Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość administrator1234

Moja dziewczyna jest w ciąży. Co robic ?

Polecane posty

Gość administrator1234

Mam 24 lata,ona 20. Wpadliśmy. Ja obecnie studiuje administrację ona ma teraz kończyć technikum (ostatni rok,konczy w czerwcu 2015 ) miała zamiar iść na studia. Kocham ją i to nasze przyszłe dziecko. Ona się załamała. Co do sytuacji materialnej ja mam mieszkanie, rodzice pomoga,bo mają z czego. Ale ona starsznie się boi. Aborcja nie wchodzi w gre !!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Co mam zrobic ? Jak z nią pogadac ?

Gość gość
Nie wiem czy uda Ci się ją przekonać... Może lepiej wykorzystać do tego specjalistę? Może powinna pogadać z psychologiem? Bo chyba potrzebna jej pomoc skoro się boi, nie ma co więc na nią naciskać... 703 402 501 - bardzo fajna i miła pani psycholog, mi pomogła wyjśc ze strasznej pętli

Gość gość
Co robić? Zeń sie chlopie , nipospisz ale jak ci dorosnie ,a juz wiem ,ze to mala ksiezniczka,oddasz jej serce:-) niemialcz kito zapchlona bądz ojcem!:-(

Gość administrator1234
Dziękuje ci bardzo :)

Gość gość
Przede wszystkim mocno ją przytul i powiedz, że ją mocno kochasz, zapewnij, że sobie poradzicie na 100%. Powiedz, że jesteś z Nią całym sercem, a dziecko będzie waszą radością. Mów bardzo optymistycznie to dziewczyna nabierze chociaż trochę pewności siebie. Zacznie dostrzegać jakieś pozytywy.

Gość administrator1234
Co bedzie to jeszcze nie wiemy :) dopiero 6 miesiac :) chciałbym chłopca bede go uczył grac na gitarze i grac w noge :D bo samo mnie to fascynuje ,mam nadzieje ze to dziecko tak samo :D Ale co by nie bylo,nie mam wpływu,bedę kochał :D

Gość administrator1234
przepraszam najmocniej :) *6 tydzien :D

Gość gość
'Nic' nie rob, badz przy niej i pomagaj jak mozesz, najwazniejsze, ze masz dobre podejscie. Mialam podobna sytuacje, mnie to przygniotlo, ale na niego moglam liczyc.

Gość gość
Wspierac ją podczas badań u ginekologa i podczas porodu,by nie czuła sie odizolowana.Bo nie jest zacofana i nie wstydzi sie ciebie podczas badań pochwy u ginekologa,czy porodzie.

Gość gość
Dlaczego aborcja nie wchodzi w gre? To jej ciało, i zrobi z nim co będzie chciała. Tobie nic do tego. To nie ty będziesz przechodził przez katusze a później mdlał z bólu. Jesteś nieodpowiedzialnym frajerem

Gość administrator1234
Nie, ja nie chce aboracji. ONA TEZ NIE ,SAMA MI POWIEDZIAŁA. Ae boi sie ogolnie ludzi, "gaania" ludzi itp. ona nie nawidzi aboracji,takze ....