Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powiedział, że nie chce mu się wchodzić w żadne interakcje z kobietami

Polecane posty

Gość gość

oraz ogólnie z ludźmi, powiedział też, że jest znudzony ludźmi, życiem i złudzeniem odnośnie miłości, dlaczego on tak myśli? fajny inteligentny facet a takie dziwne podejście do życia

Gość gość
Nie chce cię

Gość gość
ma prawo mu sie nie chciec a dlaczego tak mysli jego zapitaj

Gość gość
tooznacza,że na dzień dzisiejszy nie chce , oraz, ze nie chce mu się wchodzić w żadne interakcje z TOBĄ. I tyle. ODPUŚC.

Gość gość
Pewnie ma dość bab i wcale mu się nie dziwię :)

Gość gość
no dziwny jakis jest, kazdy normalny facet chce miec kobiete

Gość gość
mógłby mieć takie poglądy ale jakby go wzięło" chodzi mi o słabość do jakiejś to jego poglądy zeszłyby na dalszy plan ,bo to co się czuje nie zależy od mózgownicy aż w takim stopniu i wymyka się kontroli więc do Ciebie za mało czuje by zmieniać to co wymyślił

Gość gość
dlaczego? wlasnie dlatego, ze jest inteligentny i do tego pewnie madry

Gość gość
Ja mam znajomego, który też twierdzize nie chce się narazie z nikim wiazać bo ma swoje nieuregulowane problemy finansowe, a też wydaje być fajnym, inteligentnym facetem, do tego jest przystojny.

Gość gość
9:37 Spłać jego kredyty i bierz się za niego

Gość gość
Tak w ogóle jak ktoś tak mówi tzn., że nie chcę Cię i tak odmawia Ci w miarę kulturalny sposób :P To takie miłe s********j :P

Gość gość
może jest gejem

Gość gość
gość dziś może jest gejem Też mi to przeszo przez myśl no bo który przystojny, normalny, fajny facet wybiera samotnośc???? ewidentnie coś tu nie gra

Gość zawsze szczery
no i?

Gość rottten
Ja nie wiem jak można od razu zarzucać facetowi co nie chce nikogo mieć że jest gejem. Wg mnie to jest taka osoba bierna która możliwe że myśli tak że jak kogoś znajdzie to fajnie jak nie to trudno. Jak ktoś ma co robić w swoim życiu tzn praca zainteresowania to miłość schodzi na drugi plan. Albo jest to dość dobra wymówka jak chcesz kogoś spławić bo np łatwiej powiedzieć że w tej chwili nikogo mieć nie chce niż nie jestem tobą zainteresowany

Gość gość
Też mi to przeszo przez myśl no bo który przystojny, normalny, fajny facet wybiera samotnośc???? ewidentnie coś tu nie gra Skonczona kretynka

Gość rottten
może być zajęty w tej chwili ja w pewnym momencie też nikogo mieć nie chciałem bo nie miałem czasu tzn praca studia hobby co zajmowało bardzo dużo czasu a jak już miałem dzień wolnego to myślałem tylko o posiłku i łóżku

Gość gość
powiedział, że NIE CHCE mu się wchodzić w [ żadne interakcje z kobietami] = Z TOBĄ

Gość gość
Nie chce to trudno, przecież na nim jednym świat się nie kończy.

Gość gość
A ile lat ma ten facet że nie chce zadnych związków?????

Gość gość
Myślenie bab jest strasznie prostackie. Według was wszyscy wokół nic tylko chcą związków, a ci którzy w nich nie są, to nienormalni albo geje. Jest wielu fajnych, inteligentnych i przystojnych facetów, którzy nie chcą wchodzić w związki, bo to nie dla nich. Wolą mieć spokój, a od czasu do czasu może pójść z jakąś wyluzowaną laską do łóżka niezobowiązująco. I tyle. I wcale nie jest też tak, że chłopak jak powiedział, że nie chce wchodzić w żadne interakcje, to rzekomo tylko z autorką, żeby jej dać coś do zrozumienia. On może nie chcieć wchodzić w te interakcje z każdą.

Gość gość
To nie chodzi o to ze damskie myslenie jest straszne, czy ograniczone, tylko jest to nieco dziwne że niektórzy faceci mający dosyć spore powodzenie świadomie rezygnują z bycia w zwiazku.

Gość gość
Bycie z zwiazku to najwazniejsza rzecz w życiu faceta :D kobiety to napewno :D

Gość zawsze szczery
nieco dziwne że niektórzy faceci mający dosyć spore powodzenie świadomie rezygnują z bycia w zwiazku. x a co w tym dziwnego? wytlumacz

Gość gość
A to że taki jeden z drugim woli iśc np do prostytutki i zapłacić za sex, a nie mieć koło siebie kochajaca kobietę na którą zawsze może liczyć.

Gość gość
"On może nie chcieć wchodzić w te interakcje z każdą." x Nie z każdą, a z KAŻDYM jak autorka napisała. Więc nie przekręcaj. A facet pewnie jest silnym introwertykiem. Ale ja akurat lubię takich.

Gość gość
a każda normalna kobieta chce być czyjaś :-P tak czy inaczej, rozumiem faceta, jestem 'nienormals' i mi z tym fantastycznie

Gość gość
BOSHEEEE :P:P a dlaczego taka kobieta jak autorka topiku musi koniecznie wszytsko analizować? Bądź uczciwa i przyznaj się - kolega Ci się podoba i szkoda, że taki fajny towar nie jest zainteresowany :P Nie pierwszy i nie ostatni :P Chcesz związku lub rodziny to wyjedź na pół roku do UK i odpuść sobie rodaków. Zanim Polak się zdecyduje łaskawie albo weźmie pod uwagę możność zobowiązań albo dojdzie w żółwim tempie do wniosku, że jednak jesteś w jego typie to na ziemi znów pojawią się dinozaury i gorące tropiki :P Daj biedakowi spokój niech dalej wali groochę do filmików na necie i fantazuje, że spotka Natalię Siwiec na ulicy i ona od razu się w nim zakocha :P muehehhe