Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość222

Powiedzieć mu?

Polecane posty

Gość gość222

Mam 19 lat i mam chłopaka. Ostatnio zaczynam sobie uświadamiać, że chyba jestem bi. Na razie wolałabym to zachować dla siebie. Ale zastanawiam się, czy to będzie w porządku wobec niego.

Gość gość
mam nadzieje ze kopnie cie w zad

Gość gość
Bedzie to w porzadku do niego pod warunkiem, ze bedziesz zapraszala partnerki do trojkacika ze swoim partnerem.

Gość gość222
Poziom wypowiedzi mnie dobija...

Gość gość
a jakiej odpowiedzi oczekiwalas ? idz na forum zboków tam ci pomoga wspolczuje

Gość gość222
na prawdę nikt się nie wypowie inaczej?

Gość gość
po czym Ci sie tak wydaje ?

Gość gość222
Podnieca mnie mysl o seksie z drugą dziewczyną i filmy na których dwie dziewczyny to robią. W miejscach publicznych zwracam uwagę na ładne dziewczyny.

Gość gość
Zboczone

Gość gość222
Zboczone czy nie, nie zmienię tego.

Gość gość
Też tak mam i nie uważam się za zboczoną, jakby zapytać kobiet to wiele z nich ma takie fantazje. Oczywiście tutaj muszą Cię skrytykować, takie to forum jest...

Gość gość222
No to chociaż ty mi powiedz, czy sądzisz, ze mój chłopak powinien koniecznie wiedzieć o moich bi-upodobaniach?

Gość gość
to, że patrzysz na ładne kobiety i wydają ci się atrakcyjne, to jeszcze nie świadczy o tym, że jesteś bi ;) Moim zdaniem, musiałabyś czuć silne pragnienie, ten specyficzny pociąg i podniecenie na widok takiej kobiety, myśleć jakby było z nią wspaniale, również i w łóżku, jeśli tak jest, to faktycznie jesteś bi. Ale może z facetem bądź szczera?sama nie wiem, ale to w końcu twój facet, więc wiesz zapewne najlepiej jaki ma do tego stosunek i jak zareaguje na taką wiadomość, zrób jakieś małe podchody, zapytaj czy by kręciło go, gdybyś robiła to z 2 dziewczyną (ale nie trójkąt z nim), jak powie, że to ohyda, zboczone, jak tak można, to lepiej nie mówić :P

Gość gość222
"to, że patrzysz na ładne kobiety i wydają ci się atrakcyjne, to jeszcze nie świadczy o tym, że jesteś bi" - Nie, ale fantazjowanie o seksie z ładną kobietą już może świadczyć. "Moim zdaniem, musiałabyś czuć silne pragnienie, ten specyficzny pociąg i podniecenie na widok takiej kobiety, myśleć jakby było z nią wspaniale, również i w łóżku, jeśli tak jest, to faktycznie jesteś bi. " - Zauważam atrakcyjność koleżanek. Miewam fantazje z niektórymi. Podobnie jak z fajnymi kolegami. Trudno mówić o nie wiem jak silnym podnieceniu na widok każdej atrakcyjnej osoby. Dostrzegam po prostu. Najbardziej pragnę mojego chłopaka. Dzięki za radę odnośnie rozmowy :)

Gość gość222
podnoszę temat

Gość gość
idź się pouczyć