Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jedzaaa

Jak można wywołać bezpłodność 100%?

Polecane posty

Czy ktoś z Was może wie w jaki sposób można się uszkodzić, żeby już nigdy więcej nie zajść w ciażę?

Gość gdyby ktoś znał ten sposób
dorobiłby się na tym milionów. Niestety póki co to niemożliwe.

Gość są sposoby przyjemne i mniej
przyjemne. Np, zarażenie się jakąś rzeżączką, na początku przyjemne, potem już nie.....pozostaje tylko podwiązanie nasieniowodów, albo jajowodów, w Kaczolandii niemozliwe, w innych cywilizowanych krajach, bez problemu.

myslalam ze bede miala tyle szczescia i przy porodzie sie cos uszkodzi ale niestety nie naleze do szczesciarzy

nie znam nikogo chorego na rzezaczke. A po za tym od porodu nie uprawiam sexu bo sie panicznie boje ciazy. wole juz umrzec niz byc w ciazy. powaga

niestety podwiazanie u nas jest nielegelne. co za dziadoski kraj - polska cala.

Gość idz sie lecz
buahahhaa

Podwiązanie nasieniowodów jest legalne, jajowodów nie - ot Polska. Ale i tak nie daje to bezpłodności na 100 % - wprawdzie szansa na ciążę jest niewielka, ale zawsze mówi się o możliwości niepowodzenia.

to ja nie chce miec dzieci a nie moj mąż. TO TY IDZ SIE LECZYC. JAK CHCESZ TO MOZESZ MIEC STADO BACHOROW ALE ODE MNIE WON!!! Nie rozumiem dlaczego podwiazanie jajowodow jest nielegelne? a moze ktos zna takie miejsce gdzie zrobia ten zabieg nawet nielegalnie?

Gość Łatwiej podwiązać nasieniowody
Dużo mniej inwazyjne, szansa na odwrócenie większa, w razie czego można próbować pobrać nasienie prosto z jąder. Przechowywanie nasienia w banku spermy tańsze niż przechowywanie jajeczek i można w większą ilość, bo plemników jest więcej.

jak masz kasę to sobie je podwiążesz wystarczy podpłacić lekarza albo bierz tabletki jak będziesz chciała to w ciąże nie zajdziesz a po za tym powinnaś się udać do jakiegoś psychologa jak możesz pisać,ze miałaś nadzieję na to,że coś ci się uszkodzi przy porodzie chyba ciąża i poród była dla ciebie bardzo traumatyczna skoro masz teraz takie podejście ,ze już nawet sexu nie uprawiasz

Gość troglodyci znów atakują
A jaki to problem pojechać do ościennego kraju na zabieg? Koszty wyjazdu są niewielkie.

Najprostszym sposobem jest wyjazd za granicę, do Czech lub Wielkiej Brytanii - finansowo wyniesie Cię to porównywalnie pewnie do nielegalnego zabiegu w Polsce, o ile uda Ci się znaleźć chętnego lekarza. Poza tym licz się z ryzykiem: jeśli zabieg się nie powiedzie to obudzisz się w ciąży i nikogo nie będziesz mogla o to winić. Podwiązanie jajowodów jest dość skomplikowanym zabiegiem (w porównaniu z wazektomią), może wiązać się z komplikacjami i wcale nie zabezpiecza Cię w 100%. Jeśli wierzyć statystykom, to nowoczesne spirale hormonalne daja taką samą pewność, co podwiązanie jajowodów - bardzo wysoką, ale nie stuprocentową. Może to jest dla Ciebie jakieś wyjście? - jest legalne i tanie - jeśli przyrównać ich cenę do ceny nielegalnych zabiegów ginekologicznych w Polsce. Żeby ubezpłodnić kobietę na 100 % trzeba chyba wyciąć jej macicę - a tego raczej nikt się nie podejmie, bo byłoby to zbyt niebezpieczne dla pacjentki.

Gość adaaadasdasdads
CODZIENNIE SPIE PLUKAJ; dopochwowo,napewnowyjalowisz pochwe..itd, i nie zajdziesz, ale wiedz ze moze za kilka lat ci sie zmieni charakter i bedziesz chcial zajsc

moj facet se nie nic nie podwiaze. podpytywalam lekarza i nie powiedzial ze sie nie da nic takiego zrobic. Nie uprawiam sexu od porodu tzn 20 wrzesnia 2009. nie mam zamiaru nawet minimalnie ryzykowac zajsciem w ciaze. pozatym chce sobie lozko kupic zeby meza nie denerwowac swoja obecnoscia. nie nadaje sie do bycia matka. i nie bede ryzokowac zadna ciaza.

