Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bolące piersi

Polecane posty

Gość gość

Witam. Zacznę od tego, że jakoś tak od 28 listopada bolą mnie piersi, są nabrzmiałe. 23 listopada miałam dni płodne, kochałam się ze swoim chłopakiem w prezerwatywie i nie skończył we mnie. Dodatkowo dzisiaj (02.12) powinnam dostać okresu, ale nawet nie czuję, że się zbliża. Mam 17 lat. Nigdy przed okresem nie bolały mnie piersi tylko brzuch i dół pleców. Czytałam, że ból piersi przed okresem to normalna rzecz. Czy to możliwe, że jestem w ciąży? Czy może niepotrzebnie panikuję i to w miare normalne, okres może mi się tak spóźniać?

Gość gość
Zapomniałam dodać, że mam anemię i moje wyniki są bardzo dalekie od dobrych.

Gość gość
Jak nie skończył w Tobie serio szanse są ułamkowe ;) Nakręcasz się, stresujesz - to powoduje wzrost prolaktyny (hormon który jest obecny także podczas ciazy - hamuje okres i powoduje bolesność cycków). Wyluzuj a na przyszłość stosuj np. prezerwatywy z żelem plemnikobójczym, globulki plemnikobójcze - gdy będziesz czuła się bezpieczniej. No i zapoznaj się z prawdziwym wyliczeniem dni płodnych, ale to na przyszłosć jedynie.

Gość gość
Wiem, że to zabrzmi głupio, ale chce się uspokoić. Jeżeli po zwykłym seksie potem jeszcze robił to palcem kilka razy to jest taka możliwość? No jeżeli przy ściąganiu prezerwatywy coś mu tam skapnęło i potem mu zostało na palcu? Wiem, wiem panikuję, ale chce być pewna!