, zwłaszcza ci "nasi" patrzą na nas często mniej krytycznie niż my same.

A! I niech będzie "nastrojowe" słabe światło - lampka, świeczki, whatever. Wtedy każda kobieta wygląda najlepiej.

Gość gość
Nic sie nie przejmuj. Ja też miałam tak ze sie wstydzilam ale nie uważam że źle wyglądam tylko po prostu pierwszy raz sie rozbierałam przy jakimkolwiek facecie :) Przygascie światło i pod kołdrą to zróbcie pierwszy raz. Będziesz spokojniejsza a on i tak bedzie podjarany jak nie wiadomo co. Po kilku seksach to juz bedziesz smigac przy nim nago

Gość gość
I dodam ze tez sie na początku wstydziłam a po 2 moze 3 razach już normalnie nago latał przy nim i nic sie nie krępowałam

Gość mhbjfjgxdgkj
hehe :D dzieki kobitki,podnioslyscie mnie na duchu :D