Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkurza mnie znajomy

Polecane posty

Gość gość

Nie żaden kolega bo kolega tak by się nie zachowywał. Uwadza w moją dziewczynę... twierdzi że wszyscy ją obgadują jak ją widzą ze mną że ona taka brzydka że jestem desperatem ponieważ się spotykam jak to on twierdzi z "pasztetem". Wkurza mnie to ponieważ mnie się ona podoba wg. niego wszyscy się śmieją za plecami itd. Nie wiem po co ale mam wrażenie że on usiłuje mnie zmusić żebym myślał o niej źle mam gdzieś jego zdanie efekt jest taki że nie chcę tego padalca widzieć bo chyba bym go uderzył. Po co on takie numery odstawia? Nie rozumiem takiego działania? dodam że wiele razy mnie ta osoba okłamała a raz oszukała na kasę...

Gość specjalistka od wszystkiego
Wkurza mnie znajomy XYXYXY To uczucie może być odwzajemnione

Gość gaiqa
Znajomy próbuje wyśmiewać się z Ciebie, bo wtedy czuje się kimś lepszym. Ma niskie poczucie własnej wartości i tylko tak umie sobie je podnieść. Powiedz mu, ze jako znajomy nie powinien tak mówić o Twojej dziewczynie. To jest Twój wybór i jeśli on go nie akceptuje, to już jego problem.

Gość gość
Dokładnie.!

Gość gość
"gaiqa dziś Znajomy próbuje wyśmiewać się z Ciebie, bo wtedy czuje się kimś lepszym. Ma niskie poczucie własnej wartości i tylko tak umie sobie je podnieść. Powiedz mu, ze jako znajomy nie powinien tak mówić o Twojej dziewczynie. To jest Twój wybór i jeśli on go nie akceptuje, to już jego problem" Mówiłem mu to wczoraj i to w bardzo ostry sposób bo na łagodne mówienie nie zareagował i tylko coraz większego debila z siebie robił... nie chce go znać za takie teksty, zresztą nie pierwszy raz mnie wkurzył...