Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks z gejem po pijaku,czy to normalne nawet po alkoholu?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Ostatnio na imprezie moja koleżanka przedstawiła mi swojego kumpla, bardzo fajnego faceta - jednak zadeklarowanego geja, obecnie będącego w związku, żaden bi ani nic z tych rzeczy. Nie ukrywam, ze spodobał mi się z wyglądu, dobrze zbudowany, ubrany, zadbany, ale nie żadna męska cipka. Gadaliśmy całą noc, traktował mnie jak prawdziwy dżentelmen.. W ogóle przez cały wieczór wydawało mi się, że patrzy na mnie z jakimś zainteresowaniem, ale myślałam, że pewnie tylko tak mi się wydaje, no bo przecież gej. Oboje wypiliśmy bardzo dużo. Nie miałam już jak wrócić do domu, więc koleżanka mnie przenocowała, położyła nas obok siebie w drugim pokoju, nawet zażartowała, żeby się do mnie nie dobierał w nocy. No i stało się. Najpierw zaczął mnie przytulać, potem włożył mi rękę w majtki, miałam ogromną ochotę ale zapytałam go co wyprawia, przecież nie powinnam go podniecać. On odpowiedział, że mógłby nawet zmienić dla mnie orientacje (?). Przespaliśmy się ze sobą, było naprawdę cudownie. Rano zachowywaliśmy jakby nic się nie stało ale... no nie wiem co o tym myśleć. Czy takie zachowanie nawet po pijaku jest normalne?

Gość gość
to nie gej na 100% gej by cię nie dotkną nawet po pijaku może to była zagrywka z jego strony taki sposób na podryw :D kiedyś widziałam coś podobnego w filmie

Gość gość
A może to była przynęta, a ty łyknęłaś? :) ha ha ha ha ha ha