Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lista Chamów z ERO

Polecane posty

Generale Ciastek Grota Nestle Legionu Chamow z ERO Pisalem ci polana caly czas aktualna zasady znacie wiec nie wymiekajcie teraz:):):)

Gość ciastek ze shreka
Jaka polana donosicielu. Wybrałeś pójście na policję honorowy góralu :) I już nie dorabiaj historii do swoich decyzji. Temat jest już nieaktualny.

Co tutaj? Smyk coś tam wspominał o tobie, że mu wyjadłeś krem z rurki, czy może nie trzymałeś widelca po właściwej stronie? Ja jednak myślę że nie oddychasz bieszczadzkim powietrzem i nie czujesz tej adrenaliny polowań na łanie :D :D :D :D

Gość gość
'Generale Ciastek Grota Nestle Ma na imie Paweł w realu a teraz mozesz Wilka obrazac ile chcesz tylko mi ulatwiasz sprawe doniesienia do prokuratury bo juz jestem dla ciebie realna osoba z imi' wielki kozak strzela z d**y w prokuraturze? BUAHAHAHAHHA. zmień nick na WilkKonfident, pał/ociągu

Gość gość
Nowy Ty sie nie tłumacz bo sam robisz najazdy z orange :P:P stary trollu Nudzisz sie? podobno mess to twoj nowy projekt

do Generale Ciastek Grota Nestle Legionu Chamow z ERO Co wymiekacie??? O co ci chodzi podpiszecie oswiadczenie ze to kolezenski sparing i wszystko jest na legalu:):):) A chamskie wyzywanie zwlaszcza kobiety od k***w to juz inna sprawa ostrzegalem was teraz przestaniecie byc anonimowi wyjda wszystkie powiazania na ERO kto z kim dlaczego chamsko wyzywal:):):) Szykuj kase na zdoscuczynienie:):):)

mysle ze we wszystkim potrzebny jest umiar:))) niestety tak nie jest:O :O :O :O Chamstwo goni chamstwo!

beszczelnosc,chamstwo,niezgoda,zazdrosc,brak szacunku do siebie ,i innych :O;O:Ooto Cale to forum

Gość ciastek ze shreka
Szykowac kase za wyzywanie kobiety czy ciebie? :)

jestem tutaj od sezonu letniego:)))),lecz w moim pieknym zyciu nie widzialam tyle ludzkiej zadry co tutaj:) :):O :O :O :O :O SZKODA !!!!

A ja Ci pisałem smyku, że jak mi ręka wydobrzeje, to przerzucą minie z I Centurii ze Zgorzelca , do Kohorty z Łodzi a tam człowieku, Ty i twoje wilki będą fruwaćhttps://www.youtube.com/watch?v=3hILbx4AgV8 tak się cieszymy po zwycięstwie. :P Zasówaj smyku Wilku w te pędy na siłownie, bo to będzie wpiẹṛdol w jedną stronę ;)

Gość gość
Skoncz sie osmieszac nowy.Stary trolu

Martusu słoneczko, :) 🖐️ 🌼 Byłem, widziałem i dziękuję za ten upominek muzyczny :) Od razu zachciało mi się żyć. :) Wręcz mnie rozpieszczasz a czasy są trudne i trzeba walczyć z mitomańskimi prawami, które ni jak pasują do tej dość specyficznej społeczności. :)

do Piotrek Uwazaj teraz na slowa do Pawla Wilka z Dolnego Slaska bo nikomu nie odpuszcze od tego momentu lojalnie uprzedzam A nie chce ci robic balaganu wpapierach

ciastek ze shreka, szykuj kasę by postawić kobiecie drinka . Chyba że zdecydujesz się i w końcu rozbijesz skarbonkę świnkę. Wtedy może i na taksówkę sobie pozwolisz. :P :P :P 🖐️

Nie tłumaczę się, pomarańczo. Dawno już nie robiłem podchodów w szczurzym kolorze, choć dla Holendrów, to królewski, ale zrozumieją, nie żyją w dziczy jak wilki. ;) Ponoszę pełną odpowiedzialność za moje pomarańczowe występki. Tylko i wyłącznie za swoje. Śmierdzi ci jakaś pomarańcza? Link, tekst a ja już ci mówię, czy to moje. Tak to działa. Tu sobie przyśmierdziałem z legionami ze Zgorzelca, ale chyba nikomu korona z głowy nie spadała a ja bawiłem się świetnie, ale już mi się znudziło. :O

Gość gość
I tak cie kocham ❤️

wilk1946, bo chyba taki jest Twój oryginalny nick. Nie piłem z Tobą wódki i nie będę do Ciebie pisał po imieniu. Kultura osobista mi tego zabrania, wiesz co to takiego? Nosisz piękne dumne imię i jaki przynosisz wstyd, ono zupełnie do Ciebie nie pasuje.

Gość gość
Wilkowi na imię Paweł? Ale pospolicie,jego ojciec był grabarzem a mama gospodynią u plebana? Pawłowi to bym nawet loda nie zrobiła. Krztusiła bym się cały czas ze śmiechu.

Nie jednemu psu burek. Chłopak chciał zabłysnąć i sprzedał imię, jak czterdziestoletnia dziewica swoją cnotę, błechehehhe :D 🖐️

Gość gość
nowy tu juz lepiej nie pluj bo szkoda slow szlamie

Gość pewna jestem
Podłoga wymyka na błysk. Na czterech sciera machalam. Co tam chamidla pospolite?😴

Z gọ́wna i wiatrak ukręcę, tylko muszę mieć dzień a o takie mi ostatnio trudno. Tobie, dzieciak- to z pewnością śliniaczek by się przydał. Nie pasi to zmykaj, bo jeszcze nie potrafię napisać wyp̣ieṛḍalaj, tak jak to się kiedyś pisało. 💤

I co, opłaciło się trochę postękać na szmacie Pewna, teraz masz chatę na błysk, że mucha nie siada, gdy inni patrzą na stojące skarpetki z nadzieją że same trafią do pralki i to jeszcze automatycznej. Takim nygusom powinno się zabronić żyć. :P :P