Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy panna mloda wyglada brzydko

Polecane posty

Gość gość

Co byscie pomyśleli o takim ubiorze panny mlodej. Suknia z atlasu z roznymi upieciami,cekianami na szerokich ramiączkach,na szyji naszyjnik z cekinami plus kolczyki do kompletu,a na glowie diadem plus tradycyjny welon. Do tego okulary korekcyjne z fotochromami. Buty tradycyjne biale plus biale rajstopy.Makijaz ledwo widoczny do tego dziewczyna nie zbyt urodziwa, glownie przez źle dobrany kolor wlosow(czerwony,wiśniowy), prawie niewidoczne brwi(naturalnie rude) i nie podkreślone w żaden sposób. Czy zachwalalibyście ze wygląda ladnie czy nic byscie nie komentowaly? Moim zdaniem wygladala okropnie. Szczególnie gdy wyszla z kosciola i okulary zaciemnily sie..i takie ma tez zdjecia.

Gość gość
to jej ślub nie twój

Gość gość
Wiem ze jej dlatego nic nie mowilam,ani do nikogo,dopiero teraz tutaj cię was pytam co myslicie o takim stroju i czy byscie cos powiedzialy.

Gość gość
Fashionistka się znalazła :D

Gość gość
Zawsze można powiedzieć, że wygląda wyjątkowo, albo że jeszcze nie widziałaś tak dobranego stroju mlodej :) co zrozumieć można dwuznacznie - Ty po swojemu i ona po swojemu :p i wilk syty i owca cała i to sie nazywa dyplomacja:classic_cool:

Gość gość
Nie chodzi ze fashionistka,uwazam ze ta sukienka i sam welon byly by wystarczajace( bo wiadomo sukienka to kwestia indywidualna) ale tak wygladala jak z bazaru z tym diademem i jeszcze naszyjnik,kolczyki okulary..za dużo wszystkiego,jak choinka

Gość gość
a co miała zrobić? Iść bez okularów? Kupić nowe na tę okazję?

Gość gość
Fakt panna młoda w okularach wyglada dziwnie Mogła założyć soczewki

Gość gość
Tak kupic nowe albo szkla kontaktowe, albo zdjac bo nie ma aż takiej dużej wady wzroku. Naprawdę wygladalo to brzydko z tymi fotochromami,nie pisze tego złośliwie.

Gość gość
Czy mówisz o pannie młodej z województwa Łódzkiego?:D Mam wrażenie, że opisujesz mi osobę z której pół wsi się śmiało bo odwaliła się jak głupia... Jej sprawa ale to było straszne...

Gość gość
No wyobraźcie sobie suknia świecącą z cekinami,poupinana i na ramiączkach.plus naszyjnik okulary kolczyki diadem,wlosy kręcone rozpuszczone trochę podniesione za diademem i jeszcze welon..

Gość gość
dokładnie, jej ślub i jej sprawa, ja poszłam w golfie, skórzanych spodniach i glanach do ślubu oraz również w okularach, miny zaproszonych gości bezcenne :D

Gość gość
Nie,nie z lodzkiego ze slaskiego.

Na codzien tez odczuwasz potrzebe glosnego komentowania wygladu innych? Jakby pytala, to bym powiedziala, co mysle, ale szczerze watpie, czy pytala. Niektorzy nie maja wyboru, jak na codzien sa brzydcy, na slub tym bardziej nie wyladnieja 🖐️

Gość gość
Może nie było ją stać na nowe okulary, a soczewek niektórzy nie mogą/nie chcą nosić. Poza tym co za różnica jak wygląda? To był jej slub.

Gość gość
Ale ona nie jest jakas strasznie brzydka,jakby zmienila kolor włosów,podkreslila brwi i oczy,ma bardzo ladna figurkę,jest mala,drobna ale proporcjonalna.jej kolor włosów bardzo niekorzystny ale ona nikogo nie slucha,wlosy maluje na kolor jaki jej facet wybierze(zawsze czerwony lub w ten deseń), do tego blada cera i niewidoczne brwi,to ja szpeci naprawdę.

Gość vikernes
Zawistna szmäto. :classic_cool:

Gość gość
To powiem brzydko - nie Twój z****** interes jakie ma brwi i kolor włosów.

Gość gość
gość dziś Ale ona nie jest jakas strasznie brzydka,jakby zmienila kolor włosów,podkreslila brwi i oczy,ma bardzo ladna figurkę,jest mala,drobna ale proporcjonalna.jej kolor włosów bardzo niekorzystny ale ona nikogo nie slucha,wlosy maluje na kolor jaki jej facet wybierze(zawsze czerwony lub w ten deseń), do tego blada cera i niewidoczne brwi,to ja szpeci naprawdę. Jej facetowi się podoba. Czyzby zazdrość?

Gość gość
Zazdrość i co? Ze ma faceta? Tez mam. Ale nie jestem kobieta bez zdania i moj maz nie narzuca mi na jaki kolor mam farbować wlosy czy co ubierać. Gdybym byla zawistna nie pisałabym ze ma ladna figure, ze wygladala by fajniej przy drobnych zmianach.

Gość gość
Szkoda, że swoje prawo głosu i umiejętność kreowania opinii kierujesz na ocenianie cudzych brwi.

Gość gość
Ocenilam w tym momencie tylko wygląd jej jako panny mlodej, nigdzie jej nie obrażam przecież,tylko uwazam ze wygladala brzydko,przesadnie a czasem mniej znaczy wiecej. Ja wiem ze jakby o siebie zadbala i zmienila trochę styl,kolor włosów to wygladala by lepiej niż ja.

Gość gość
lepiej się zastanów po co założyłaś ten temat? Co chciałaś osiągnąć? Tylko zastanów się we własnej głowie, już nie uzewnętrzniaj swoich doznań na forum. xxxx Za tydzień kolejna edycja programu "myślę więc mówię": "Widziałam dzisiaj kobietę niosącą bukiet róż. Czemu róże? Czemu w zimie? Po co jej były te róże? Róże to są babcine kwiaty, brzydkie. A może była lesbijką i szła do dziewczyny?

Gość gość
Zalozylam temat by uslyszec co macie do powiedzenia na temat takiego ubioru,czy powinnam udawać i mowic ze wygladala pieknie czy nic sie nie odzywać jeśli tak nie uwazam.tyle

''Za tydzień kolejna edycja programu "myślę więc mówię": "Widziałam dzisiaj kobietę niosącą bukiet róż. Czemu róże? Czemu w zimie? Po co jej były te róże? Róże to są babcine kwiaty, brzydkie. A może była lesbijką i szła do dziewczyny?'' Sztuka na kafeterii. Piekne :)

Gość gość
Idealnie pasuje to slowo ulubione dzis na kafeterii KICZ, sory ale pm powinna wyglądać elegancko i nie jak wiejski tuning.

Gość gość
Haha wieś tańczy i spiewa

Gość gość
założyłaś tematy żeby obsmarować cudzy wygląd. Co za....

Gość gość
Okulary na ślubie :D