Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powiedział, że nie chce mu się wchodzić w żadne interakcje z kobietami

Polecane posty

Gość gość
A ja sie zastanawiam na co chore są takie kobiety jak autorka które ładuja się w tak chore sytuacje i mimo takich słów nadal zabiegaja o takiego faceta. Gdyby mi cos takiego powiedział facet to obróciłabym sie na piecie i tyle by mnie widział Nie szkoda wam czasu na takich dupków?

Gość gość
wyjedz do UK poznaj murzyna on co zrobi male czarne g****o i zostaniesz sama :D logika kobit :o

Gość gość
dla mnie to nie jest strasznieee dziwne że on taki jest,też mam spore powodzenie a wybieram samotność i tez rzucam takimi tekstami :-) jest 1 % facetów którzy potrafią mnie rozwalić i wtedy wychodzi że jak kogoś chce to ogólny pogląd zawieszę hehe

Autorko, jeśli tak powiedział, to tak jest. Nikt Ci tu nie powie jaka jest tego przyczyna, ale dał jasny sygnał, że relacje z kobietami go na razie nie interesują. I to nie chodzi o Ciebie konkretnie, tylko na razie on nie chce się wiązać i tyle. Jak stwierdzi kiedyś, że chce się wiązać, to zrobi to z jakąś kobietą, bo to będzie ten czas, kiedy on będzie chciał się związać. Możesz czekać na niego, aż dojrzeje do związku, ale nikt Ci nie zagwarantuje, że on w ogóle kiedyś do związku dojrzeje.

Gość gość
a ja nie uważam że jestem d**ek bo jakiegoś jakichś nie chciałam ,to jak ktoś nie chce jest dupkiem? co to za filozofia

Aha i nie wierz w te pierdy o tym, że nie jesteś dla niego właściwą kobietą. To nie jest właściwy dla niego moment. A jak przyjdzie właściwy moment, to zwiąże się z jakąś miłą kobietą, którą spotka na swojej drodze i tyle.

Gość gość
właściwą osobę spotyka się rzadko

Gość gość
ale on głupi, jak można nie chceć laski która sama pcha się na bolca?

Gość gość
Można nie chciec laski, ktora sama sie pcha na bolca jak z laska pchajaca sie na bolca pcha sie tez na glowe p***ylion problemow.

Gość gość
Silene 2014.12.02 Autorko, jeśli tak powiedział, to tak jest. Nikt Ci tu nie powie jaka jest tego przyczyna, ale dał jasny sygnał, że relacje z kobietami go na razie nie interesują. I to nie chodzi o Ciebie konkretnie, tylko na razie on nie chce się wiązać i tyle. Jak stwierdzi kiedyś, że chce się wiązać, to zrobi to z jakąś kobietą, bo to będzie ten czas, kiedy on będzie chciał się związać. Możesz czekać na niego, aż dojrzeje do związku, ale nikt Ci nie zagwarantuje, że on w ogóle kiedyś do związku dojrzeje. xxxx Silene mądrze piszesz, taka prawda