Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bolące piersi!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam. Zacznę od tego, że jakoś tak od 28 listopada bolą mnie piersi, są nabrzmiałe. 23 listopada miałam dni płodne, kochałam się ze swoim chłopakiem w prezerwatywie i nie skończył we mnie. Dodatkowo dzisiaj (02.12) powinnam dostać okresu, ale nawet nie czuję, że się zbliża. Mam 17 lat. Nigdy przed okresem nie bolały mnie piersi tylko brzuch i dół pleców. Czytałam, że ból piersi przed okresem to normalna rzecz. Czy to możliwe, że jestem w ciąży? Czy może niepotrzebnie panikuję i to w miare normalne, okres może mi się tak spóźniać? Zapomniałam dodać, że mam anemię i moje wyniki są bardzo dalekie od dobrych.

Gość gość
Być może anemia spowodowała jakieś zmiany hormonalne. Skoro zachowaliście ostrożność, nie powinnaś mieć powodów do obaw. Poczekaj jeszcze troszkę na miesiączkę, powinna pojawić się lada dzień.

Gość gość
Miesiączki miałam nieregularnie. W lipcu spóźniał mi się 4 tygodnie! I od tamtego czasu miałam zawsze regularnie. Aż do teraz. I jeszcze te piersi...

Gość gość
Jak długie masz cykle?

Gość gość
Okolo 28-30 dni.

oczywiście możesz być w ciąży, ale niekoniecznie. mnie bolały przy wysokiej prolaktynie, paradoksalnie wysoka prolaktyna uniemożliwia zajście. zbadaj hormony.

Gość gość
Skoro cykle masz 28-30 dni,to niemożliwe,że płodne miałaś 23 listopada.