Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzisiaj w szkole przemoklo mi!!! wszyscy widzieli, jestem skonczona

Polecane posty

Gość gość

Rano tak sie spieszylam ze nie wzięłam podpaski do szkoły, i właściwie to pierwszy dzien okresu, zawsze mam delikatne, nie sądziłam ze tak sie potoczy. Siedze, idę do tablicy, wracam a tu krew na krześle. Po lekcji szybko poleciałam do pani żeby mi dala telefon, bo nie mialam nic na koncie, mama po mnie przyjechała a moja siostra mówi ze taki typ z naszej klasy to zauważył... Boje sie jutra

Gość gość
10/10

Gość gość
no trudno, olej to! wiesz ile cię w dorosłym życiu spotka nieprzyjemności, tyle, że taka wpadka z plamą z okresu na tyłku to nic. Musisz być silną dziewczyną, ja np. zawsze wiedziałam czego w zyciu chcę, twardo stąpałam po ziemi, jak ktoś chciał mi dokuczyć to naprawdę miałam to gdzieś, opinie ludzi mnie nie ruszały nigdy i dalej nie ruszają, wypracuj w sobie takie coś, co cię obchodzi co o tobie myśli i mówi jakiś debil, wazne co ty sama o sobie myślisz, jego miej w d*** za przeproszeniem. Młodzież jest bardzo wrażliwa, a dzieciaki nawzajem potrafią sobie nieźle dac w kość i sie z siebie nasmiewać. Kochana, nie przejmuj się, jakby nawet się śmiał, miej na innych ludzi wyjeb*ne, bo inaczej się zamartwisz na śmierć. Zyj sobie, każdemu się zdarza, mnie też przelało i jakoś miałam to w głębokim poważaniu, stało się to sie stało i tyle, innymi się nie przejmuj, jak zobaczą jaka jestes pewna siebie to będą tańczyć jak im zagrasz mówię ci. pzdr

Gość gość
Dobrze zrobiłaś czekanie pogorszyło by sprawe

Gość gość
każdej sie to mogło zdarzyć,nie Twoja wina,normalna sprawa dziewczyny Cie nie wysmieją bo to rozumieją :P ja bym współczuła takiej osobie wpadki i wstydu,nic bym złego nie pomyślała a smiać sie nie ma z czego. mi kiedyś przemokło prześcieradlo na obozie - mimo że miałam na noc 2 podpaski i jeszcze ręcznik na prześcieradle :O i widziała to dziewczyna co była ze mną w pokoju a ona była sporo młodsza i jeszcze nie miała okresu i powiedziała że nikomu nie powie a potem powiedziała innej dziewczynie,która za mną nie przepadała i ogólnie mnie obgadywała :O i też mi głupio było,ale w sumie to nic sie nie stało i nikt sie z tego nie śmiał

Gość gość
a mi było głupio wtedy bo nie wiedziałam czy iść prosić o nowe prześcieradło czy co z tym zrobić :O nie poszłam w końcu bo mi wstyd było próbowałam to jakoś sprać i ogólnie ukrywałam to ale i tak tamta to zauważyła. No i jak potem już pojechalismy i brali ogolnie posciel do prania to i tak musieli to widzieć.. ale były troche zrypane przez ten okres wakacje,bo ludzie normalnie chodzili sie kąpać w jeziorze i na basenie,byl upał a ja i kilka koleżanek w tej samej sytuacji moczyłam tylko nogi w wodzie i grałyśmy w karty :O

Gość gość
Nic sie niestalo. Chlopcy w twoim wieku juz wiedza co to okres. Jak jakis gup sie bedzie smial chc niewim z czego . To swiatczy tylko otym ze jest niedorozwojem:-)

Gość gość
no bez jaj - jak się będą śmiać to powiedź że są niedorozwojami i nigdy chyba dziewczyny nie mieli skoro tego nie ogarniają - to im się głupio zrobi :D i na koniec dorzuć że teraz już chyba rozumieją czemu żadna ich nie chce ;D

Gość gość
Mi tez kiedys przemoklo, mialam w dodatku jasne spodnie. Po prostu nagle dostalam okres, nawet nie wiedzialam a od razu zaczelo sie ze mnie lac jak z kranu :( widzialo to moich dwoch kolegow, ale zrozumieli, troche sie ze mnie nabijali, ale nikomu nie powiedzieli i na koniec mnie pocieszali, ze kazdemu sie moze zdarzyc. Mialam wtedy 15 lat :) chlopcy w tym wieku wiedza ze kobiety maja okres, ze to normalne, fizjologia tak jak jedzenie, spanie czy sikanie :P

Gość gość
tylko debile potrafia sie smiac z takich rzeczy

Gość gość
Jak ktos ci bedzie dokuczał, udawaj, ze to cię nie rusza, nie peszy Zażartuj ze czerwony kolor jest w modzie Zazwyczaj gdy ludzie widza ze docinki nie działają, to odpuszczają i jest im głupio