Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lista Chamów z ERO

Polecane posty

Pewna, jaki gips. Uczestniczę w tajnym projekcie broni aromatycznej. Już dawno odkryto że można siłą dyfuzji roznosić różne zapachy, od feromonów do zwykłego pierdnięcia. Moje skarpetki mają smrodem powalać wrogów, gdy ja trzymając ręce w kieszeni, będę wygwizdywał sobie swoją ulubioną melodię. :P

Gość gość
amstafa nie podrobisz i awatar tez nie pomoze jestes jaki jestes moja ty kochana eugleno zielona

I super. O butach to było pytanie retoryczne, bo każdy ma jakiegoś pieṛḍoḷca, ja naprzykład dokarmiam zimą ptaki :P :P :P :P i wcale się tego nie wstydzę, chodź przez sąsiadów wytykany jestem palcami. :D :D :D :D

Ludzki odruch I to Ci sie chwali :). Ja chodzę na most kaczki dokarmiam, jak jestem w Pl oczywiście. Ludzie bez p*****lcow są nudni jak flaki z olejem 😴

Jasne że Amstafa nie podrobię, nawet nie miałem takiego zamiaru. Zwyczajnie mocno nasiąkłem specyficzną atmosferą tamtego tematu, ludźmi, którzy tam pisali że teraz trudno mi się wyzbyć tego zapachu i nie powiem, troszeczkę tęsknię za tą atmosferą, :( ale co. Psy, raczej wilki szczekają, znaczy się wyją i już nie karawana a ogłuszone łanie w miłosnym amoku ruszają na polanę... a to już raj dla takich trolli jak ja :) :classic_cool:

Gość ciastek ze shreka
Ja cie pozwe Wilk za te twoje "W", to mordowanie tematow w bialy dzien 😠

Dostatecznie już byłem tu przetyrany przez mistrzów zawodu trolla, od których wiele się dowiedziałem i stałem się w końcu na tyle bezczelny, by założyć własną firmę. Źle zaczołgam, bo skrzywdziłem najbliższą mi tu osobę na Kafe, ale już drugi podszyw był bardziej owocny.

Kwiatuszku Martusiu, zawsze dawaj znak że lecisz z Nami :) 🖐️ Jak nie możesz pisać, to chociaż pierdnij, ale musisz być :) Inaczej do reszty popęka mi serce, bije jak cholera, choć połamane jest w trzy pịẓḍy Przesadziłem, przez trzy kobiety. ;) :P :P