Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem co zrobić ze swoim życiem

Polecane posty

Gość gość

mam 20 lat i nie wiem co dalej ze mną będzie.. w szkole zawsze uczyłam sie dobrze, co roku czerwony pasek. po maturze nie wiedziałm co chcę robic więc poszłam na technika farmacji. wymysliłam że zdobedę zawód zacznę pracować i rozpocznę zaoczne studia.. teraz jestem na drugim roku technika farmacji i jakoś straciłam zapał.. podobało mi sie to ale boję sie że zmarnowałm 2 lata, bo nie znajde pracy w zawodzie.. nie wiem czy po zdanym egzaminie lepiej szukac stazuczy iśc gdzies na studia ale dziennie.. bo sytuacja finansowa się u mnie troche polepszyła i dopluki się ucze to mam kaske.. ale co wtedy ze stazem 2 letnim w aptece który musze odbyc.. aj juz sama nie wiem..

Gość gość
Znajdź chłopa

Gość gość
dopóki * - przepraszam za błąd.. roztargnienie.. ;p

Gość gość
mam chłopaka już od 3 lat..

Gość gość
ani nie założysz apteki ani nie możesz obsługiwać klientów bo robi to mgr. więc co robisz w aptece? technik farmacji możne tylko robić w punktach aptecznych

Gość gość
bardziej martwię sie o swoja karierę zawodową.. chcialabym byc w zyciu kimś.. ale czy wybije sie w wielki swiat będąc technikiem farmacji? ;/

Gość gość
gość z 19.04 masz jakieś nieaktualne info bo technik farmacji może pracować w aptece i jest tańszą wersja magistra.. techników farmacji na jednej zmianie może być jeden, może byc ich kilku ale musi pracować z nimi co najmniej 1 magister..

Gość gość
hej autorko,glowa co gory!moim zdaniem fajnie wybralas,co jak co ale oferty pracy w aptekach sa i nawet jesli bedziesz "tylko" technikiem to cos znajdizesz,bo jak mowia, technik to tansza wersja mgr. skup sie na nauce i skoncz to studium, postaraj sie zdac egzaminy i szukaj pracy, na poewno cis sie znajdzie, tyle aptek, pkt aptecznych,co chwile nowe powstaja!!! skup sie na razie na tym, i nie przerwyaj, szkoda bo juz zainwestowalas i kase i czas w tego technika farm. Pomysl o studiach, moze reczywiscie za rok , dwa zapisz sie na jakies zaoczne, ale skoncz technika najpierw.