Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jedzaaa

Nienawidzę urlopu macierzyńskiego!!!!!!!

Polecane posty

Urodziłam już drugie dziecko ale nienawidzę urlopu macierzyńskiego. Uważam, że to najgorsze co może być. Siedzenie w domu jest dla mnie przekleństwem. Najgorsze jest to, że pracodawca zmusił mnie do rocznego urlopu. Stwierdził "Ma Pani takie szczęście, że może być w domu z dzieckiem przez rok na płatnym urlopie". Tylko, że dla mnie to przekleństwo, katastrofa a nie szczęście. Gdybym mogła cofnąć czas to bym dziecka nie urodziła!!!! Mi się odechciewa żyć!!!! Przez ten urlop czuję się gorsza od innych ludzi!!!! Jestem nieznośna, że ciężko innym ze mną wytrzymać. A najgorsze jest to, że inni mnie nie rozumieją. Miałabym możliwość zostawienia dziecka z mężem i mam też na tej samej ulicy rodziców do pomocy. Tylko nie rozumiem za jakie grzechy muszę pokutować? :(

Gość gość
'nienawidzę' to jedno słowo, gimbusie

Gość gość
Tak, to po co się rozmnażasz tępa strzało jak nie kochasz dzieci?

Gość gość
no własnie? ktoś cię zapłodnił po podaniu narkzoy? a potem zmusił do urodzenia? ojciec ma karmic piersią? hahahahahahahahahahahahhahahahahahaahhahaahhaha

Gość gość
uszy do góry - jak masz z kim zostawić dzieciaki to śmigaj na siłownie rozładować złe emocje ;) nie jesteś gorsza, tylko na "urlopie" (bo co to za urlop jak trzeba naokoło dzieci biegać ;)) doskonale Ciebie rozumiem, Niektóre kobiety nie są urodzonymi gospodyniami i wolą pracować, po to aby po pracy być bardziej lekkostrawną dla domowników ;) trzymaj się ciepło :)

Gość gość
A ja ją rozumiem. Od siedzenia w domu z dzieckiem można ogłupieć, widzę to po moich koleżankach, które od kilku lat na wychowawczym są. Kiedyś można było z nimi pogadać na różne tematy teraz tylko pieluchy , zupki i ząbkowanie. Zero ambicji...

Gość gość
Autorko przesadzasz, pare miesiecy dac odpoczac organizmowi po porodzie i zajac sie maluszkiem to nie dramat. Po co je rodzilas,jesli nie masz instynktu macierzynskiego i takie malenstwo juz chcesz dawac do dziadkow albo karmic butelka przez ojca? Wez sie w garsc i docen to co masz-ze masz platny urlop i ze masz gdzie wrocic po tych 12 miesiacach, gdy wreszcie oddasz dziecko do zlobka/rodzicow/meza... Albo to prowo albo dziwna jestes:O

Gość gość
pewnie znów się łajdaczyła z cudzym mężem i wpadła tak samo jak było z pierwszym dzieckiem. Kto ci idiotko uwierz że zaciążyłaś przez nienaruszoną prezerwatywę? Twój mąż powinien zrobić cieciom badania DNA bo na 100% nie są jego

Gość gość
wspolczuje dzieciom "miłosci" od takiej matki :O moze wybierz sie do psychologa

Gość gość
autorko do psychologa radze. wspolczuje dzieciom