Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiększanie piersi

Polecane posty

Gość meriska
Jakoś nie wierzę w coś takiego, ja sobie powiększałam piersi implantami, warto było trochę pocierpieć czy w końcu czuć się jak kobieta :)))) nie ma się czego bać jeśli się idzie do sprawdzonego miejsca (ja wybrałam centrum laseroterapii, bo wcześniej robiłam u nich kilka zabiegów).

szczerze nie chce mi się w to wierzyć żeby były jakieś naturalne sposoby. ja mam implanty i nie narzekam, wiem przynajmniej że jest to trwałe ....a nie że piersi się zmniejszą za pare lat! jest super!

Gość gość
Ja osobiście powiększyłam sobie piersi i jestem bardzo zadowolona z rezultatów. Najważniejsze jest by znać umiar w tym. Jeśli chodzi o zabieg to polecam www.drpernak.pl.

no to super! fajnei ze jestes zadowlona...chyba jest niewiele kobiet które tak na serio żałują operacji!:)

Wmasowuj sobie codziennie rano w piersi masło roślinne to pomaga sprawdziłam na sobie.

Pierwsze słyszę takie porady powyżej :) Ja jak się wygoiło wszystko ładnie to dopiero się balsamami smarowałam, a wcześniej tym co lekarz zalecał

Gość gość
Naturalnie sie nie da. Nie ma tabletek i cudownych mikstur ktore powiekszaja biust. Sama mam implanty od kilku lat, nie załuje. Chociaż gdybym miała jeszcze raz wybierac wziełabym większe ;)

no raczej tabletki nie dadzą efektów. ja tez mam implanty i nie żałuje. moje piersi na prawdę super wyglądają no i wiem że efekt jest na długo..

Gość Kinga

Robiłam zabieg powiększenie piersi za pomocą implantów i u mnie wyszło super, mam bardzo ładnie powiększone piersi. Wcześniej miałam miseczkę A i zawsze marzyłam aby mieć o rozmiar większe. Z zabiegu jestem bardzo zadowolona, wyszły super. Mogę polecić klinikę Gabinet Chirurgi Plastycznej w Krakowie u dr Raczkowskiej-Muraszko

Gość Daria

tabletki i inne metody tego rodzaju raczej efektów nie dadzą, moja znajoma jest tego przykładem. Dopiero po operacji u dr Boligłowy zyskała biust jakiego chciała.