Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwielbiam słodycze a nie wolno mi ich jeść bo ważę już 102 kg.

Polecane posty

Gość gość

Właśnie wstałam rano, nie miałam na nic ochoty, na żaden chleb czy płatki, zjadłam po prostu batona bounty i popiłam słodką kawą.

Gość gość
batona to każdy facet ma w majtach

Gość gość
czesc noblesa ;)

Gość gość
Słodkie są równieź owoce banan, pomarańcza itp. moźna słodycze zastąpić owocami.

Gość gość
Nie mam na nie ochoty, ochotę mam tylko na czekoladę. Po obiedzie zjem mleczną milkę. Całą.

Gość gość
też uwielbiam slodycze,pracę mam siedzącą,a mimo tego ważę 76,3kg,mam dziś do zjedzenia ptasie mleczko,a do tego ,kolega czekoladę dał imieninową,słodycze aż ta nie tuczą idę dziś do lidla kupić orzechy w czekoladzie i tiramisu,to na jutro:)

Gość gość
To juz jest chyba uzaleźnienie które moźe mieć konsekwencje zdrowotne.

Gość gość
Ja tez uwielbiam słodycze. Zwłaszcza czekoladę, alpejskie mleczko milki, kinder bueno, a teraz moim numerem jeden jest milka lila stars. KOOOOOOOCHAM tez malagę i galaretki w czekoladzie. tez nie mogę jeść bo ważę już aż 46 kg !!!!!!

Gość gość
postaw 0 po 6tce i dopiero uwierzę...

Gość gość
wyobrażam sobię jaką musisz mieć d...:o

Gość gość
a żryj dalej tuczniku jeden :D:D:D

Gość gość
nie ma tam żadnego 0. mam bulimię :)

Gość gość
Skoro tak stawiasz sprawę - jedz dalej i tyj. Ja również uwielbiam słodycze, byłam od nich wręcz uzależniona. Po każdym posiłku obowiązkowo musiałam zjeść batona, czekoladkę itp. Musiałam zrezygnować ze względów zdrowotnych. Odstawiłam z dnia na dzień. Teraz jem owoce, czekoladę 90% (kostkę na dzień), słodzę ksylitolem i stevią, żeby "osłodzić" poranną owsiankę, czy wypieki, dodaję rozgniecione przejrzałe banany i miód. Nasze kubki smakowe się przyzwyczajają jeśli nie żremy non stop cukru, po kilku tygodniach od odstawienia po 1 kostce czekolady będzie Ci niedobrze. Biorąc pod uwagę że teraz cukier jest wszędzie, w jogurtach, chlebie, ketchupie + każda kawa, herbata i desery to zakładam że dziennie zjadasz ok 200g - 300 cukru (1/3 torebki) - nie wierzysz, to przelicz. Dla chcącego nic trudnego, trzeba tylko przestać jęczeć i zacząć działać, samo się nie zrobi. Ściągawka dla chętnych: • Cola puszka- 10 kostek cukru • Cola 0,5- 16,5 kostek cukru • Mały shake waniliowy z Mc Donalda- 27,5 kostek cukru • Cola 0,5- 16,5 kostek cukru • Mały Snikers- 7,5 kostek cukru • Szklanka soku jabłkowego- 6,5 kostek cukru • Szklanka czekoladowego mleka- 7,5 kostek cukru • Mała mrożona kawa Starbucks z bitą śmietaną, polewą – 12 kostek cukru • Mc Flurry- 18, 5 kostek cukru • 6 ciasteczek Oreo- 6 kostek cukru • Kawałek szarlotki- 4,5 kostek cukru • Red bull- 8 kostek cukru • Duży jogurt truskawkowy- 7 kostek cukru

Gość gość
ćwicz siłe charakteru;) codziennie jedz słodycze ale każdego dnia odrobine mniej

Gość prawictwo pospolite 125
to nie przez słodycze tyjesz , tylko przez tłuszcz najbardziej..

Gość gość
a ja wogóle nie jem słodyczy nie jem też chipsów ani fastfoodów a i tak jestem gruba

ja jem tylko gorzką czekoladę i nie slodze .. tzn pije herbate bez cukru

Gość gość
musisz wprowadzić dietę która zapewni ci wszystkie składniki odżywcze wtedy ochota na słodycze ci przejdzie

Gość gość
przez tłuszcz sie nie tyje tylko przez weglowodany:o ta co nie je slodyczy i jest gruba niech tarczyce zbada

ja pamiętam jak byłem dzieckiem to też wcinałem słodycze , ale byłem chudy .. pewnie dlatego ze pączka zjadłem raz na 6 miesięcy .. https://www.youtube.com/watch?v=KhsiXDxvDOY ale czekolade to często mleczną spożywałem..

Gość gość
Ja jestem wysoka i chuda. Podjadałam słodycze, bo myślałam, że mogę. W słodyczach oprócz cukru jest mnóstwo tłuszczu. Jak zobaczyłam jakie mam wyniki badań to od ręki odstawiłam słodycze.

Gość gość
Do gość 11:24 poziom cukru się powiększył?

Gość gość
jesteś uzależniona od cukru im większa waga tym szybciej wysiądzie ci trzustka ale to da sie odwrucic wystarczy ze schudniesz komurki receptorów sie odblokuje od tego tluszczu i trzuska dalej będzie produkowała insuline