Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sexi Girl Blondi

Jak wygląda fiku mikuu

Polecane posty

Gość Sexi Girl Blondi

Bo wiemy że to blondynka w okularach Opowiadajcie i jakie ma szanse na poszukanie sobie bruneta :)

Gość gość
Zerowe. Jest chuda i myszowata. Zeby nie powiedziec brzydka :(

Gość Sexi Girl Blondi
Czyli szczupła :)

Gość gość
Szczupla, tak mozna to okreslic. Malo seksowny patyczak. Z twarzy tez nie za ciekawie.

Gość gość
mała i przeciętna

Gość Sexi Girl Blondi
Zawsze lepiej być niższą dziewczyną ponieważ wtedy łatwiej sobie poszukać faceta i przy nim sobie można założyć szpilki :)

Gość gość
Szczerze wg mnie wygląda nieciekawie - ale dużo leży w okularach, kształcie brwi, kolorze włosów. Myślę, że jakby poszła do wizażystki (czy kto tam się takimi pierdołami zajmuje) albo poświęciła trochę czasu na szukanie odpowiednich kolorów, stylów to by było OK :)

Gość gość
Fiku w obecnej sytuacji nawet szpilki nie pomoga. Ona jest po prostu malo atrakcyjna, tak jako calosc. Jest chuda, nie ma kobiecych ksztaltow. Tego sie nie da nadrobic szpilkami. makijazem cz czym tam jeszcze. No i pod kopulka tez nie za dobrze, te jej tematy... Skoro nawet sie nie potrafi na necie wykreowac na kogos senswonego, to w realu nie ma na to najmnijeszych szans...

Gość gość
Fikus, wiem ze to czytasz wiec pisze jak jest. Dla twojego dobra ;)

Gość gość
niskie kobiety nie mają prezencji i nigdy nie dorównają tym wysokim nawet o przeciętnej urodzie

Gość Sexi Girl Blondi
A to kiedyś widzieliście jej foto ?

Gość gość
Tak, bylo tu jej foto jakis czas temu.

Gość gość
śmieszni jesteście,,nawet nie wiecie kto to jest ta cała fiku miku.ha ha.tak piszecie tyle o wyglądzie a co z wnętrzem człowieka?.Ja np,wolę być brzydka i niska czy nawet płaska niż zupełnie pusta i pozbawiona wszelkich uczuć wyższych.Zostawcie tą fiku,co ona wam robi?:-)s

Gość gość
Alez przeciez Fiku jest pusta. Nie chcielismy sie z tym afiszowac wiec skupilismy sie na wygladzie zewnetrznym. No ale skoro juz wspomnialas... ;)

Gość gość
No tak po ilości zakładanych non stop tych samych postów można odnieść faktycznie takie wrażenie,z drugiej zaś strony nie ocenia się książki po okładce prawda?nikt nie jest upoważniony do tego by ja oceniać ja też nie.Ludzie ,trochę tolerancji,co nie znacie tego słowa ??s

Gość gość
Znamy, dlatego Fikus musi sie liczyc z tym ze nasza tolerancja dla jej miliona topikow wlasnie sie konczy ;)

Gość gość
Nie interesuj się bo kociej mordki dostaniesz.

Gość gość
A ty co adwokat diabla czy Fikus w czystej postaci? Zalozylas temat zeby wybadac co o Tobie myslimy i sie przejechalas. Nie dosc ze brzydka i glupia to jeszcze prozna ;)

Gość gość
A tak swoja droga może poczekajmy na nią niech sama się wypowie,przecież nie kopie się leżącego ,a nieobecny się nie obroni ,ja poczekam ..może przyjdzie.Oj dzieci dzieci ,ze tez wszystko trzeba wam tłumaczyć.udowodnijcie ze nie jesteście puści skończcie tyle o tym wyglądzie przydało.,a i słowo jakieś względnie merytoryczne też by się przydało.:-)S

Gość gość
Ja pisałam, ze jakby się ogarnęła to by było nieźle. Charakteru nie komentuje bo jaki by nie był jest za stara na większe poprawki sama z siebie.

Gość Sexi Girl Blondi
Nie jestem fiku mikuu :P ale ją lubię

Gość gość
00,28,zwariowałeś,ja i fiku?parskam śmiechem.Nie interesuje mnie wasze zdanie o mnie ,nie interesuje mnie niczyje zdanie o mnie.Zawsze taka byłam i zawsze taka będę ,jestem indywidualistka i nie lubię się dostosowywać do kogo kolwiek.Sama wiem lepiej jaka jestem i to stanowi moją wartość sama w sobie.Ale przecież nie o mnie tu mowa.odezwałam się bo nie znoszę chamstwa i obgadywania kogoś za plecami.zawsze staje w obronie słabszych lub źle potraktowanych.Taka jestem i inna nie będę czy się to komuś podoba czy nie ,też mam swoje zdanie i mówie o tym głośno i otwarcie.S

Gość gość
Ewentualne poprawki moga byc tylko "same z siebie" jak to ujelas. Nikt jeszcze nie zmienil drugiego czlowieka jesli ten sam tego nie chcial. Tepe dzidy z was. Zmykam 🖐️

Gość gość
i też lubię fiku ,choć nią nie jestem.w ogóle jak mogliście pomyślec ze toja????s

Gość gość
wypraszam sobie słowo "dzida"-przeproś!!!S

Gość gość
ja nie uważam bym musiała się zmieniać,podobam się sobie ...a już zmieniać się dla kogoś w życiu nie ma takiej opcji.S

Gość gość
wypraszam sobie słowo "dzida"-przeproś!!!S :D

Gość gość
Taaak, naczytała się jak to ludzie się zmieniają, bóg, miłość i te sprawy :D Pani dzido zapoznaj się z NAUKĄ i wieloletnimi badaniami to zobaczysz jak bardzo ludzi SAMI Z SIEBIE (czyli dla tych głupszych: z samodzielnej inicjatywy) się zmieniają ;)

Gość Brunet murzynek
fikuśna to ma królowa :)