Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lista Chamów z ERO

Polecane posty

Gość gość
nowy ty już nie pij więcej :-)

Gość gość
nowy co cie gryzie ze tak dziwnie sie zachowujesz ?

Gość gość
facet pije przez kobiety.przez brak milosci i zrozumienia

Chciałabym na listę chamów ero wpisać takiego jednego.Aż mnie ręka swędzi,ale prędzej ją sobie utnę niż dam mu satysfakcję,że mnie boli to co zrobił:O Więc sobie pomyślę,że on jest na tej liście i poczuję się ciut lepiej :)

Piję kakao, bo lubię. :) I nie przez żadne kobiety, połamały serce, ale dały dużo więcej :) Miałem to szczęście że na swojej drodze spotkałem te najlepsze, to ja byłem zawsze za krótki i nie mam tu na myśli rozmiaru penisa, ale ... i tu historia, dlaczego mnie rzucały. :P

Silena, nie ma już listy chamów. To chora wyobraźnia smyka Wilka kreuje takie chore sytuacje. Zapomnij o tym. Zakręć się w ciekawszych tematach, bo naprawdę jesteś super. :) i szkoda byś się tu marnowała.

Gość klara75
Dobry wieczór:) Nowy, aby zachować tradycję wk******ania Ciebie😘;) A pro po tematu: Gdzie ten naczelny cham kafe?;)

Klaruś :) 🖐️ 🌼 to Ty żyjesz, znaczy się żyjesz na forume. Skaczę jak bezpański pies po tematach i na Ciebie nie natrafiłem i zacząłem się martwić. :( A tu taka niespodzianka. :)

tak, widzisz... czasem jeszcze potrafię zaskoczyć ;) ano, żyję na przekór wszystkiemu;) :classic_cool: mówisz, że niespodzianka? hm... muszę częściej takie robić ;)

Nowy:) Czasem jak coś napiszesz,to aż usta otwieram z wrażenia ;) Chwilę trwa zanim je zamknę:D A co do rzucania - raz mnie rzucił taki jeden,bo nie chciałam iść z nim do łóżka:D Nie chciał czekać:P Jego strata :D Bawcie się dobrze :)

Klaro, tak mnie zaskoczyłaś, że nie wiem co napisać. Czuję się nagi. Weź zapowiadaj swoje wizyty, bym chociaż odpowiednio się przygotował. ;) 🖐️

Gość gość
Nowy, umyj pauke bo ci stanol i dmierdzi :-)

Silena :) 🖐️ Nowy, cholera mój krzyk do Łodzi nie dochodzi, jakże ja mam Ciebie o Szlachetny uprzedzać:( Nie chciałabym, aby jakakolwiek krzywda z tak błahego powodu jak powrót klary na kafe Ciebie spotkała:( Wybacz...proszę;) Ewentualnie powiedz jak odkupić mam swe winy:classic_cool:

Silena, nawet zepsuty zegarek ze dwa razy na dobę wskazuje właściwą godzinę, czy raz? Nieważne. Coś tam uda mi się napisać, ale reszta to chłam za , który się wstydzę. Za to Ty dajesz radę. :) Tylko, błagam nie pomyl mnie z Najem. ;) Tu nie chodzi o mnie, tylko takie pomyłki narobią mu przypału. I jeszcze ludzie zaczną wiązać tego spokojnego człowieka z chamami z forume, czy jak to teraz jest nazywane ERO ;)

Gość gość
Niczego nowy nie nauczyles sie od kobiet. Myślisz źe takimi tekstami przyciągniesz uwage kobiet ?:-) Przecież ty jesteś odrażający . Brak Ci ogłady i klasy :-) Normalna porażka i tyle w temacie.Weź facet przestan pić i p*****l/ic glupoty 🖐️

Już ty pomarańczo nie martw się o moją pauke. Może nie jest w stanie wzwodu, ale gwarantuję ci, że muchy się tam nie zlatują.

A czego miałem się nauczyć, jak przez ten czas czytam tylko i wyłącznie takie teksty? No czego. Tylko twojego pieṛdolenia

Gość gość
On się nie chce nauczyć, bo to narcyz zasrany. Zakochany w sobie i tylko sobie. A głupie naiwniaczki tylko utwierdzają go w przekonaniu że jest wyjątkowy :-)

Dwa razy.Chyba,bo nie noszę zegarka :D Obiecuję,że już nigdy nie popełnię takiej pomyłki:P Mam jednak warunek,bo warunki są takie kobiece;) - zapomnij mi,że stawiałam Ci tarota:classic_cool: i spiertalam :D Klara :)

I odrażający :O Jejku nie sądziłem że targają wam aż takie emocje. Nie chcę być odrażający, ale potraficie tylko to napisać a nie pokazać jak takim nie być. Nie wystarczy krzyknąć, pali się, tylko trzeba to ugasić... Nie wkuṛwiaj mnie więcej takimi tekstami przybłędo.

Silena, zapominam, O jakich tarotach? To tak na próbę ;) Nic nie pamiętam ;) Trzymaj się i nie zapominaj o Nas, jak ja o Tobie :) 🖐️

Gość gość
Przybłędo... hahaha, ktoś tu narcyzowi komplemetu nie sypnął tak jak lubi ;-)

Gość ciastek ze shreka
Nowy to jest lista chamów ero czy wyłożyłeś tu słomę i organizujesz amatorski kącik matrymonialny?