Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słupsk! chowajcie dupska

Polecane posty

Gość gość
przeprowadzam sie do Słupska, przynajmniej do czasu kiedy biedroń nie zginie w jakimś 'przypadkowym' wypadku, rozjedzie go samochód bez kierowcy, albo toaleta pod nim wybuchnie od nagromadzonych gazów, takich wypadków jest wiele, winny bedzie putin albo hitler wstanie z grobu, coś tam wymyślą

Gość gość
Slupsk od niedzieli jest gejowska stolica polski :D

Gość gość
to co wybrali go jednak? Ja pierdzielę :O

Gość pewien pedzio
Oh ah teraz my pedalki bedziemy mieli w slupsku zycie jak w raju. Pedalki gora.

Gość Marcelino
Na sama mysl, ze nasze miasto ma pedalko-prezydenta robi mi sie mokro w gatkach.

Gość wjazd od tylu
Tak dla gejowskiej parady w slupsku.

Gość gość
Już nie Słupsk .Teraz będzie zmiana nazwy na Dupsk

Gość edzio the pedzio from slupsk
Ze slupska niesiemy nasza gejowska rewolucje w swiat.

Gość pracownik urzedu
Ulala dzis prezydent biedron mnie podrywal i obiecywal podwyzke :)

Gość gość
już kafeteryjna szumowina biedna patologia obraża Człowieka , porządnego i dobrego. na poziomie

Gość Prezydent Robert Biedroń
Witam serdecznie forumowiczów kafeteria.pl. Nazywam się Robert Biedroń i zostałem wybrany na prezydenta miasta Słupsk. Jestem jestem osobą bardzo pracowitą, o czym się państwo będą mogli przekonać w najbliższych tygodniach i miesiącach. Zaraz na początku zostanie stworzony wydział równouprawnień ds. gejów i lesbijek. Nasze miasto tego potrzebuje, o tym jestem przekonany. Następnym krokiem będzie wprowadzenie coś w stylu nauk tolerancyjnych we wszystkich przedszkolach i szkołach. Nasze dzieci muszą uczyć się od najmłodszych lat tolerancji wobec innych orientacji seksualnych, dlatego największy nacisk nakładać będziemy na wychowanie tolerancji w przedszkolach. Mimo bardzo napiętego budżetu na rok 2015 znajda się pieniądze na tzw. `paradę równości´ w której uczestniczyć będą geje i lesbijki. Dzieki temu będziemy mogli pokazać na cala Europe, a nawet na cały Świat jak bardzo otwarte i tolerancyjne jest nasze miasto Słupsk :) Serdecznie dziękuje i czekam na ew. opinie forumowiczów.

myślę, że inne miasta mogą zazdrościć tak pracowitego i kulturalnego człowieka u władzy. mało było tak pracowitych posłów, więc prezydentem też pewno będzie bardzo sumiennym.

Gość gość
Słupsk się wreszcie odradza! Przez miasto przetoczyły się wielkie tragedie: zlikwidowano tramwaje, zlikwidowano trolejbusy, liczba mieszkańców spadła poniżej 100 tys., gdy ledwie tylko zdążyła przekroczyć, były słynne na cały kraj zamieszki szalikowców... A teraz! Słupsk znowu jest słynny, ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu. W Słupsku teraz wieje zachodni wiatr! Polska Słupskiem otwiera oczy niedowiarkom w całej Europie, że jesteśmy jednak społeczeństwem nowoczesnym i tolerancyjnym.

Gość gość
Autorze, nie musisz obawiać się o swoje "dupsko" bo geje są zazwyczaj pedantyczni i zadbani i takich facetów szukają a większość polskich heteryków to niestety (niestety dla kobiet hetero) brudasy,więc prezydent Biedroń nawet na was nie spojrzy a co tu mówić o czymś więcej:D

Gość gość
Ile trzeba miec lat albo co trzeba miec w glowie,zeby czlowieka skreslic ,bo jest innej orientacji sexualnej a to dobry czlowiek jest naprawde tyle co o onim czytalam widzialam on ma pasje.Zazdroszcze ,bo Slupsk naprawde ostatnio mial ciezko.Wiadomo,ze cudow nie ma co sie spodziewac jeden czlowiek nie zmieni wszystkiego,ale mieszkancy nie beda zalowac.Bo wybrali odpowiednia osobe widac,ze nie jest on falszywy ,obludny itd...lubie tego kolesia bardzo i naprawde dobrze mu z oczu patrzy wiem,ze to oklepany tekst starych ludzi,ale taka jest prawda ,ze z oczu duzo wyczytasz

Gość fan robcia ze slupska
co za noc !!! specjalnie dla nas (było nas z piętnastu) robcio otworzył w nocy urząd miasta :) oprowadzał nas, pokazał pomieszczenia aż w końcu dotarliśmy do jakiegoś naprawdę wielkiego w którym były rozłożone łózka i koce. przy świecach zrobiło się naprawdę romantycznie i macanko i lizanko trwało do samego rana. właśnie co wróciłem i zaraz idę spać. ach, co za noc.

Gość gość
poprosze o namiary na nastepna orgie w urzedzie miasta.

Gość nie lubie pedalkow
w nocy z soboty na niedziele psy mnie skasowalia na nocke do celi za wykrzykiwanie anty pedalkskich hasel w slupsku. prowadza mnie do celi a tam takie cos: http://picblow.com/img/full/3500.jpg

Gość gość
to skandal! musimy wyjść na ulice i przegonić tego dupodajka z naszego miasta!

Gość gość
Przepraszam czy szanowany pan Biedroń ma chłopaka ?

Gość gość
Co o tym myślicie, teraz z robotą ciężko to może by tak zostać gejem i wyrwać Biedrona. U boku takiego prezesa bida nie straszna.

Gość Pracownik UM Słupsk
czy to normalne, ze nowy prezydent rozdaje w pierwszym tygodniu urzędowania kwiatki wszystkim mężczyzna a pomija kobiety?