Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śląsk cc na życzenie

Polecane posty

Gość gość

witam bardzo proszę o wypowidzenie się kobiet które miały cc na życzenie w jakim szpitalu rodziłyście i jaki lekarz sie zgodził . Bardzo proszę o odpowiedz poniewaz szukam takiego lekarza który bez problemu zrobi , znam dwóch takich lekarzy ale pracuja w szpitalu w którym nie chce rodzić poniewaz mam wielką traumę bo musialam urodzić martwe dziecko którego jak sie potem okazało nie powinnam rodzic sn . Nie będe opisaywać co musialam przezyc zeby to dziecko urodzić bo nie chce nikogo straszyć ani tego co sie działo z moją psychiką i co dzieje sie teraz gdyh zaszłam w ciąże poraz drugi .. Najlepiej jakby byli to lekarze z łubinowej albo ligoty. Aha i bardzo proszę mi tu nie wypisywać żwitam bardzo proszę o wypowidzenie się kobiet które miały cc na życzenie w jakim szpitalu rodziłyście i jaki lekarz sie zgodził . Bardzo proszę o odpowiedz poniewaz szukam takiego lekarza który bez problemu zrobi , znam dwóch takich lekarzy ale pracuja w szpitalu w którym nie chce rodzić poniewaz mam wielką traumę bo musialam urodzić martwe dziecko którego jak sie potem okazało nie powinnam rodzic sn . Nie będe opisaywać co musialam przezyc zeby to dziecko urodzić bo nie chce nikogo straszyć ani tego co sie działo z moją psychiką i co dzieje sie teraz gdyh zaszłam w ciąże poraz drugi .. Najlepiej jakby byli to lekarze z łubinowej albo ligoty . Aha i bardzo proszę mi tu nie pisać ze nie ma czegoś takie jak cc na życzenie bo tak jak pisałam wcześniej mogę mieć bez problemu ale nie chce iśc ponownie do tego szpitala .

Gość gość
idz do Bielska do eskulapa. Płacisz 2.5 tys i masz cięcie