Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lista Chamów z ERO

Polecane posty

Gość gość

Tu wpisujemy wszystkich, znanych z niebieskiego nicka, chamów z ERO, tych co mają na pieńku z naszym bieszczadzkim królem, pogromcą trolli - Wilkiem1946;) Zapraszam do dyskusji:classic_cool:

Gość gość
Generał Ciastka Grota Nestle

Gość gość
Ciastek i Grota Nestle to dwie inne osoby.😴

Gość gość
Wilk ma na pieńku sam ze sobą. Typowy przypadek schizofrenii.

Gość Legion Chamów z ERO
Żmij84 jesteś ze Zgorzelca? Chamom z ERO to możesz buty czyścić. A może podstawisz swojego kolegę, szczurzo klacie? Robisz sto pompek i możemy dyskutować, gryzipiórku. Chcesz się sztucznie wbić w tak elitarne środowisko. Jestem na nie. A wiedz że byłem w komisji poboru do Ludowego Wojska Polskiego i wiem kto się nadaje a kto nie, by dumnie reprezentować nasze legiony.

Gość Zblazowana Księżniczka
Obecna :classic_cool:

Gość frii baju
tez obecna :classic_cool:

Gość ciastek ze shreka
Legion, a może byś tak nie wypierdalał lekką ręką chętnych do Ekipy ze Zgorzelca? Zmij ma potencjal, czuje to. A jak nie da rady to najwyzej bedzie robil za pielegniarke.

Gość frii baju
temate zamarł z wrażenia 😴

Gość ciastek ze shreka
to ja dopiszę Gromowładną, pewnie sama się wstydzi.

Gość ciastek ze shreka
Kto tam jeszcze był? Błędny, Tabasko...wcześniej oczywiście w wielkim stylu Jacek81, Amstaf i Frida. Jakby tak dobrze policzyć, to ze 2 dychy się zbiorą :D

Gość gość
Wpiszę się z anonima wyjątkowo :D Bo ten obszczysosenek zaraz przylezie i zasra mi ulubiony temat :O Jak wezwiecie do broni to mogę opatrywać rannych ;)

Gość gość
i ja. narobiła sobie wilcza kur/wa wrogów :D

Gość ciastek ze shreka
O, przypomniałeś mi Żmij jeszcze jednego. Zbyszek Rogal tez jest chamem :D

Gość gość
Ja też nie lubię dziada :-(

Gość ZBYSZEK ROGAL 23 LATA
CHÜJ W DÜPE WILKOWI

Gość gość
tak, wszyscy wiemy, że ty również bierzesz udział w projekcie przema żmiju-sriju

do Ciastek Grota Nestle Generala Legionu Chamow z ERO Nie zapomnij zwerbowac do Legionu tego tchorza blednego goscia co probowal podstawic za siebie kumpla do walki z Wilkiem:) A tak w ogole Generale jak ci idzie formowanie Legionu spotkaliscie sie juz w realu na pierwsze manewry??? Pamietaj wybierz takich co jak ich zglosisz z tymi zdjeciami to zeby nie wymiekli w ostaniej chwili bo wtedy 3 miesieczny czas wyczekiwania zaczyna leciec od poczatku Moze wprowadzisz jakas diete dla tego kumpla blednego goscia co mial stanac za niego do walki z Wilkiem bo ma 15 kg za duzo sadla i pewnie wyglada jak worek loju:) Goralski Topor Wilka http://images.knifecenter.com/knifecenter/united/images/UC2765f.jpg Wilk i Gorale http://www.imperiumtapet.com/media/wallpaper/53368/image/7378bf63ddaa9d667ccd_720x540_cropromiar-niestandardowy.jpg xxx

Gość Legion Chamów z ERO
Sama jesteś krótka, bo nie rozumiesz powagi sytuacji. Jak Ty chcesz strzelać z kuszy, jak ewidentnie jesteś ślepa na to co się dzieje na forume. To nie będzie walka na dystans tylko bezpośrednia konfrontacja. Jak nie rozumiesz powagi sytuacji, to spadaj wylizywać swoje koleżanki, bo tu moja droga kapie testosteron. Walka między twardzielami ze Zgorzelca a chudymi szkapami z jakiś lasów w Bieszczadach.

Gość gość
bo Wilk to SODOMITA :-(

Gość Legion Chamów z ERO
Ogólnie sprawiasz wrażenie zagubionej, ale masz szczęście. ;) Byłem pastorem i wiem jak nawrócić takie grzesznice jak Ty, na drogę nie tylko cnoty, ale i naturalnych zachowań człowieka.

do: Legion Chamów z ERO I to jest fajna meska wypowiedz odnajde cie na polu bitwy z takim Legionista zawsze warto skrzyzowac Goralski Topor Wilka i jego Noz symbole jego odwagi i honoru. To ulubiony zestaw Gorali z calego swiata do walki:) Wikingowie tez tak walczyli bo to tez Gorale:) Goralski Topor Wilka http://images.knifecenter.com/knifecenter/united/images/UC2765f.jpg Noz Wilka http://www.militaria.pl/upload/wysiwyg/gfx/produkty/6/noz_kabar_1220.jpg xxx

Gość Legion Chamów z ERO
Mi nie potrzeba żadnych toporów. Załatwię Cię gołymi rękoma. Ale najpierw pociągnę z kopyta. Widziałeś co van Damme potrafi zrobić z nogami? Padniesz jak kawka i módl się by nie przyszło mi do głowy Cię przekopać. Nie na forume, tylko startuj na siłkę smyku, bo Zgorzelec nadciąga a chcemy mieć godnych przeciwników a nie chude szkapy.

Gość Legion Chamów z ERO
Dopiero kończę kurs na przeprowadzanie egzorcyzmów, dlatego musisz cierpieć kobieto i grzeszyć, sypiając ku swojej uciesze z kobietami. Ale wypędzę z Ciebie tego demona i znów będziesz czerpała radość z oglądania facetów, bez kąpielówek. :P :P :P

do Legion Chamów z ERO Ale jestes glupi popatrz co z tymi co w stojce chieli walczyc w MMA robil Mamhed Khalidow ty tez tak skonczysz Legionisto Ten Topor i Noz to byla metafora bedziemy walczyc glolymi rekami Tylko mi ulatwisz sprawe jak zaczniesz kopac zaloze dzwignie na kolano i bedziesz jeczec z bolu jak zarzynane prosie:) I wezcie sie za diete zebyscie nie wygladali jak worki loju bo to wstyd dla Gorali walczyc z takimi workami loju

Gość gość
Hahahhaha co Ty opowiadasz smutny człowieku. Szybki układ, prawie choreograficzny i leżysz, nie dając oznak życia, co akurat mnie najbardziej przeraża, bo już nie poopowiadasz wnuką jaki dostaliście wpịeṛḍol od LCzERO ze Zgorzelca.

Gość ALEX MURPHY 23 LATA
WILK DEAD OR ALIVE, YOU'RE COMING WITH ME