Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nataliaaa__

gdzie rodzic.

Polecane posty

Gość Nataliaaa__

Witam was kobietki :) jestem w 26 tc, postanowiłam poszperać w Internecie na temat porodowek we Wrocławiu. Chciałabym rodzić w szpitalu na Borowskiej, czy któraś z was tam rodziła i mogłaby podzielić się opinią? Pierwszy raz będę rodzić i nie mam zielonego pojęcia czego mogłabym się spodziewać. Czy wiecie coś o bezpłatnej szkole rodzenia umieszczonej także na Borowskiej? Czy warto tam się zapisać? Czekam na odpowiedzi :)

Gość gość
Ja jeszcze jestem przed porodem więc własnego zdania nie mam, ale Borowską wszyscy mi odradzają. Szczerze tylko w internecie widziałam pozytywne opinie o Borowskiej choć pewnie nie każdy ma takie złe zdanie jak mi się to wydaje. Ja się przymierzam do Kamieńskiego choć jeszcze na 100% nie wiem. Co do szkoły rodzenia to chodzę na Łowiecką na NFZ

Gość Nataliaaa__
Ja czytałam opinie na temat Borowskiej i niby byly dobre, także zastanawiam się dalej. A czy taka szkoła rodzenia coś daje? Jak tam jest? :)

Gość gość
Ja dopiero w sumie zaczęłam do tej szkoły chodzić ale wydaje mi się, że warto, zawsze można z położną porozmawiać popytać o różne rzeczy. Z tym, że na Łowieckiej nie prowadzą gimnastyki. Ja chodzę bo żałowałabym gdybym nie chodziła. Na pewno wszystkiego nie wiem i choć mogłabym to wyczytać w necie to tam mogę dopytać. Także skoro szkoła niepłatana to uważam że warto

Gość Nataliaaa__
Ja też chciałabym więcej rzeczy się dowiedzieć, bo w necie nie zawsze wszystko jest i też nie zawsze zgodne z prawdą, także myślę, że przedzwonie tam. A w którym tygodniu ciąży jesteś? :)

Gość gość
Ja jestem w 22 tyg, także 4 tyg za Tobą, ale grupie jest jeszcze jedna dziewczyna w 22 tyg a reszta później. Od 32 można chodzić 2 x w tyg raz do swojej grupy a raz do innej tak żeby zdążyć. Ja zaczęłam na tyle wcześnie że chyba damy radę. Tą szkołę polecała mi koleżanka bo tam chodziła i była zadowolona, nawet sobie tamtą położną wybrała na te wizyty po porodzie