Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

makijaz mu sie nie podobal.

Polecane posty

Gość gość
Oleje ale wiecie jak to jest, fryzurka,profesjonalny makijaż..myslisz sobie wygladam fajnie,facet zobaczy powie wow a tu zonk,facet sie krzywi i juz podkopana opinia czy faktycznie wyglądasz fajnie czy jednak nie.

Gość gość
Ja zwykle też maluję się delikatnie, nie używam fluidu. Wychodziliśmy w sobotę na andrzejki i nałożyłam fluid, bo jakies plamki czerwone mi wyszły na skórze. A mój mąż stwierdził, że wyglądam jak wietnamka....i wszystkie zmarszczki mi widać...skończyło się na awanturze, jeszcze trochę i z imprezy nic by nie wyszło.

Gość gość
Ja uzywam krem bb ale tez nie codziennie wlasnie,no i blyszczyk i te kreski plus tusz. A taki komentarz potrafi spierdzielic nastrój.

Gość gość
Jakiś prosty ten chłop.Ja myślę,że lekko go zszokowało,że tak pięknie,niecodziennie wyglądasz ,wydałas mu sie jak "obca ,piekna kobieta",a nie było go stać na komplement,to jak ostatni prostak powiedział,że masz "dziwne oczy". Nie przejmuj się,to znaczy ,że wygladałaś wyjątkowo ładnie,nie jak "jego stara";)

Gość gość
Moja kolezanka szla na slub poszla do fryzjera,miala loki na calej dlugosci i spięte na bok, chlopak po nią przyjechal i mowi ze brzydko i co ona ma na glowie, facet to potrafi poprawic kobiecie humor.

Gość gość
Hehe.. 19:47 rozbawilas mnie swoim komentarzem,ale on powiedział ze mu sie nie podoba. Ale fakt wygladalam inaczej,a nie jak dzien w dzien. Chyba powinnam się częściej "malować dziwnie" by sie chlop przyzwyczail,bo niedlugo pomaluje jak usta kolorowym blyszczykiem to bedzie krytykowal. Ale macie racje mój mąż jest prosty. Czasem sie dziwie co mnie w nim pociagalo.

Gość gość
Moze źle to zabrzmialo,"co mnie w nim pociagalo" no bo jest męski, ale i prosty,

Gość gość
Jesteś prosta?

Gość gość
Czy ja jestem prosta,nie nie jestem.

Gość gość
Powiem moze tak niczym sie nie wyrozniam, jestem serdeczna,usmiechnieta, ale i taktowna,umiem sie zachować w towarzystwie ale nie jestem jakas wyrafinowana.

Gość gość
Ludziom czasami zdarza się coś wypaplać bez namysłu, nie znaczy to od razu, że Twój mąż jest prosty.

Gość gość
Moj maz jest prosty,przez to tez szczery,nie pomyśli ze czasem lepiej przemilczeć takie komentarze,a piekny klasyczny makijaż wydaje mu się dziwny.

Gość gość
Przykre, że tak o nim myślisz. Brak taktu jeszcze nie oznacza, że ktoś jest prosty.

Gość gość
Ale on jest prosty,ale nie w sensie ze prostak,a prosty czlowiek.

Gość gość
A mnie sie ten makijaz nie podobal.. Sztuczny i nie podkreslal urody tylko ja ' robił'. Idealny dla kogos kto ma małe, waskie i nieciekawe oczy.. Do tego te biale placki pod brwiami.. Jak tak przyszłas z niepodkreslona uroda tylko umalowana jak na odpust.. to ja sie nie dziwie męzowi :D

Gość gość
to może wyjaśnij co przez to rozumiesz, bo mnie się człowiek prosty kojarzy z osobą która wiele od życia nie wymaga, "boi" się nowości, przez 30 lat głosuje na tą samą partię i niczym się nie interesuje bo nie ogarnia.

Gość gość
To dobrze zozumiesz znaczenie slowa prosty,mój mąż nie rozwija sie,nie czyta książek, nie zmienia pracy na lepsza bo ta zna od podszewki, nie pojdzie do restauracji w której nie wie jakie maja jedzenie,bo jeśli owoce morza to on nie lubi wiec nie sprobuje. Ja czytam czasem ksiazki,gazety on nie.

Gość gość
Kocham go,jest dobrym czlowiekiem,potrafi byc romantyczny ale niezmienia to faktu ze jest prosty.

Gość gość
no cóż, takiego wybrałaś, musisz z takim żyć. Najwyżej zwróć mu uwagę, że to nie było miłe.

Gość gość
Prości ludzie nie mają taktu. No i zrobiła sobie urodę - co w tym złego? Tylko chwalić.

Gość gość
Będę z nim żyć,kocham go. Tu chodzi tylko o makijaż, juz sobie wyobrazam jego reakcje na typowy smoky eyes. Mina bezcenna.

Mnie sie tez nie spodobal, wiec nie dziwie sie facetowi. Kobiety z jakichs dziwnych przyczyn widza w makijazu wartosc sama w sobie, mezczyzni nie. I nic dziwnego, ze mu sie niespecjalnie podobalo, kiedy sie nagle pojawila jakas obca wymalowana lalka, a nie kobieta, ktora zna i kocha.