Gość są sposoby przyjemne i mniej
akurat dla wszystkich kobiet zajście w ciąże to szczyt szczęścia. Odbieram telefon w biurze, po drugiej stronie: jak żeś kurva ciulu uważał, miała być ciota juz dwa dni temu, bo chuj nam jeszcze jeden bachor!!!!!.......ale to nie do mnie, a kto kurva , to ja Maniek, a gdzie kurva ten mój dziciorób!!!!!!!!!!!

Gość tarot allegro!! - Tarocistkaaa
POTRZEBUJESZ WIEDZIEĆ CO SIĘ WYDARZY ? W SFERZE UCZUĆ FINANSOW BĄDZ ZDROWIA? ZAJRZYJ NA MOJE AUKCJE ALE WARTO OCEN PO KOMENTARZACH WIELE KLIENTOW STALYCH TANIO PROFESJONALNIE !! http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html

Gość nnnnnnnnm
>albo bierz tabletki Ja jakbym miała brać tabletki to już wolę wszystko inne. Hormony nie są dla mnie z powodów zdrowotnych. Myślicie, że każdy może ryzykować.

Gość do jedzaaa
Jak to nie podwiąże? A tobie pozwala ryzykować?

" [zgłoś do usunięcia] jedzaaa to ja nie chce miec dzieci a nie moj mąż. TO TY IDZ SIE LECZYC. JAK CHCESZ TO MOZESZ MIEC STADO BACHOROW ALE ODE MNIE WON!!! Nie rozumiem dlaczego podwiazanie jajowodow jest nielegelne? a moze ktos zna takie miejsce gdzie zrobia ten zabieg nawet nielegalnie?" Wiele debilizmów prawnych jest jak np. nielegalne ubezpłodnienie albo skrobanka:O.Dlatego polecam wyjazd przynajmniej tymczasowo gdzie indziej:classic_cool:.

Inne metody? jakie? tabletki? nie moge ich brac!!!! juz tyle rodzajów probowalam i za każdym razem mam okres non stop podczas brania tabletek. spirala nie utrzymuje się w moim ciele. A z prezerwatyw mam dziecko. dodam ze nic nie bylo przeterminowane, pekniete i zle zalozone. gumki nowe z apteki durex. i blagam nie piszczie ze mi sie odmieni bo ja nie chce miec dzieci. nie nawidze bycia matka. jak ktos mnie nie rozumie to niech mnie nie umoralnia. a ciaza i porod to najgorszy okres w zyciu kobiety - jak ostatnia szmata, dziwka, kurwa.

Gość można chyba wywołać
bezpłodność i to chyba bez większych problemów. Mam na ulicy taką rodzinę, mają chyba już z 10 dzieci, bieda, nie piszczy tam, po prostu wyje.... po ostatnim dziecku, mineło już chyba kilka lat, i jakoś nie mają dzieci. Chyba lekarz przy porodzie podwiązał jej jajniki, bo co rok prorok, katolicy posrani......

Normalnie, ginekolog powiedziała, ze nie pomoze mi w tej kwestii bo jestem mloda i moze mi sie odmienic. i wiecie co po tych wszystkich metodach anty to zdecydo mi gumek kazala uzywac. dlatego sie nie bzykam bo to zdecydowanie za duze ryzyko.

Gość Ja przez dwa lata seksu
jeszcze nie miałem wpadki z gumką. Wlej tam wodę i zobacz jakie są wytrzymałe. Pękła bo pewnie powietrze zostawiliście, albo za mały rozmiar kupiliście.

A próbowałaś może zastrzyków? Ponoć są dobre, chociaż można sporo poczytać o tym, że trudno potem zajść w ciążę. Gdyby ktoś coś takiego, o czym marzysz, wynalazł, zasługiwałby na Nagrodę Nobla, ale póki co nic takiego nie ma. Im bardziej niezawodna metoda antykoncepcji tym bardziej jest niebezpieczna dla kobiety. Metody, które mogłyby Cię ubezpłodnić, jednocześnie mogą Cię zabić. Może poszukaj lepszego ginekologa, który coś Ci doradzi.

Gość Podobno jak facet trzyma
genitalia w cieple to robi się bezpłodny. Dlatego nie każą trzymać laptopa na kolanach. :P

Gość ramkkaa
A nie masz czasem depresji poporodowej? Kiedy rodziłaś?

Pleciesz trzy po trzy - to się zabij, po co przy okazji narażać niewinnego ginekologa na odpowiedzialność karną?